Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερώτηση κατά πάσα πιθανότητα είναι χαζή, αλλά θα ρωτήσω γιατί είμαι άσχετη: Πρέπει να πάρω κάτι παράβολα από την εφορία (για να βγάλω δίπλωμα τα θέλω), μπορώ να τα πάρω από κάποια άλλη υπηρεσία (τράπεζα/αστυνομία) ή μέσω ίντερνετ; 

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...... πως δεν κολλανε.Φραπε χωρις ζαχαρη ?  :-D .Αλλα το θεμα οτι μαζευεται σεβαστη ποσοτητα ζαχαρης τελικα.Δηλαδη δεν υπαρχει καποια ημερησια κοκκινη γραμμη ?  :P

Οχι σφραγισμενα.Αν ειναι ανοιχτα χρονια.Χαλανε ξερω γω ?

Φραπέ με ζάχαρη; Είσαι τρελλός ρα; Ο καφες ΠΑΝΤΑ σκέτος!

Ναι, υπαρχει κοκκινη γραμμη. Το καθολου. Δε χρειαζεσαι καθολου. Ό,τι πάρεις είναι περιτο απο πλευρας υγειας.

Αν ειναι ανοιχτα χρονια τα ποτα, πετα τα.

Δημοσ.

Φραπέ με ζάχαρη; Είσαι τρελλός ρα; Ο καφες ΠΑΝΤΑ σκέτος!

Εδω θελουμε να πανε κατω τα φαρμακια, θα προσθεσουμε αλλο ενα ? Ακου σκετος .Αν δεν εχει ζαχαρη και γαλα... :P

Δημοσ.

Έχω τριετή εγγύηση σε laptop της dell.Γνωρίζετε αν η εγγύηση ισχύει από Ελλάδα σε Ευρωπαική ένωση και πιο συκγεκριμένα uk?

Δημοσ.

Έχω τριετή εγγύηση σε laptop της dell.Γνωρίζετε αν η εγγύηση ισχύει από Ελλάδα σε Ευρωπαική ένωση και πιο συκγεκριμένα uk?

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω

http://www.dell.com/support/contents/us/en/04/article/Contact-Information/International-Support-Services/intl-support-services?c=uk&l=en&s=bsd&cs=04

http://www.dell.com/support/my-support/us/en/19/product-support/product/inspiron-17r-se-7720

Δημοσ.

Yep το 2ο το έχω δει,έχω next business day warranty και wpd..Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο να δω τι παίζει

Τελικά το laptop δεν το βλέπω καλά...ευτυχώς έχω backup....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο που μπορω να αλλάξω το mail που εχω δωσει για την εγγραφή μου στο vodafone cu online;;;

Edit: Ενημερωτικά, δεν μπορει να αλλαχθει απο καποιο χρήστη. Μιλησα με τη κοπελιτσα στο τσατ και μου το άλλαξε αυτή. Τωρα κατα ποσο το εκανε όντως δε το ξερω....

Επεξ/σία από mary1
Δημοσ.

έκανα μια ηλιθιότητα, έχω ξενερώσει άσχημα

χτες που έβαλα τελικά αντιβαιρους στο ταμπλετ έκανα σκαν και μου ζήτησε να απενεργοποιήσω το usb αν και την ψιλιάστηκα οτι δε θα μπορεί μετά να φορτίζει το έκανα με σκοπό να κάνω δοκιμές αν θα φορτίζει ή όχι... τελικά το ξέχασα, έκλεισε από μπαταρία και τώρα ούτε ανοίγει, ουτε φορτίζει..

έχω ξενερώσει

αυτό έχει εγγύηση, θα μου το φτιάξουν άμεσα; θα είναι εύκολο;

πώς θα φτιαχτεί; φαντάζομαι θα βγάλουν τη μητρική από μέσα (αν λεγεται έτσι) θα τη βάλουν σε ένα άλλο και θα αλλάξουν αυτή τη ρύθμιση... κάτι τέτοιο δεν παίζει;

Δημοσ.

έκανα μια ηλιθιότητα, έχω ξενερώσει άσχημα

χτες που έβαλα τελικά αντιβαιρους στο ταμπλετ έκανα σκαν και μου ζήτησε να απενεργοποιήσω το usb αν και την ψιλιάστηκα οτι δε θα μπορεί μετά να φορτίζει το έκανα με σκοπό να κάνω δοκιμές αν θα φορτίζει ή όχι... τελικά το ξέχασα, έκλεισε από μπαταρία και τώρα ούτε ανοίγει, ουτε φορτίζει..

έχω ξενερώσει

αυτό έχει εγγύηση, θα μου το φτιάξουν άμεσα; θα είναι εύκολο;

πώς θα φτιαχτεί; φαντάζομαι θα βγάλουν τη μητρική από μέσα (αν λεγεται έτσι) θα τη βάλουν σε ένα άλλο και θα αλλάξουν αυτή τη ρύθμιση... κάτι τέτοιο δεν παίζει;

Δε μπορώ να φανταστώ πως ένα app μπορεί να εμποδίσει ένα ηλεκτρικό κύκλωμα να φορτίσει.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...