Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξένα περιοδικά στην Θεσσαλονίκη? (Συγκεκριμένα Empire)

Δες στο NEWS STAND στην Αγία Σοφίας. Κατεβαίνοντας από Εγνατία προς Ερμού από τη δεξιά πλευρά.

• Like 1
Δημοσ.

Απορια , για να μεταβω στον Αγιο Στεφανο απο που μπορω να παρω τρενο ?

απο Λαρισης ή υπαρχει κ εδω Αθηνα αλλη σταση ?

ευχαριστω.

Δημοσ.

γιατι λεει Αθηνα εννοει ομως ποια σταση ποια περιοχη?

το εψαξα πριν κανω την ερωτηση.

Δημοσ.

Όταν αλλάζω γλώσσα γρήγορα στις τελευταίες εκδόσεις του word "τα πίνει" και μου βγάζει ένα γαμωμενού που πάνω στο γρήγορο σαν αστραπή writing speed μου καταφέρνει να με πηγαίνει, ενώ γράφω, σε υπομενού που δεν ήξερα οτι υπάρχουν. Ουσιαστικά το alt ή το shift ανοίγει letter menu shortcuts και μετά γίνεται το χάος. Πως διάολο απενεργοποιώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο αυτά. Τώρα εδώ ας πούμε δε έχω θέμα με την αλλαγή γλώσσας. Όταν χρησιμοποιώ word όμως γίνεται το σώσε -.-

Δημοσ.

Σε παλιότερες εκδόσεις στα ίδια pc δεν έχω τέτοιο θέμα πάντως. Είναι κάτι καινούριο; Ψάχνω λίγο απο menu κτλ αλλα δε βρίσκω κάτι πειστικό.

Δημοσ.

Έχουν αλλάξει κάτι. Είτε sensitivity είτε έβαλαν κάποιο καινούριο shortcut. Γράφω στο 11/13και μου το κάνει σε ΚΑΘΕ αλλαγή (και θέλει να πατήσω alt για να φύγει), γράφω μετά στο 2007 και δε μου το κάνει ούτε μισή φορά όση ώρα και να γράφω/αλλάζω.

Δημοσ.

Εμαθα κ ρωτησα, σταθμο λαρισης με μετρο και μετα απο εκει παιρεις τραινοσε κ πας 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...