Silverage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Πρώτα πας αν σε φωνάξουν και μετά βλέπεις τί θα κάνεις. Μπορεί να κάνεις δουλειά γραφείου και να είσαι άρχοντας. Και γαμώ τα κτήρια πάντως έχει.
SpyridFree Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Απλά μου κάνει εντύπωση να μην έχουν έστω έναν βασικό μισθό(κάτι τέλος πάντων) και από εκεί και έπειτα να έρχονται τα bonus...
gigisoni Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Αυτά που λες είναι επιβεβαιωμένα ή τα χεις ακούσει με την σειρά σου από αλλού; Αν όμως στην τελική με έχουν ως υπάλληλο γραφείου(λέω εγώ τώρα)και οχι ως ασφαλιστή εκεί θα υπάρχει μισθός. Σωστά; Λύσε μου μια απορία, πως γίνεται να είναι επιβεβαιωμένο χωρίς να το έχω ακούσει από κάπου; Δηλαδή ο μόνος τρόπος επιβεβαίωσης είναι να έχω δουλέψει εκεί; Όχι, δεν την είχα αυτήν την ατυχία. Αν σε ήθελαν για υπάλληλο γραφείου θα στο είχαν ήδη πει δεν θα το κρατούσαν για έκπληξη να πας να χάαεις την ώρα σου για μια δουλειά που δεν έχεις ιδέα για το τι πρόκειται. Απλά μου κάνει εντύπωση να μην έχουν έστω έναν βασικό μισθό(κάτι τέλος πάντων) και από εκεί και έπειτα να έρχονται τα bonus...Για τον απλούστατο λόγο ότι το επάγγελμα του ασφαλιστή υπόκειται στον κλάδο των ελεύθερων επαγγελματιών, οπότε από την στιγμή που δεν παίζει ΙΚΑ δεν μπορεί να γίνει πρόσληψη. Πρώτα πας αν σε φωνάξουν και μετά βλέπεις τί θα κάνεις. Μπορεί να κάνεις δουλειά γραφείου και να είσαι άρχοντας. Και γαμώ τα κτήρια πάντως έχει. Τραπεζικός όμιλος, χρόνια στο χρηματιστήριο, λες να βρίσκονται σε καμιά παράγκα τα γραφεία τους;
Silverage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Αφού δεν του έχουν πει τίποτα. Υποθετικά μιλάμε τόση ώρα. Αν και όταν...
gigisoni Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Αφού δεν του έχουν πει τίποτα. Υποθετικά μιλάμε τόση ώρα. Αν και όταν... Υπάρχει έστω και μια στο άπειρο πιθανότητα να πρόκειται για σοβαρή δουλειά αλλά να μην λένε τίποτα στην αγγελία για το τι ψάχνουν, ούτε στους υποψήφιους που πάνε για συνέντευξη; Αν δεν μυρίζει αυτό παγίδα από χιλιάδες έτη φωτός μακρυά, τότε συγγνώμη αλλά καλά να πάθει όποιος θα κάτσει να ασχοληθεί, και μακάρι να πειστεί κιόλας να την πάθει και να μπει μέσα μερικά χιλιάρικα χρωστούμενος στο δημόσιο, μπας και βάλει μυαλό, τα ήθελε ο κώλος του.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ειχα παει κι εγω καποια στιγμη ετσι for the sake of it σε κατι αναλογο. Αυτο που σου λεει ο gigisoni ισχυει. Θα σε βαλουν να συμπληρωσεις και καποια "τεστ προσωπικοτητας" (αυτο διαβασε το με γελοια προφορα, ετσι το ακουγα στο μυαλο μου οταν το εγραφα) στα οποια πρεπει να προσπαθησεις πολυ για να αποτυχεις (σε φαση "πως διαχειριζομαι τις εντασεις? Σπαω στο ξυλο οσους μου τη δινουν). Επειτα ουτε λιγο ουτε πολυ θα ακουσεις πως εχει να κανει καθαρα με τη δικη σου ορεξη για δουλεια το ποσα χρηματα θα βγαζεις, πως το προιον πουλαει απο μονο του (say what?) και λοιπα τετοια και κυριως πως δε θα εχεις κανεναν πανω απο το κεφαλι σου (αυτο πουλαει οντως τελικα). Στην ουσια θα πρεπει να βρεις εσυ το πελατολογιο και να κλεινεις ραντεβου. Το οποιο πλακα πλακα αν "το χεις" μπορει και να τα πας καλα, αλλα θελει πολυ επιθετικη προσεγγιση απ'ο,τι εχω καταλαβει και λογικα θα πρεπει να ξεκινησεις απο τον κυκλο σου (εδω φιλτραρεις ποσο ευρυ κυκλο εχεις και κατα ποσο μπορουν να πληρωσουν για το "προιον" που θα τους πουλας) και επειτα θα διευρυνθει. Αποψη μου, πηγαινε στη συνεντευξη, δες πως θα παει και πες τους ευγενικα πως σου προεκυψε κατι καλυτερο στον τομεα σου. Μονο γραψε πληζ μετα αν σε καποια φαση της συνεντευξης θα μπει και καποιος ηδη "φτασμενος" συμβουλος και θα σου πει πως ουτε εκεινος πιστευε ποτε πως θα ηταν καλος σε κατι τετοιο κλπ για να δω αν ειναι καποιο τρικ που εφαρμοζουν ή ηταν τυχαιο περιστατικο σε εμενα Παντως η δικη μου εντυπωση απο ολο αυτο ηταν πως προσπαθουσαν εκεινοι να μου πουλησουν την εταιρεια τους παρα εγω να πουλησω τον εαυτο μου οπως σε μια κλασικη συνεντευξη (my market sense was tingling σε αυτο το σημειο ) 2
SpyridFree Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δεν πάω γυρεύοντας. Είμαι απλώς στην αναζήτηση εργασίας. Θα πάω μόνο να δω τι παίζει. Αν δεν μου κάνει οκ δεν έγινε και τίποτα. Την κάνω. gigisoni ηρέμησε. Μην γίνεσαι επιθετικός. Δεν είμαι και χθεσινός και σίγουρα δεν πάω να μπλέξω. stormrain αν παίζουν και τεστ προσωπικότητας καλά....θα φάω εντελώς τσάμπα τον χρόνο μου. Και αν μπει και το κερασάκι στην τούρτα, "ο φτασμένος σύμβουλος" ε τότε δέσαμε
kage Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) εθνικη δεν ειναι μονο το κτηριο στην συγγρου...κατα 99% δεν θα σαι καν εκει.αλλα σε καποια "ομαδα" της εθνικης. http://www.insomnia.gr/topic/413945-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/page-3 ενω διαβασες αυτα που γραφαν εκει θεωρεις ακομη οτι παιζει κατι διαφορετικο? μισθος δεν υπαρχει 100%,μια χορηγηση ~400ε μηνα αν κλεινεις συμβολαια . Αλλα ψιλοχλωμο αν ο κυκλος σου δεν ειναι φραγκωμενος.αν δεν εχεις σωστο κυκλο θα παιρνεις χ τηλ.την μερα θα πηγαινεις χ ραντεβου την μερα και θα κλεινεις χ ή καθολου συμβολαια το μηνα.και ναι μαντεψε εσυ θα πληρωνεις βενζινες ,καφεδες κτλ απο κει και περα αρχικα θα δουλεψεις μαυρα κ αν σ αρεσει προχωρας σε εναρξη +οαεε+αδεια. προσωπικα θα σου προτεινα να πας σε πρακτορειο που εχει 10-20-30 ασφαλιστικες ωστε να μπορεις να δεινεις συμβολαια αναλογα την οικονομικη ανεση του αλλου. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2014 από kage
Silverage Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μπορεί να σε πάρουν για τηλέφωνο γιατί θα χρειαστούν άτομα τώρα. Btw, όποιος έχει ασφαλισμένο αυτοκίνητο ή μηχανή να περιμένει σύντομα τηλέφωνο.
Miracle Worker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Το άλλο κλασσικό που θα ακούσεις είναι η ατάκα ότι όλοι οι υψηλόβαθμοι στις ασφαλιστικές ξεκίνησαν από ασφαλιστικοί σύμβουλοι. Επίσης αν έχεις πτυχίο ΑΕΙ οικονομικής κατεύθυνσης, ότι προσλαμβάνουν μόνο νέους με τέτοια πτυχία. Αν κοιτάξεις εργασιακή σύνθεση ενός γραφείου ασφαλιστικής, θα είναι κάτι σαν Διευθυντής, 3 Recruiters, 1 μηχανογράφηση και 23 ασφαλιστικοί σύμβουλοι. Στα κεντρικά μπορεί να βρεις και δουλειά αναλογιστή αν έχεις τις κατάλληλες γνώσεις.
Razor_7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Η χρηματοδοτούμενη θέση για νέους που λένε τι σημαίνει?
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Πρόσεχε μη μπεις και μέσα αντί να βγάλεις λεφτά από τη δουλειά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα