Adon1s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εισιτήρια να υποθέσω έχει στο αεροδρόμιο ; Και κάτι τελευταίο , περίπου πόση ωρα κανει να φτασει ως εκει ;
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι θα έχει εκεί στο χώρο αναχώρησης. Μια ώρα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω ενα κερι γυαλισματος αυτοκινητου σε μορφη παστα. Γινεται αυτο με καποιο τροπο οταν ειναι να το δουλεψω να ειναι πιο μαλακο;
Faeton Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εισιτήρια να υποθέσω έχει στο αεροδρόμιο ; Και κάτι τελευταίο , περίπου πόση ωρα κανει να φτασει ως εκει ; Αν δεν θα κουβαλήσεις μπαγάζια μαζί σου πήγαινε με το μετρό και βγες στην στάση του ελαιώνα απο εκεί ειναι κάνα 10 λεπτο με τέταρτο με τα πόδια τα κτελ. 1
Muchacho Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτοι που εχουν πρακτορεια οπαπ,πως πληρωνονται?Κρατανε ενα ποσοστο απο τα εσοδα?
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτοι που εχουν πρακτορεια οπαπ,πως πληρωνονται?Κρατανε ενα ποσοστο απο τα εσοδα? Nαι, ένα 8%.
Praetorianos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Στο facebook έχω κάνει ρύθμιση να βλέπω μόνο εγώ τη λίστα φίλων μου. Απ' τη στιγμή που το έχω κάνει αυτό, αν κάνω add/accept κάποιον νέο φίλο, εμφανίζεται αυτό στο feed ή στο event list κάποιου υπάρχοντος φίλου με τον οποίο δεν έχουμε κοινή τη νέα επαφή μου; edit, άκυρο, το βρήκα =* Ναι, μπράβο ρε, αλληλεγγύη, βρήκες αλλά δε λες, να σιγοψηνόμαστε δηλαδή, να ΒΡΑΖΟΥΜΕ οι υπόλοιποι στο κάθε accept. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, μπράβο ρε, αλληλεγγύη, βρήκες αλλά δε λες, να σιγοψηνόμαστε δηλαδή, να ΒΡΑΖΟΥΜΕ οι υπόλοιποι στο κάθε accept. Πες του τα πες του τα, καραδοκω αλλα ματαια.
Sheogorath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Σε κινητό το οποίο κλάπηκε (ανεύθυνος ο φίλος αλλά είναι άλλη ιστορία), το καλούμε και προφανώς το κλείσανε. Τι μπορούμε να κάνουμε. Το δηλώνουμε με ΙΜΕΙ σε αστυνομία και μετά τι?
saxos55 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Σε κινητό το οποίο κλάπηκε (ανεύθυνος ο φίλος αλλά είναι άλλη ιστορία), το καλούμε και προφανώς το κλείσανε. Τι μπορούμε να κάνουμε. Το δηλώνουμε με ΙΜΕΙ σε αστυνομία και μετά τι? http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0313.html 1
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παλια υπηρχε η εφαρμογη Plan B η οποια υποτθεται εγκαθιστατο κατοπιν κλοπης του κινητου. Εντελως longshot και προσωπικα δεν την εχω δοκιμασει, αλλα ισως αξιζει να τη δειτε μηπως και. 1
Sheogorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Θα δοκιμάσουμε, να ΄στε καλά! To βρήκα και το κινητό είναι ένα J5 2016 @ 5.1 (Προφανώς) δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση, γιατί λέει δεν είναι συμβατό (μαξ υποστηριξη 2.3). Μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο δοκιμασμένο για πιο νέα android. Συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά σήμερα χάθηκε και πρακτικά όποια ελπίδα να βρεθεί χάνεται μετά απο 48 ώρες, με τις πρώτες 8 κρίσιμες. Όπως και να έχει ευχαριστώ, καλό βράδυ! Εdit- Τα έχω χάσει με το ADM κτλ, και έχω και τον άλλον να κλαψουρίζει πάνω απο το κεφάλι μου
sargio01 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί δεν μπαίνετε στον λογαριασμό του στην google; Μπείτε στις ρυθμίσεις της δικιάς σου συσκευής πηγαίνετε στους λογαριασμούς, επιλέξτε να μπείτε στης google και εκεί θα βρείτε την άκρη για να πάτε στην υπηρεσία εντοπισμού, θα κάνεις log out και θα κάνει log in ο φίλος σου με τα στοιχεία του. Απο 'κει και πέρα θα τον βρείτε τον δρόμο σας. (πάντως αν δεν έχει ανοιχτό wifi δεν γίνεται τίποτα, δυστυχώς. Για δεδομένα δεν έχει σημασία γιατί λογικά θα αφαιρέθηκε η sim...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις