GreekMonkey Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πως θα γίνει να κατεβάσω αυτά τα βίντεο στο pc μου;
frenzy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δεξί κλικ save page as το κατεβάζει βλέπω. 1
scullyist Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Όταν ανοίξει το βίντεο, δεξί κλικ επάνω του και Save video as. 1
Praetorianos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πως ακυρωνω πακετα ομιλιας/μηνυματων στην Cosmocarta? Ειχα ενεργοποιησει πριν απο καμποσους μηνες τα 200 λεπτα με 5ευρω κι εκτος οτι δεν τα χρησιμοποιω ποτε αφου το ελληνικο νουμερο ειναι κλειστο συνηθως, μια φορα το εξαμηνο που κανω ανανεωση μου φευγουν 5 ευρω πριν το ξαναεπιλεξω.
scullyist Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Κάποτε γινόταν απενεργοποίηση και με μήνυμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι πλέον μόνο με -δωρεάν- κλήση στο 1330. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Για να φυγεις απο μια εταιρια σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετ π.χ. 4νετ αν εισαι ενα 6μηνο και ενω αρχικα δεν ειχες προβλημα αλλα τωρα εχεις συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα στις ταχυτητες κατεβασματος μπορεις να φυγεις χωρις να πληρωσεις καποιο προστιμο στην 4νετ και καλα γιατι σπας το συμβολαιο.
JohnConstantine Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Για να φυγεις απο μια εταιρια σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετ π.χ. 4νετ αν εισαι ενα 6μηνο και ενω αρχικα δεν ειχες προβλημα αλλα τωρα εχεις συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα στις ταχυτητες κατεβασματος μπορεις να φυγεις χωρις να πληρωσεις καποιο προστιμο στην 4νετ και καλα γιατι σπας το συμβολαιο. Nομιζω πως δεν πληρωνεις. Check τους ορους συμβολαιου σου
ennoeitai Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Που μπορει να βρει κανεις κουκια στη Θεσσαλονικη;
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Nομιζω πως δεν πληρωνεις. Check τους ορους συμβολαιου σου Κι ομως με βαση αυτα που λεει η 4νετ μια χαρα πληρωνεις προστιμο αναλογα στον ποιο μηνα θα φυγεις. Απο τη στιγμη που σπας(Κατα αυτους) το συμβολαιο και φευγεις πριν τον χρονο πληρωνεις προστιμο. Το συμβολαιο εχει πολλα ψηλα γραμματα που για να καταλαβεις τι παιζει πρεπει να πας σε δικηγορο γιατι ποτε δεν ξερεις τι παιζει με αυτες τις εταιριες.
therock Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πλυμμηρισε το σπιτι μου και θελω να ξερω αν μπορω να σωσω ηλεξτρονικες συσκευες που βυθιστηκαν στο νερο αλλα δεν βρισκονταν σε ρευμα.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Τις στεγνώνεις και τις βάζεις στο ρεύμα. Πιθανώς να μην έχουν πάθει κάτι. Μπορείς να τις ανοίξεις και να ψεκάσεις όπου χρειάζεται με σπρέι απαφών ή κάποιο παρόμοιο ηλεκτρολογικό σπρέυ.
therock Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 PS3 και ενισχυτητης ηχοσυστηματος και καλωδια ηταν. Ηταν ολοκληρα βγθισμενα στο νερο για 2-3 μερες. Θα κοιταξω μπας και τα στεγνωσω και ειμαι τυχερος (?)
stelios18120 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 κατα 99,9% τα εχασες τα πραγματα δεν παιζει να δουλευουν η οταν και αν στεγνωσουν ολα μεσα δεν παιζει να δουλευουν χωρις να εχουν ενα κουσουρι εστω...γιατι ηταν ολοκληρα βυθισμενα και για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα..απλα σκεψου οτι λιγο νερο να πεσει και καμια φορα επιτοπου τα παιρνουμε και τα στεγνωνουμε και δεν δουλευουν...μακαρι να σου δουλεψουν ομως...finger crossed και ισως να εισαι τυχερος!! (στα ++ ειναι οτι δεν δουλευαν οι συσκευες και δεν ηταν στο ρευμα οποτε μπορεις να εχεις ενα πολυ μικρο ποσοστο να ελπιζεις μεσα σου ) τα καλωδια παιζει να δουλευουν χωρις θεμα...ενισχυτης και ps3....στεγνωσε τα καλα και βλεπεις...ελπιζω να εχεις ρελε στο σπιτι.....
leftermann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Που μπορει να βρει κανεις κουκια στη Θεσσαλονικη; στην εποχή τους, στο L.A. (Laiki Agora) Δεν ξέρω όμως πότε είναι η εποχή τους...
wizzy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Guys, μου είπαν ότι υπάρχει μια συσκευή (με μπαταρία? ίσως) η οποία κρατάει τα αυτόματα ρολόγια (αυτά που δεν έχουν μπαταρία και εξαρτώνται από την κίνηση του χεριού/καρπού για να δουλεύουν) σε συνεχή κίνηση για να μην "κάθεται" ο μηχανισμός τους. Έχετε κάτι υπόψην σας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις