Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ασε τα ψοφια βαλερι. ολοι ξερουμε οτι κλαις καθε βραδυ για την υπαρξη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ναι καλα κατι σκεφτοσουν για τη valerie .μολογα!! υγ.γαμω τα σχολεια που κλεισανε και εχουν αφησει ξεμπαρκα τα τσογλανακια να τρεχουν και να ουρλιαζουν πανω κατω παρτε τους κανα ps4/xbox/wiiu/pc της προκοπης να ησυχάσουμε! αμα κάνω παιδί θα το στέλνω στα φανάρια να βγάζει το ψωμί του τα καλοκαίρια οχι να ενοχλει τον κόσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ρε stormrain εσύ είσαι σιξ ντογκς απέναντι μου ρε παιδί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ασε τα ψοφια βαλερι. ολοι ξερουμε οτι κλαις καθε βραδυ για την υπαρξη σου. .... είπε κάποιος που θέλει να βάλει καρφιά στον δρόμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!ΠΟΛΛΑ!!! Αρχίζει απο An... και τελειώνει σε... i Για ποιον λεσ? Δεν σε καταλαβαίνω... Αν λεσ για μένα να ξέρεισ ότι αυτόσ φταίει για όλα Εγκώ καλό παιντί πάντωτσ Καλή καρντιά. nenya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 παιδιά ηρεμία α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 κατι γραψαμε και σημερα. Κουτσα κουτσα θα βγουν οι σελιδες. Να πιω κανα παγωμενο φραπε ή δεν μου αξιζει; Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ρε stormrain εσύ είσαι σιξ ντογκς απέναντι μου ρε παιδί; Ρε τωρα το ειδα ναι!! Και λεω ναι αλλα δε σε βλεπω λολ. Και λεω ναι αλλα δε σε βλεπω λολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Πισω απτο σπιτι ειναι ενανπαρκο κ τωρα που σχολειο παπαλα μουχουν σπασει ταρκίντγια με τις φωνες Περαν αυτού ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ (εδω μεσα τουλαχιστον) που σαν πράξη βρίσκω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το γεγονος οτι οταν καποιο παιδακι κατουριεται , ερχεται ο γονιος , το ξεβρακώνει , το κραταει στον αέρα και αυτο κατουράει/χέζει ;;; Μιλάμε σε φαση στη μεση του πάρκου,ή στο παρτέρι του δέντρου ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ , ή ακομα και στην παραλία ! Μονο εγω ΔΕΝ δικαιολογω την δικαιολογία "ειναι παιδι ρε" ;;; Μιλαμε παντα για μερος που εχει μαγαζια/καφετεριες/καποια τουαλετε τελοσπαντων και που ανετα μπορουσε να το παρει και να παει εκει για κατουρημα. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ούζο στην πιπίλα μέχρι τα 15. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εννοειται αδικαιολογητο ρε. Με πηραν τηλεφωνο και λενε με εναν κωδικο να παρω τηλεφωνο καπου και να δωσω τα στοιχεια μου για να μπω σε κληρωση για μια μεζονετα. Τι ειναι τουτο παλι? Βλακειες η να παρω τηλεφωνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Real estate από τη Νιγηρία μυρίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ή την πλούσια θεία στην Μαδρίτη Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Όχι, δεν είσαι ο μόνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 χαμος απο tweets για το fire phone... in other news στειρωση http://www.theguardian.com/commentisfree/2013/nov/08/california-female-prisoner-sterilization Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις