Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι με τον Χ καπου. Αυτος κανει tag location στο fb (#@#FB). Εχω βαλει να κανω review στα tags μου πριν εμφανιστουν.

Θα πρεπει να κανω review πριν εμφανιστει στο προφιλ μου (εννοω ισχυει το review και για τα locations) ή θα βγει η τοποθεσια και το με ποιον ειμαι φατσα καρτα σε ολους μου τους φιλους? 

νομιζω θα σου βγαλει επιλογη για το αν θα εμφανιστει στο χρονολογιο σου η θα το αποκρυψεις !

Δημοσ.

ερωτηση

η καινουργια μητρικη έχει atx12v 8pin ενω το τροφοδοτικο μου εχει 4pin.

Με κατι τετοιο θα κανω δουλεια ή θα κάνει κανα τσαφ?

http://www.ebay.co.uk/itm/12V-4-to-8-Pin-Molex-ATX-PSU-Desktop-Motherboard-Power-Adapter-Lead-Cable-Cord-/171017553897?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item27d170c7e9

thanks

Δημοσ.

Δώσε άφοβα.

Αν κάνει τσαφ εδώ είμαστε να το φτιάξουμε 

:P

αυτο ειναι καλυτερο ή δεν θα αντεξει?

http://www.ebay.co.uk/itm/4-to-8-Pin-EPS12V-ATX-Motherboard-Power-Supply-Adapter-Converter-Cable-/150988783864?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item2327a200f8

thanks

Δημοσ.

Δώσε άφοβα.

Εννοώ σύνδεσε το 4pin μόνο.

Δε χρειάζεσαι αυτό στο link.

Ποιά είναι η μητρική;

το 6πινο εκανε τσαφ

η μητρικη ειναι η asrock b75 pro 3

Είσαι γλήγορος, έκαμα edit. Reade above

Δημοσ.

Ποιο εξάπινο βρε άνθρωπε;!!!

Ο,τι βρήκες μπροστά σου σύνδεσες; Το 6pin για pci-e κούμπωσες; Πως το κατάφερες αυτό;

Δημοσ.

Ποιο εξάπινο βρε άνθρωπε;!!!

Ο,τι βρήκες μπροστά σου σύνδεσες; Το 6pin για pci-e κούμπωσες; Πως το κατάφερες αυτό;

αφου εμπαινε...  :unsure:

Δημοσ.

Ok τότε θα μας λύσεις και κάποιες απορίες που έχουμε μερικοί εδώ μέσα:

Αν και πως στο διάολο γίνεται να κουμπώσει κάποιος τροφοδοσία για κάρτα γραφικών στο cpu (χρησιμοποιώντας ματσόλα, ωμή βία κλπ) και τι ζημιά προκαλεί;

Δημοσ.

Ok τότε θα μας λύσεις και κάποιες απορίες που έχουμε μερικοί εδώ μέσα:

Αν και πως στο διάολο γίνεται να κουμπώσει κάποιος τροφοδοσία για κάρτα γραφικών στο cpu (χρησιμοποιώντας ματσόλα, ωμή βία κλπ) και τι ζημιά προκαλεί;

καμια ωμη βια. να μην σου πω οτι κουμπωσε κιολας. το ζηταγε, πως το λενε...

okay

serious stuff

μπορω να βαλω το 4pin στο 8pin? 

ναι ή ου?

thanks

Δημοσ.

Ναι οι μητρικές με 8pin eps μπορούν να δουλέψουν με το 4pin του τροφοδοτικού. Κουμπώνει μόνο στη μια πλευρά.

Αν τόσο τόσο δεν εμπιστεύεσαι μπορείς να πάρεις τον αντάπτορα του 2 συνδέσμου που παρέθεσες.

Αν το τροφοδοτικό γενικά είναι "λίγο" απλά δε θα δουλέψει το σύστημα σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...