somebody:) Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Σε κυκλικό κόμβο, οποιοσδήποτε μπαίνει ενώ είσαι μέσα, είναι στα δεξιά σου. οχι οχι το εχουμε ξεκαθαρισει αυτο.προτεραιοτητα εχει αυτος που ειναι ηδη στον κομβο μπαινει στον κομβο οχι απαραιτητα ο απο δεξια.τωρα λεμε τις περιπτωσεις που πας να μπεις στον κομβο και εχεις αλλον απο δεξια. τις πιο συνθετες τελος παντων αχ μπερδεμα ειναι!! ας φτασουμε ποτε σε κυκλικο κομβο και τοτε βλεπουμε
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 τωρα λεμε τις περιπτωσεις που πας να μπεις στον κομβο και εχεις αλλον απο δεξια. τις πιο συνθετες τελος παντων αχ μπερδεμα ειναι!! ας φτασουμε ποτε σε κυκλικο κομβο και τοτε βλεπουμε Ε προφανώς ο δεξιά σου έχει προτεραιότητα. Είναι σα να είσαι σε δρόμο με 2 λωρίδες και να θες να μπεις δεξιά σε μονής μαζί με τον διπλανό σου. Ποια εναλλακτική σκέφτεστε; Να τον κόψεις;
somebody:) Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ποια εναλλακτική σκέφτεστε; Να τον κόψεις; που ειναι το προβλημα με αυτο? δε καταλαβαινω
ennoeitai Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Θα μπορουσες να δοκιμασεις να το κανεις Taylor και να παραγωγισεις μερικες φορες, μπορει να βγαινει ετσι πιο ευκολα. οχι οχι το εχουμε ξεκαθαρισει αυτο.προτεραιοτητα εχει αυτος που ειναι ηδη στον κομβο οχι ο απο δεξια. Παντως αυτο δεν ισχυει γενικα. Γενικα αυτος που μπαινει στον κομβο εχει προτεραιοτητα. Αυτο ειπαμε. Αλλο οταν εχει στοπ.
somebody:) Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Παντως θα μπορουσες να δοκιμασεις να το κανεις Taylor και να παραγωγισεις μερικες φορες, μπορει να βγαινει ετσι πιο ευκολα. Παντως αυτο δεν ισχυει γενικα. Γενικα αυτος που μπαινει στον κομβο εχει προτεραιοτητα. Αυτο ειπαμε. Αλλο οταν εχει στοπ. edit!! ναι αυτος που μπαινει εχει εγω μπερδευτηκα!!
ennoeitai Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 edit!! ναι αυτος που μπαινει εχει εγω μπερδευτηκα!! Και ποτε να μην ξεχνας, σε περιπτωση που ξεχαστεις καμια φορα, οτι θα μπορουσες να περασεις και απο πανω απο τον κομβο, που ειναι σχεδον αδυνατο να προσπαθησει και καποιος αλλος ταυτοχρονα να κανει το ιδιο, και ετσι δε θα τεθει θεμα προτεραιοτητας. Και εννοειται οτι θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικη οταν κανεις τετοια πραγματα. 2
somebody:) Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Και ποτε να μην ξεχνας, σε περιπτωση που ξεχαστεις καμια φορα, οτι θα μπορουσες να περασεις και απο πανω απο τον κομβο, που ειναι σχεδον αδυνατο να προσπαθησει και καποιος αλλος ταυτοχρονα να κανει το ιδιο, και ετσι δε θα τεθει θεμα προτεραιοτητας. Και εννοειται οτι θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικη οταν κανεις τετοια πραγματα. καλο με κανεις και γελαω μονη μου τωρα και κοιμουνται στο διπλα δωματιο!! λυσε μου μια απορια το προσεκτικΗ που το καταλαβες? νομιζω δε το χω γραψει πουθενα!
ennoeitai Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 καλο με κανεις και γελαω μονη μου τωρα και κοιμουνται στο διπλα δωματιο!! λυσε μου μια απορια το προσεκτικΗ που το καταλαβες? νομιζω δε το χω γραψει πουθενα! Αυτα ειναι μυστικα του επαγγελματος. Δε γινεται να τα λεω απο'δω κι απο'κει. Αμα ητανε ετσι τη χασαμε μετα τη μπαλα. Τι κανουμε τοσα χρονια. 1
somebody:) Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αυτα ειναι μυστικα του επαγγελματος. Δε γινεται να τα λεω απο'δω κι απο'κει. Αμα ητανε ετσι τη χασαμε μετα τη μπαλα. Τι κανουμε τοσα χρονια. μαλιστα μαλιστα!!
stavi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 όταν κάνω δεξί κλίκ στις φωτογραφίες στο facebook και αποθήκευση μου βγάζει σαν επιλογή πέρα από τους δικούς μου και έναν φάκελο που λέγεται frieds_files και δεν είναι δικός μου, και μέσα δεν έχει φωτογραφίες που δεν έχω αποθηκεύσει εγώ τί παίζει;
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Έγινες στόλκερ; Και σαν τι να παίζει. Υπάρχει αυτός ο φάκελος που στον έφτιαξε ο γκόμενος όταν είχε μπει στο πισι σου και δεν κοίταγες. Αν δεν έχει κάτι κρυφό μέσα σβήστον να τελειώνεις. Και δεν μας είπες καν που βρίσκεται ο φάκελος
kalogeros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ο φρεντο εσπρεσσο με γαλα (οχι καπουτσινο ) πως λεγεται ? Αν εχει καποια ονομασια βεβαια O espresso με λίγο αφρόγαλα λέγεται macchiato, ενώ με φουλ γάλα λέγεται latte. Δεν ξέρω όμως αν βγαίνουν σε φρέντο και ούτε το έχω ακούσει ποτέ. Δες και εδώ για να βοηθηθείς.
bluesattack Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Aρα υπαρχει ενα μικρο κενο μαλλον,λειπει ο frapesspreso με γαλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις