Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καθόλου απίθανο αν έχει στην κατοχή του διάφορα καλούδια όπως σπίτι, αμάξι, κτλ. Θα τον πιάσουν τα αντικειμενικά κριτήρια, γι αυτό βγήκαν άλλωστε, για να μας φορολογούν αδιαφορώντας τι δηλώνουμε.

Δημοσ.

Αυτη η απορία μου γεννήθηκε ένα βράδυ που δεν με έπιανε ύπνος και σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν είναι προσωπική :P

Έστω ότι κερδίζεις στο λαχείο 1.000.000 ευρώ. Έστω ότι σου κρατάει το κράτος το 50% και παίρνεις στο χέρι 500.000.

Θα φτάσει η στιγμή να κάνεις φορολογική, έτσι; Θα φορολογηθείς πάλι για 500.000 ας πούμε; Τι παίζει;

Δημοσ.

δουλευα απο 20 μαιου μεχρι 31 ιουλιου,50 μερες συμπληρωσα που θελει για βιβλιαριο,τι δικαιολογητικα θελει και ποια ειναι η διαδικασια για εκδοση βιβλιαριου?

Δημοσ.

Γιατί τα ακίνητα μια φορά τα φορολογούν; Μεταξύ πολλών άλλων.

Ναι, μία .... απλά κάθε φόρος είναι θεωρητικά για άλο πράγμα+ αλλά το εισόδημα/κέρδος είναι ένα

Αυτο που ισως να παιζει ειναι, όπως και στους τόκους, να υπάρχει ο αυτοτελής φόρος (αν τέτοια κερδη φορολογουνται ακόμα αυτοτελώς), και στο καθαρό ποσό να υπολογίζεται φόρος αλληλεγγυης

Δημοσ.

μήπως έχει κανεις λινκ με εκείνο το ανέκδοτο που λέει "ο πληθυσμός της ελλάδας είναι 10.000.000, χ είναι στις φυλακές, χ είναι δημόσιοι υπάλληλοι, χ είναι κάτω των 18, χ είναι άνω των 65, οπότε μενουμε μόνο εσύ κι εγώ να κάνουν την δουλειά και εσύ διαβάζεις μαλακίες στη πόρτα μου"

πρέπει να υπάρχουν πολλές παραλλαγές

Δημοσ.

μήπως έχει κανεις λινκ με εκείνο το ανέκδοτο που λέει "ο πληθυσμός της ελλάδας είναι 10.000.000, χ είναι στις φυλακές, χ είναι δημόσιοι υπάλληλοι, χ είναι κάτω των 18, χ είναι άνω των 65, οπότε μενουμε μόνο εσύ κι εγώ να κάνουν την δουλειά και εσύ διαβάζεις μαλακίες στη πόρτα μου"

πρέπει να υπάρχουν πολλές παραλλαγές

http://www.funtastikos.com/2012/03/blog-post_2451.html

• Like 1
Δημοσ.

Ψαχνω χωρες με υψηλο ελαχιστο μισθο αλλα με χαμηλο-μετρο κοστος ζωης-value for money χωρες ας το πουμε-

Δωστε καμια χωρα η κανα τροπο να το googlaρω! THX

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...