cvalia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με καθηγητή μου στο πανεπιστήμιο και θα ήθελα την βοήθεια σας για το τι μπορώ να κάνω. Για να ξεκινήσω βάζοντας σας στο κλίμα, εγώ δίνω δεύτερο πτυχίο σε πανεπιστήμιο που δεν είναι στην πόλη διαμονής μου. Ωστόσο κάνω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά στην πόλη μου. Σε ένα μάθημα ο καθηγητής είχε βάλει μια εργασία που έπαιρνε 1 βαθμό, και εγώ επειδή λόγω μαθημάτων που έχω με παιδιά, ειδικά τώρα που δίνουν εξετάσεις, δεν μπορούσα να πάω να την παραδώσω η ίδια και το έδωσα σε μια ξαδέρφη μου που σπουδάζει εκεί να την παραδώσει για εμένα. Αυτό που έγινε στο μάθημα όταν την παρέδωσε για εμένα δεν περιγράφεται, την αποκαλούσε ανήθικη κτλ. σε όλο το αμφιθέατρο. Σήμερα που πήγα να δώσω το μάθημα, και είμαι σίγουρη πως έγραψα πάνω από 9, πήγα να βρω την καθηγήτρια να της ζητήσω συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε στο μάθημα, και μόλις της θύμισα ποια είμαι άρχισε να μου λέει ότι αυτό που έκανα είναι αντισυναδελφικό, και ότι δεν πρέπει ποτέ να ασκήσω αυτό το επάγγελμα, και ότι θα μου αφαιρέσει 3 βαθμούς για αυτό που έκανα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι η γνώμη σας για το τι πρέπει να κάνω τώρα, εννοώ κατά πόσο νόμιμο είναι να μου αφαιρέσει 3 βαθμούς έτσι, και δεν ξέρω αν θα με κόψει τελείως. Να πάω από τώρα στον πρόεδρο του τμήματος να του αναφέρω το περιστατικό? Να περιμένω να δω τον βαθμό και αν έχω χαμηλό βαθμό να ζητήσω αναβαθμολόγηση από άλλο καθηγητή (δεν ξέρω αν γίνεται αυτό) ?
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δεν κατάλαβα... Την εργασία την παράδωσε απλά η συγγενής σου, δηλαδή ήταν εργασία στο σπίτι και έπρεπε να πάει κάποιος απλά να παραδώσει, ή έπρεπε κάποιος να πάει εκεί να κάνει την εργασία;
cvalia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Την εργασία την έκανα εγώ και απλά την παρέδωσε στην σχολή η συγγενής μου. 1
cvalia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Αντισυναδελφικο; το θεωρεί αντισυναδελφικο και οτι την κοροίδεψα στέλνωντας άλλο άτομο να παραδώσει την εργασία, επίσης οτι είναι και παράνομο..
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Σόρρυ που ρωτάω, απλά προσπαθώ να καταλάβω... Δηλαδή λες ότι ήταν μία εργασία για το σπίτι και έπρεπε κάποιος να πάει να παραδώσει απλά. Δηλαδή, να μην κάνει παρουσίαση, να μην κάνει τίποτα αλλά απλά να πάει να καταθέσει το έγγραφο/cd/ή ό,τι άλλο; Eclass δεν δουλεύουν στην σχολή σου;
cvalia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Σόρρυ που ρωτάω, απλά προσπαθώ να καταλάβω... Δηλαδή λες ότι ήταν μία εργασία για το σπίτι και έπρεπε κάποιος να πάει να παραδώσει απλά. Δηλαδή, να μην κάνει παρουσίαση, να μην κάνει τίποτα αλλά απλά να πάει να καταθέσει το έγγραφο/cd/ή ό,τι άλλο; Eclass δεν δουλεύουν στην σχολή σου; ναι απλά παρέδιδες την εργασία την ώρα του μαθήματος, και η κοπέλα που είχα στείλει απλά της εξήγησε τον λόγο που δεν μπορούσα να παραδώσω εγώ την εργασία και τότε άρχισε να φωνάζει σε όλο το αμφιθέατρο
defacer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Αντισυναδελφικο; Ίσως με την έννοια όλοι οι συμφοιτητές σου ήρθαν εδώ αλλά εσύ έστειλες αντιπρόσωπο, είσαι καλύτερος απ' αυτούς; @cvalia τώρα είναι πολύ αργά, αλλά αφού δεν ήξερες από πριν ότι θα το δεχτεί αυτό γιατί ρε συ δεν έπαιρνες πρώτα ένα τηλέφωνο ή email να εξηγήσεις την κατάσταση και να ζητήσεις άδεια να το κάνεις έτσι; Θα τα είχες γλυτώσει όλα αυτά.
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Για να είναι το 2ο πτυχίο της κοπέλας, προφανώς και δε μιλάμε για κανένα 20χρονο κοριτσόπουλο όμως, έτσι; Και τα "μην ασκήσεις αυτό το επάγγελμα" τα λένε μόνο πολύ συγκεκριμένοι τύποι ανθρώπου. Στη θέση σου θα περίμενα να δω τον βαθμό, αν ήταν χαμηλότερος των προσδοκιών θα ζητούσα αναβαθμολόγηση και αν ο χαμηλότερος βαθμός δεν ήταν αποτέλεσμα αντικειμενικά χειρότερου γραπτού, θα ξεκαθάριζα εκεί μέσα κατ' ιδίαν πως εφόσον δεν μπορεί το γραπτό να τεκμηριώσει τέτοιο βαθμό και έχοντας πει ό,τι έχει πει, ή αναβαθμολογεί επιτόπου ή ενημερώνεις τον υπεύθυνο και όποια νομική αρχή κρίνεις σκόπιμο. Το φύλλο των εξετάσεων έχει τη στρογγυλή σφραγίδα επάνω και αποτελεί έγγραφο κρατικού φορέα, δε μπορεί ο καθένας να καυλαντίζει πάνω του. Πιο πριν δε θεωρώ δόκιμο να πας σε κάποιον "παραπάνω" γιατί θα σου πει, και δικαίως, και που ξέρω εγώ ότι δεν έγραψες σκατά και τα λες αυτά μπας και σώσεις κάτι. Ή ακόμα κι αν σε πιστέψει, πως ξέρει ότι όντως θα τηρήσει η άλλη την απειλή; Μπορεί να της κάνει σύσταση και η άλλη να το παίξει τρελή και θιγμένη και να πει "εγώ 9 θα της έβαζα, πώς τολμάτε να θίγετε την ακεραιότητά μου" κτλ. Θα ρισκάρει νομίζεις αυτός; Ξαναλέω, συγκεκριμένοι τύποι ανθρώπων. 8
cvalia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Για να είναι το 2ο πτυχίο της κοπέλας, προφανώς και δε μιλάμε για κανένα 20χρονο κοριτσόπουλο όμως, έτσι; Και τα "μην ασκήσεις αυτό το επάγγελμα" τα λένε μόνο πολύ συγκεκριμένοι τύποι ανθρώπου. Στη θέση σου θα περίμενα να δω τον βαθμό, αν ήταν χαμηλότερος των προσδοκιών θα ζητούσα αναβαθμολόγηση και αν ο χαμηλότερος βαθμός δεν ήταν αποτέλεσμα αντικειμενικά χειρότερου γραπτού, θα ξεκαθάριζα εκεί μέσα κατ' ιδίαν πως εφόσον δεν μπορεί το γραπτό να τεκμηριώσει τέτοιο βαθμό και έχοντας πει ό,τι έχει πει, ή αναβαθμολογεί επιτόπου ή ενημερώνεις τον υπεύθυνο και όποια νομική αρχή κρίνεις σκόπιμο. Το φύλλο των εξετάσεων έχει τη στρογγυλή σφραγίδα επάνω και αποτελεί έγγραφο κρατικού φορέα, δε μπορεί ο καθένας να καυλαντίζει πάνω του. Πιο πριν δε θεωρώ δόκιμο να πας σε κάποιον "παραπάνω" γιατί θα σου πει, και δικαίως, και που ξέρω εγώ ότι δεν έγραψες σκατά και τα λες αυτά μπας και σώσεις κάτι. Ή ακόμα κι αν σε πιστέψει, πως ξέρει ότι όντως θα τηρήσει η άλλη την απειλή; Μπορεί να της κάνει σύσταση και η άλλη να το παίξει τρελή και θιγμένη και να πει "εγώ 9 θα της έβαζα, πώς τολμάτε να θίγετε την ακεραιότητά μου" κτλ. Θα ρισκάρει νομίζεις αυτός; Ξαναλέω, συγκεκριμένοι τύποι ανθρώπων. ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή.
Cossutius. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Άσχετο αλλά μου κάνει εντυπωση. Ο εν λόγο ακαδημαικος δε δέχεται εργασίες μέσω ε-μαιλ? Κάτι τυχαινει βρε αδελφέ. Αρρωσταίνεις. Οκ δε δέχεται αντιπροσωπο. Μειλάκι???
Gtr34 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Κομπλεξικος καθηγητης, να απευθυνθεις στον προισταμενο του τμηματος .
cvalia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Άσχετο αλλά μου κάνει εντυπωση. Ο εν λόγο ακαδημαικος δε δέχεται εργασίες μέσω ε-μαιλ? Κάτι τυχαινει βρε αδελφέ. Αρρωσταίνεις. Οκ δε δέχεται αντιπροσωπο. Μειλάκι??? όχι, δεν νομίζω να έχει οποιαδήποτε εξοικείωση με το ίντερνετ
Cossutius. Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 όχι, δεν νομίζω να έχει οποιαδήποτε εξοικείωση με το ίντερνετ Kαι έχει και μόνιμη έδρα η κιουρία? Κάτι τέτοιοι ειναι που ταλαιπωρούν τον κοσμάκι. Σε κάθε σχολή υπάρχουν πάντα 1-2 2
Adon1s Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Υστερα , για αντιστοιχα θεματα με πανεπιστημιακούς , φταίνε οι κουκουλοφόροι , τα μηχανακια εξω απο τη σχολή και τα σκασμένα λάστιχα . Φταίνε οι κακοι τραμπούκοι φοιτητές. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις