L0rd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 βγαλε φωτο τον τυχο και μετα μπορουμε να σου πουμε
zoranb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω εάν φαίνεται κάτι αλλά αυτή είναι μια φωτογραφία του τοίχου μου!
leftermann Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 νομίζω ότι ουδεμία πιθανότητα υπάρχει να μπαλώσεις το κανάλι και να μην φαίνεται τίποτα... Σόρρυ κιόλας...
evoracing Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω εάν φαίνεται κάτι αλλά αυτή είναι μια φωτογραφία του τοίχου μου! Δοκίμασε με την μέθοδο που σου είπα ποιο πάνω. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση... Υπόψιν να τηρούνται τα μέτρα εγκατάστασης ηλεκτροδότησης για να μην έχεις θέμα μετά. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Σιγά μην κάνει καλούπι από σιλικόνη ρε έβο, ήμαρτον. Ο τρόπος που βλέπω εγώ είναι αν γίνει σοβάτισμα για να πέσει χοντρό στρώμα. Η μπογιά είναι πολύ λεπτή για να καλύψει τις ανομοιομορφίες 1
zoranb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ωχ αποκαρδιωτικά τα σχόλια Παιδιά να ρωτήσω, πως σοβαντίζουν, εννοώ με τι υλικό; Μήπως εάν έβαζα και εγώ σοβά -για να κλείσω το κανάλι και τον άπλωνα με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε το σοβάντιζμα- δεν φαινόταν τίποτα;
bluesattack Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ωχ αποκαρδιωτικά τα σχόλια Παιδιά να ρωτήσω, πως σοβαντίζουν, εννοώ με τι υλικό; Μήπως εάν έβαζα και εγώ σοβά -για να κλείσω το κανάλι και τον άπλωνα με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε το σοβάντιζμα- δεν φαινόταν τίποτα; Απλα ειναι ιστορια, ολα γινονται.Εδω εχω ενα γειτονα που στο σπιτι του ο εξωτερικος τοιχος ειχε αυτο το κλασσικο πολυ πολυ εντονο σπυρακι (δεν ξερω αν αυτο ειναι πεταχτο πατητο η καποια αλλη ''διακοσμητικη'' τεχνοτροπια) που εβαζαν καποτε, που οταν λερωθει με τα χρονια γινεται μια αηδια (και εγω προσωπικα το αντιπαθω τελειως).Και προφανως και ο ιδιοκτητης το βαρεθηκε.Ηρθαν κατι μαστορες φιλε,μια δυο μερες , μερικες ωρες τους εβλεπα,τον σοβατισαν ρε φιλε γυαλι.Μιλαμε για γυαλι τωρα,ουτε που μπορεις να φανταστεις πως ηταν πρωτα.
zoranb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει αλλά αυτό που έκαναν -εάν κατάλαβα καλά- δεν ήταν να επιδορθώσουν ένα κομμάτι ώστε να μοιάζει με το διπλανό. Στο γείτονά σου άλλαξαν όλο το σοβά με νέο, εγώ θέλω να σοβαντίσω το σκαμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει ίδια "τεχνοτροπία" με το παλιό!
madsc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ... εγώ θέλω να σοβαντίσω το σκαμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει ίδια "τεχνοτροπία" με το παλιό! 100% ίδιο δεν θα βγεί. Για να είναι όλο το ίδιο ομοιόμορφο, πρέπει να γίνει όλη η επιφάνεια με ίδια υλικά και ίδια τεχνική. Πόσα τμ2 είναι όλος ο τοίχος; /sc
zoranb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι περίπου 4τμ Πόσων ειδών υλικά είναι και πόσες τεχνικές (εάν μπορούν να καταμετρηθούν)
madsc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Πόσων ειδών υλικά είναι και πόσες τεχνικές (εάν μπορούν να καταμετρηθούν) Άστο... 2m x 2m είναι π.χ. ; Αν είναι τόσο η επιφάνεια, είναι αστείο το νούμερο για να τριφτεί παντού με ένα τριβείο και να βαφτεί όλο μαζί. Για να βγάλεις ίδιο-ίδιο αποτέλεσμα παντού στα stadar που ζητάς, πρέπει να κάνεις όλη την επιφάνεια μαζί. Με τους υπόλοιπους τρόπους θα φαίνεται μπάλωμα περισσότερο ή λιγότερο. /sc
juki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 2 τρόποι: 1.Επισκευαστικός σοβάς. Έτσι θα τον ζητήσεις στο χρωματοπωλείο, προσθέτεις μόνο νερό, τρίβεται με υγρό σφουγγάρι αφού στερεοποιηθεί λίγο και όχι με γυαλόχαρτο, είναι λίγο δύσκολος να δουλευτεί όμως γιατί θα πρέπει να τον πετάξεις μέσα κάπως, γλιστράει στη σπάτουλα. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι τέλειο πάντα σε συνάρτηση με την τεχνική του μάστορα - στα diy πάντα έχουμε απώλειες. 2. Κόλλα για πλακάκια. Αυτό χρησιμοποιούν οι περισσότεροι γιατί δεν έχουν υπομονή να περιμένουν και να τρίβουν το σοβά με σφουγγάρι. Γίνεται σα στόκος με λίγο νερό, έχει παρόμοια υφή με τον σοβά, σπατουλάρεται εύκολα και τρίβεται με γυαλόχαρτο. Επίσης κολλάει σε βαθιές τρύπες και δεν κυλάει όπως ο στόκος. Και σημείωση για άλλους αν είναι "πιτσιλωτός" ο σοβάς όπως είπαν παραπάνω, σηκώνεις τις πιτσιλιές manually με το δάχτυλο έχει αυτό το καλό η κόλλα για τα πλακάκια. 1
Ison_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως σαν γενικό κανόνα, όταν θες να καλύψεις υφές, κάνε πιο πηχτή τη μπογιά.
zoranb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως σαν γενικό κανόνα, όταν θες να καλύψεις υφές, κάνε πιο πηχτή τη μπογιά. Ναι το έχω υπόψην, μόνο που στην περίπτωσή μου, δεν θέλω να καλύψω υφές αλλά να δημιουργήσω ώστε να μοιάζει με τον υπάρχων σοβά. Αυτό που με τρομάζει είναι να μην κατά το σπατουλιάρισμα τον κάνω χωρίς υφή και φαίνεται σε σχέση με το υπάρχων! Τhanx juki, έχεις δει στη φωτογραφία πως είναι το σοβάντισμα στον τοίχο μου; Όσο φαίνεται δηλαδή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα