stelios18120 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 αναλογως τον καφε... στον φραπε 3 στον ελληνικο 1
Miracle Worker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ενάμισυ έως δύο γεμάτα μέχρι την γραμμή, όχι βουναλάκι δηλαδή. Εσπρέσο και φρέντο εσπρέσο σκέτα.
stelios18120 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 κουταλιες της σουπας η με κουταλακι του γλυκου;;; γιατι εχω φιλο που βαζει με κουταλιες της σουπας
deesnider Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ποση ζαχαρη βαζετε στον καφε ? Πρόκειται για κάποια μορφή δημοσκόπησης προσωπικού ενδιαφέροντος; Απλώς προσπαθώ να καταλάβω το πού κολλάει η συγκεκριμένη ερώτηση στο συγκεκριμένο section... 2
bluesattack Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ναι.Θελω να διαπιστωσω ποσο ζαχαρομανης ειμαι,και απο τον μεσο ορο των απαντησεων να θεσω κοκκινες γραμμες στο μελλον
Pintsie Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Αν πίνεις φίλτρου, πήγαινε πάρε αμερικάνο που είναι πολύ ελαφρύς. Σκέψου εγώ όταν παίρνω έτοιμο φίλτρου από το σούπερ μάρκετ, βάζω 2 κουτ. ζάχαρη στην κούπα. Ενώ όταν βρίσκω αμερικάνο σε coffee island κτλ, βάζω μισή κουτ. ζάχαρη. Αντίστοιχα μπορείς να ζητήσεις εσπρέσσο πχ πιο ελαφρύ σε κάποιο καφεκοπτείο.
deesnider Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ναι.Θελω να διαπιστωσω ποσο ζαχαρομανης ειμαι,και απο τον μεσο ορο των απαντησεων να θεσω κοκκινες γραμμες στο μελλον Εντάξει τότε! Η δική μου κατάσταση λοιπόν: Μέχρι πριν από κάνα τεσσάρι χρόνια, έπινα ...ζάχαρη με λίγο καφέ (ή, όπως συνήθιζε να δίνει παραγγελία ένα φιλαράκι μου στις καφετέριες: «έναν καφέ με ένα γαλακτομπούρεκο μέσα» ). Μιλάμε για ακραία κατάσταση όμως. Δε χρειαζόμουν καλαμάκι, αλλά ...μαχαιροπήρουνο. Πλέον όμως, έχω πάει στο άλλο άκρο: Την έχω καταργήσει εντελώς και από τα πάντα, όχι μόνο απ' τον καφέ.
thomasG4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Πλέον όμως, έχω πάει στο άλλο άκρο: Την έχω καταργήσει εντελώς και από τα πάντα, όχι μόνο απ' τον καφέ. Και πολύ καλά έκανες. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μετα απο ποση ωρα σβήνονται τα προσωπικα μυνηματα απο τον server γιατι αν σβησω ενα προσωπικο μυνημα/συζητηση και πατησω παλι το λινκ που μου ηρθε στο μειλ μου, δειχνει κανονικα το προσωπικο μυνημα/συζητηση.
Lucifer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 να δεις το .nfo που χει μεσα σε notepad. και να μην ξαναρωτήσεις για τέτοια πράγματα, παλιόπαιδο. 2
thomasG4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 να δεις το .nfo που χει μεσα σε notepad. και να μην ξαναρωτήσεις για τέτοια πράγματα, παλιόπαιδο.
GreekMonkey Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Κάποια ιστοσελίδα που να λέει ποιές ταινίες παίζονται αυτήν την περίοδο στις αίθουσες της κάθε πόλης ανεξαρτήτου κινηματογράφου, υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις