Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και πω'ς γινεται να παρεις την υπηκοοτητα; Ζουσε καποιος απο τους γονεις σου στον Καναδα;

Ζούσε ο πατέρας μου εκεί για 9 χρόνια.

Δημοσ.

Θα παω στη πρεσβεια να ρωτήσω. Πρέπει να περιμένεις πολυ καιρο; Καπου ειδα πως την παιρνεις "αυτοματα" οτι χρειαζεται λιγοτερη χαρτουρα. Οταν εχεις νεοτερα(διαδικασια ,χρονος κτλ) ενημερωσε αν μπορεις.

Δημοσ.

Ζούσε ο πατέρας μου εκεί για 9 χρόνια.

Ο πατέρας σου ζούσε εκεί ... είχε πάρει αυτός υπηκοότητα?

Γιατί αν όχι

δεν μπορώ να καταλάβω, πως κάποιος που έζησε σε μια χώρα για 9, 19, 29 χρόνια .... έφυγε, έκανε ένα παιδί στη χώρα του, μπορεί να το κάνει ΑΥΤΟ καναδό.

Δες λέω ότι δε γίνεται (δε ξέρω) λέω ότι δε μπορώ να καταλάβω πως.

• Like 1
Δημοσ.

Ο πατέρας σου ζούσε εκεί ... είχε πάρει αυτός υπηκοότητα?

Γιατί αν όχι

δεν μπορώ να καταλάβω, πως κάποιος που έζησε σε μια χώρα για 9, 19, 29 χρόνια .... έφυγε, έκανε ένα παιδί στη χώρα του, μπορεί να το κάνει ΑΥΤΟ καναδό.

Δες λέω ότι δε γίνεται (δε ξέρω) λέω ότι δε μπορώ να καταλάβω πως.

Εννοείται πως είχε πάρει υπηκότητα, σε άλλη περίπτωση εγώ δεν θα μπορούσα να γίνω.

Θα παω στη πρεσβεια να ρωτήσω. Πρέπει να περιμένεις πολυ καιρο; Καπου ειδα πως την παιρνεις "αυτοματα" οτι χρειαζεται λιγοτερη χαρτουρα. Οταν εχεις νεοτερα(διαδικασια ,χρονος κτλ) ενημερωσε αν μπορεις.

Τη Δευτέρα θα έχω παραπάνω πληροφορίες και θα σε ενημερώσω. Πάντως στο περίπου από όταν συγκεντρώσεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα καταθέσεις, πληρώσεις και το ποσό που χρειάζεται η αναμονή είναι πάνω-κάτω 6 μήνες.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω γεννηθει στον καναδα και θελω να κανω και την κορη μου καναδεζα...τεταρτη θα παω στην πρεσβεια..ξερει καποιος τη δικαιολογητικα χρειαζονται?ευχαριστω.!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...