Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να πάρω ένα e-reader? Αντιο κοσμε φαση;

Αναλόγως τις ανάγκες σου και τα χούγια σου.

Πάνε στο Link.png Site: νήμα για τα reader και διάβασε λίγες σελίδες.Εκεί τα εξηγούμε όλα.

Δημοσ.

το teen wolf ηταν καλο σε μια φάση , πως τα κατάφεραν και το έκαναν τόσο για το πουλι ? 
it's so painful to watch  

Δημοσ.

Πάρε ένα tablet να διαβάζεις τα pdf/epub, cbr(αν διαβάζεις) και τα λοιπά, που 'χει και άλλες χρήσεις ρε Μίμη.

Τι σκατά στη δίωξη είναι αν δεν ξέρει 5 πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι σκατά στη δίωξη είναι αν δεν ξέρει 5 πράγματα.

Λες να αράζουν σε ένα δωματιάκι και να κουνάνε τα δάχτυλα πάνω κάτω στα tablets; Αμφιβάλλω, να δίνανε επίδομα καρπού τουλάχιστον.

• Like 2
Δημοσ.

Πάρε ένα tablet να διαβάζεις τα pdf/epub, cbr(αν διαβάζεις) και τα λοιπά, που 'χει και άλλες χρήσεις ρε Μίμη.

θα διαβαζεις cbr στο tablet? δεν ειναι καπως μικρη η οθονη για τετοια αρχεια;

Δημοσ.

Ναι στην Aubrey Plaza (ακόμα καλύτερα αν έπαιζε τη Grumpy Cat σε live action) - όχι στις meme-ο-ταινίες. Είμαι διχασμένος.

θα διαβαζεις cbr στο tablet? δεν ειναι καπως μικρη η οθονη για τετοια αρχεια;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω tablet, αλλά μια περίοδο που μου την είχε δώσει το σκεφτόμουν ακριβώς για cbr. Ένα 8'' δε θα είναι αρκετό, έστω με την παραχώρηση να φαίνονται τα 2/3 της σελίδας στην οθόνη; Από την άλλη εξαρτάται και τι διαβάζεις, αυτά που διαβάζω εγώ (αμερικάνικες κυρίως εκδόσεις, πολύ σπάνια manga) είναι συνήθως scans σελίδα-σελίδα, δεν έχουν πολλά δισέλιδα σχέδια.

• Moderators
Δημοσ.

Σε 8ρι που ειχα διαβαζα αμερικανοmarvel. Οχι με τη σουπερ ντουπερ ανεση των 10 ιντσων αλλα διαβαζονται οκ.

Δημοσ.

Να πάρω ένα e-reader? Αντιο κοσμε φαση;

e-reader?δεν καταλαβα ποτε γιατι καποιος να χρειαζεται ενα e-reader με τα κινητα παντοφλες και τα ταμπλετ που κυκλοφορουν.α και η δικαιολογια ανεση στα ματια δεν στεκει ε...

τη λατρευα και εγω μεχρι που ενιωσα μια μινι εκμετάλλευση και βαρεθηκα ολο το θεμα.παντως πολυ καλη επιλογη στη φωνη,

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...