Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ψάξω τα torrents να βρω ποιο κάνει την ζημιά;

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω αυτά που μπλοκάρει είναι συνδέσεις με κάποια άτομα που seedαρουν το τορρεντ που για κάποιο λόγο* η ip τους είναι στη blacklist του malwarebytes.

*Πολλές φορές αυτες οι IP είναι εταιρικές και τις μπλοκάρει το malwarebytes, επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές σε διάφορα άρθρα ότι στην ουσία είναι εταιρίες που ασχολούνται με την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και τσεκάρουν ποιες IP κατεβάσουν το torrent.

Δημοσ.

Γιατί κατα την απογείωση και προσγείωση οι αεροσυνοδοί ζητάνε να είναι ανεβασμένα τα παράθυρα?

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί μπορεί να έχεις βγάλει το κεφάλι έξω, να σε χτυπάει το αεράκι και να περάσει ξυστά άλλο αεροπλάνο και να σε κοπανήσει.Μετά θα βγάλεις κάνα  καρούμπαλο και φοβούνται μην τους μηνύσεις για σωματική βλάβη.

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί μπορεί να έχεις βγάλει το κεφάλι έξω, να σε χτυπάει το αεράκι και να περάσει ξυστά άλλο αεροπλάνο και να σε κοπανήσει.Μετά θα βγάλεις κάνα  καρούμπαλο και φοβούνται μην τους μηνύσεις για σωματική βλάβη.

Αυτό κατά τις απογειώσεις/προσγειώσεις μπορεί να συμβεί γιατί υπάρχει αυξημένη κίνηση στους διαδρόμους.

Ενώ στον αέρα πολύ σπάνιο να γίνει.

Δημοσ.

2,5 - 3 μερίδες περίπου

Αυτό που seedareis και εχει αζιπαριστο crack;

Σιντάρω καμιά δεκαριά ταινίες. Καμία δεν έχει μέσα κάτι σε ζιπ.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω αυτά που μπλοκάρει είναι συνδέσεις με κάποια άτομα που seedαρουν το τορρεντ που για κάποιο λόγο* η ip τους είναι στη blacklist του malwarebytes.

*Πολλές φορές αυτες οι IP είναι εταιρικές και τις μπλοκάρει το malwarebytes, επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές σε διάφορα άρθρα ότι στην ουσία είναι εταιρίες που ασχολούνται με την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και τσεκάρουν ποιες IP κατεβάσουν το torrent.

Δηλαδή δεν υπάρχει κίνδυνος; Να το αφήσω να τις μπλοκάρει και να το ξεχάσω;

Δημοσ.

παιδια επειδη δεν τα ξερω καλα.. Αλλαξα τον κωδικο προσβασης στο ΥΑΗΟΟ και μου ζητησε να βαλω το κινητο μου και μου ηρθε ενα μηνυμα στο κινητο μου που γραφει κωδικος yahoo και μου δινει εναν κωδικο. τι ειναι αυτος ο κωδικος???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...