Praetorianos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ναι αυτό θέλω να μάθω, το Dettol επηρεάζει/χαλάει τις καινούριες κινητοοθόνες/κινητά όπως πχ το Αζαξ δεν κάνει για τα λαπτοπ? ή ψεκάζουμε άφοβα?
revolver1990 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ναι αλλά τα μαντηλάκια έχουν λιγότερο "υγρό" από το να χώσεις dettol σε πανί or something και δεν έχουν και οινόπνευμα που ίσως με τον χρόνο αλλοιώνει επιφάνειες κτλ. 1
stavi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Εμείς απο Ελλάδα μπορούμε να ψωνισουμε κανονικά απο αμαζον ε? (Δεν μαρεσουν τα ψωνια)
Chrisxxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μπορείτε, προτιμήστε αγγλικό ή γερμανικο για να μην έχετε τελωνείο. (Μου αρέσει ο ανανάς) Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2013 από Chrisxxx 1
toniloco3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 λοιπν το κουτι μου εχει δυο θυρες usb 3 στο front panel με ενσωματωμένο καλωδιο για να το συνδεεις με την μητρική...η μητρική μου ενω εχει usb 3 θυρες πισω δεν εχει υποδοχη για το καλωδιο ωστε να δουλεψουν και οι μπροστα. υπαρχει κατι που μπορω να αγορασω ωστε να δουλεψουν οι μπροστα ως usb 3.0 υ.γ η μητρικη μου ειναι η asrock exteme 3 gen 3
άδικος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 λοιπν το κουτι μου εχει δυο θυρες usb 3 στο front panel με ενσωματωμένο καλωδιο για να το συνδεεις με την μητρική...η μητρική μου ενω εχει usb 3 θυρες πισω δεν εχει υποδοχη για το καλωδιο ωστε να δουλεψουν και οι μπροστα. υπαρχει κατι που μπορω να αγορασω ωστε να δουλεψουν οι μπροστα ως usb 3.0 υ.γ η μητρικη μου ειναι η asrock exteme 3 gen 3 Μια τέτοια κάρτα.
nick#18 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Γινεται να βγαλει κανεις ελια στο μαγουλο απο μεσα, στο στομα?
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ναι, αλλά καλό θα ήταν να το τσεκάρεις. Οι ελιές πάντως βγαίνουν και σε βλεννογόνο. 1
DrLo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα σκαναρισμένο βιβλίο, 2 σελίδες βιβλίου ανα σελίδα pdf, με μαυρο περιθώριο γύρω γύρω. Υπάρχει κάποιο utility που να το κάνει auto-crop, * να αφαιρεί το μαυρο * να βρίσκει η μεσαία γραμμή των 2 σελίδων * και να σώζει το νέο pdf στο Nexus τα κάνω όλα αυτά με το ebookdroid αλλά στην ουσία σου αλλάζει τον τρόπο που το βλέπεις δεν σώζει το αρχείο Στο inet υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια που προσπαθούν να κάνουν αυτό αλλά κανένα δε με έχει βολέψει εχετε να προτέινετε κάτι ?
adi32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Καποιες αποριες για Κινεζους Πως κανουν πολλαπλασιασμο οι Κινεζοι http://www.glossesweb.com/2011/09/gramma-s-kinezika.html#.UpmnwLTYXow Με τετοια αλφαβητα που εχουν μπορει καποιος να μου πει ποσα χρονια πανε σχολειο ?
Praetorianos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ερωτηση part2: Αναβάθμισα μετά από (πολύ) καιρό το iTunes και πλέον οι ελληνικοί τίτλοι τραγουδιών εμφανίζονται έτσι:"Äåí èá ìå âñåéò". Στην προηγούμενη έκδοση εμφανίζονταν μια χαρα οι ελληνικοί χαρακτήρες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση? Είναι περίεργο αναβάθμιση έκδοσης να κόβει features.
revolver1990 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 http://support.apple.com/kb/PH1468 και Τσέκαρε...λογικά ισχύει για όλες τις εκδόσεις!. Επίσης γνωρίζει κανείς κάνα παρόμοιο site σαν το library genesis?
Praetorianos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχώς δεν έφτιαξε. It just works σου λέει μετά η ντροπή της Στέππας, μου πήρε κι αναβάθμιση. Thanks για τον κόπο πάντως. btw δεν κατάλαβα τι κάνει το library genesis, δες αν έχει καμιά σχέση το Mendeley με αυτό που ζητάς.
revolver1990 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Το library genesis είναι ένα site το οποίο λειτουργεί ακριβώς όπως λειτουργούσε και το gigapedia...δηλαδή διαθέτει free βιβλία επιστημονικού ενδιαφέροντος με μεγάλη ποικιλία.Το χρησιμοποιούσα συχνά και το είχα προτείνει και σε καθηγητές μου ( ) απλά τώρα τελευταία υπάρχουν κάποια βιβλία κυρίως τελευταίες εκδόσεις που δεν μπορώ να τα βρω και ελπίζω σε μια εναλλακτική.Αλλιώς amazon και μεταχειρισμένα. Το Mendeley λειτουργεί σαν το L.G απλά για Papers έτσι? Χρήσιμο φαίνεται. Thanks !!
viper2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Αν έχετε ήδη ebook library, τότε δοκιμάστε το qiqqa. Επίσης Εχει βρει κανεις used text books in the uk αλλα σε μεγάλα volumes? δηλαδή να μην χρεώνουν 3λιρες για μεταφορικά. Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις