kate23 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει Site: varsity jackets ?
maxdore217 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ψάχνω να βρω εταιρεία που να κάνει αναγόμωση στα μελάνια ( ο εκτυπωτής μου είναι o canon mp160 και με ενδιαφέρει για το color CL-41 , αν υπάρχει καμία πρόταση από Δυτικά ( Κορυδαλλός ). έψαξα με κουπόνι μήπως βρω τίποτα αλλά Πειραιά που βρήκε είναι λίγο μακριά για 1 μελάνι.
deesnider Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ψάχνω να βρω εταιρεία που να κάνει αναγόμωση στα μελάνια Θέλεις να γεμίσεις ξανά τα cartridges που έχουν αδειάσει, ή να πάρεις καινούργια, γεμάτα, από τρίτο κατασκευαστή, κατάλληλα για τον εκτυπωτή σου;
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 ψάχνω να βρω εταιρεία που να κάνει αναγόμωση στα μελάνια ( ο εκτυπωτής μου είναι o canon mp160 και με ενδιαφέρει για το color CL-41 , αν υπάρχει καμία πρόταση από Δυτικά ( Κορυδαλλός ). έψαξα με κουπόνι μήπως βρω τίποτα αλλά Πειραιά που βρήκε είναι λίγο μακριά για 1 μελάνι. ο Dr Refill βλέπω έχει υποκατάστημα στον Κορυδαλλό. Εδώ (Σαλλονίκη) τον εμπιστεύομαι 6-7 χρόνια τώρα χωρίς πρόβλημα.
maxdore217 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 θέλω να γεμίσω το άδειο που έχω. Θέλεις να γεμίσεις ξανά τα cartridges που έχουν αδειάσει, ή να πάρεις καινούργια, γεμάτα, από τρίτο κατασκευαστή, κατάλληλα για τον εκτυπωτή σου; Ωραία μέχρι εδώ από τιμές πως τα πάει ... γιατί κουπόνι δεν βλέπω να έχει οπότε να ξέρω αν δεν συμφέρει να πάω να πάρω αυτό : http://www.kotsovolos.gr/site/computing/printing-consumables/inks/inkjet/059467-canon-cl-51 είναι και γνήσιο και μεγάλο ( ενώ εγώ έχω το μικρό ) εδώ έχω μια άλλη απορία ( αυτά τα μαγαζιά που κάνουν αναγόμωση όποιο μελάνι να τους πας την ίδια τιμή δεν θα χρεώσουν? θέλω να πω για xl ή απλό .
leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αν τους πάρεις τηλέφωνο θα σου πούν πόσο θα κοστίσει. Ενδεικτικά, τα δικά μου μελάνια κοστίζουν 11-12 ευρώ καινούρια αυθεντικά, και η αναγόμωση 5. Δεν νομίζω να χρεώνουν το ίδιο αν βάζουν περισσότερο μελάνι μέσα...
maxdore217 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Αν τους πάρεις τηλέφωνο θα σου πούν πόσο θα κοστίσει. Ενδεικτικά, τα δικά μου μελάνια κοστίζουν 11-12 ευρώ καινούρια αυθεντικά, και η αναγόμωση 5. Δεν νομίζω να χρεώνουν το ίδιο αν βάζουν περισσότερο μελάνι μέσα... Στο τηλέφωνο δεν τους βρήκα έστειλα Mail και βλέπουμε ευχαριστώ. ( μακάρι να είναι στο 5€ )
deesnider Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ζήτησα τη διευκρίνιση, για να δω αν μπορώ να σού προτείνω κάτι. Δυστυχώς, για αναγόμωση δεν έχω ιδέα. Αν τυχόν χρειαστείς κάποια στιγμή καινούργια, συμβατά cartridges, από τα οποία είμαι απολύτως ευχαριστημένος εδώ και χρόνια, μπορώ να σού πω ποια μάρκα και από πού αγοράζω εγώ.
maxdore217 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ζήτησα τη διευκρίνιση, για να δω αν μπορώ να σού προτείνω κάτι. Δυστυχώς, για αναγόμωση δεν έχω ιδέα. Αν τυχόν χρειαστείς κάποια στιγμή καινούργια, συμβατά cartridges, από τα οποία είμαι απολύτως ευχαριστημένος εδώ και χρόνια, μπορώ να σού πω ποια μάρκα και από πού αγοράζω εγώ. δεν θέλω συμβατά γιατί έρχονται στα λεφτά με τα γνήσια ...λιγότερα βέβαια αλλά η διαφορά είναι μικρή ( αν κάνω αναγόμωση τα ίδια θα έχω πάνω από 50% κέρδος ).
kate23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ξένα περιοδικά στην Θεσσαλονίκη? (Συγκεκριμένα Empire)
scullyist Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πολλά περίπτερα στο κέντρο φέρνουν ξένα περιοδικά και μιας και το συγκεκριμένο είναι από τα πιο γνωστά, δεν νομίζω να δυσκολευτείς να το βρεις τουλάχιστον κάπου γύρω σε τσιμισκή/αριστοτέλους. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη, έχω να πάω αιώνες, αλλά υπήρχε μαγαζί με ξένο τύπο με τα πάντα, δίπλα/στη σειρά με τις καφετέριες/starbucks στην καμάρα. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2013 από scullyist 1
maxdore217 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Αν τους πάρεις τηλέφωνο θα σου πούν πόσο θα κοστίσει. Ενδεικτικά, τα δικά μου μελάνια κοστίζουν 11-12 ευρώ καινούρια αυθεντικά, και η αναγόμωση 5. Δεν νομίζω να χρεώνουν το ίδιο αν βάζουν περισσότερο μελάνι μέσα... Mάλλον δεν έχει στάνταρ τιμές στα μαγαζιά ( εσένα σου έρχεται οκ στη Σαλόνικα ) αλλά εμένα μου είπε 10€ για το μικρό ( CL-41) που έχω και στο link που έβαλα έχει βάλει ο κόστος με 17€ το μεγάλο γνήσιο με διπλάσια απόδοση ! οπότε μάλλον θα πάω εκεί ή αν με πάει ο δρόμος (χμμ) εδώ : http://www.clickareto.gr/deals.php?id=29&adn=lw&lkws_357=527776c1-3aff-319c-97a3-da0f2e15ded8 10€ για το μικρό είναι χάλια τιμή ( δεν αξίζει - άσε μου μπορεί να έχω και θέματα μετά ). Αν έχει κανείς καμία άλλη ιδέα ας πει!
therock Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Γιατι οσο πιο αργα ξυπνας τοσο πιο πολυ νυσταζεις και δυσκολα ξανακοιμασαι? Ας πουμε αν ξυπνυσω μες στην νυχτα καμμια φορα, δυσκολευομαι να με ξαναπαρει ο υπνος, ενω οταν ειναι να ξυπνησω στην κανονικη μου ωρα, πχ με ξυπνητηρι το κλεινω και μεχρι να ξαναχτυπησει το snooze, κοιμαμαι αμεσως...
Chrisxxx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχουν προσφορες για σινεμα στη θεσσαλονικη; What's up, συγκεκριμένες μέρες κλπ;
mary Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Στελνεις κενο μνμ στο 19019 (χρεωση 0,5ευρω) αν εχεις whats up και εχεις 1+1 δωρο εισιτηρια για τα village καθε τεταρτη και ισχυει και για 3D 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις