Liverpool89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ο παππους δεν ειχε κανει διαθηκη.. Εφυγε ξαφνικα παθαινοντας εφραγμα. Γι αυτο λεω οτι κληρονομοι ειναι η γιαγια και τα παιδια. Ο πατερας μου απο τι ξερω το μαθε μετα. Δηλαδη δεν παιζει σεναριο να παρουν το πατρικο και να μεινεις αυτος με το σπιτι και να το παιζει μαγκας. Γιατι τον βλεπω βα μην αγχωνεται και δεν πληρωνει εδω και 1,5 χρονο το δανειο. Λογο οτι ειναι ανεργος και δεν εχει.. Και γι αυτο εκανε το δικαστηριο για να παγωσει τις δοσεις..
Pintsie Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Από κάποιον που έχει εμπειρία με το ίδρυμα κωφών: ξέρετε πότε περίπου ενημερώνουν για το αν έχεις γίνει δεκτός για τα μαθήματα νοηματικής; Γιατί μου είχαν πει ότι το καλοκαίρι θα με πάρουν τηλ. αν επιλεχθώ και δεν με έχουν πάρει ακόμα. Να κοιτάξω αλλού; ή να περιμένω ακόμα λίγο;
Adon1s Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Κληρώσεις τζόκερ κάθε Πέμπτη και ... πότε ξανά είναι ;<br><br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
xpapias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Καθε Τρίτη και Κυριακή δεν είναι; Πως μπορώ να δω ποια προγράμματα είναι στο startup των Vista?
viper2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα rewetting drops ειναι αυτό που λέμε "δάκρυα" ή ειναι κατι άλλο; Thanks Edit Ειναι λιπαντικες σταγόνες (στην Ελλάδα) Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2013 από viper2005
tehAllantin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 μπορεί να με βοηθήσεις κάποιος και να μου πει τι πιθανότητες έχουμε να βρούμε αυτό το άτομο;
Silverage Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Παίζει να είναι και στα Τρίκαλα.Εδώ στην Αθήνα με βγάζε καμιά 20αριά χιλιόμετρα πιο δίπλα απο εκεί που μένω.
magdalhnh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω να κλείσω εισιτήρια του ΟΣΕ μέσω της σελίδας του trainose. Δημιούργησα έναν λογαριασμό στο όνομα μου και επιβεβαίωσα την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου, από το email που μου στείλανε, όμως τώρα που εισάγω username και password μου λέει ότι ο λογαριασμός μου δεν έχει ενεργοποιηθεί. Η καθυστέρηση της ενεργοποίησης του λογαριασμού, είναι κάτι συνηθισμένο στην σελίδα τους; Μπορώ να αγοράσω τα εισιτήρια χωρίς να κάνω login ή πρέπει οπωσδήποτε να κάνω την αγορά μέσα από τον λογαριασμό μου, για να εκδοθούν ονομαστικά;
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Από ότι είδα μπορεις. Επέλεξε το δρομολογιο που θέλεις να κανεις και μετα πάτα δεξια πανω την επιλογη θέσεων, επέλεξε τη θεση, διαβασε τους όρους, διάλεξε το ονομα των επιβατων κλπ ώσπου στο τέλος θα σου ζητήσει να πληρώσεις είτε με πιστωτικη (παιρνει και χρεωστική) είτε με κουπόνια.
magdalhnh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το είδα και εγώ αυτό, αλλά κόλλησα στο ότι έχει είσοδο μέλους και κατά την δημιουργία του λογαριασμού μου ζητήθηκε μέχρι και ο αριθμός ταυτότητας. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Πιθανότατα θα εχει μπει η δημιουργία λογαριασμού γι' αυτους που ταξιδευουν συχνα ωστε να μη χρειάζεται να ξαναδηλώνουν τα στοιχεία τους.
magdalhnh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Έχεις δίκιο. Τελικά κατάφερα να φτάσω ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής και μετά η σελίδα μου πέταξε κάτι error και με ζάλισε. Αύριο πάλι. Σε ευχαριστώ πολύ @Crhisxxx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις