Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Μηπως ξερει κανεις ποσο ειναι η χρεωση ενος συστημενου δεματος απο Αμερικη ? 

Δεμα = 2 μπλουζακια

Ευχαριστω

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτρεπεται σε αμάξι να κάνω μετατροπή στις λαμαρίνες ;

Πχ σε ντατσουνοειδες να κλείσω πίσω την καρότσα με μεταλλικη κατασκευή και να ξην είναι ξεσκέπαστο

Ή σε μικρό φορτηγάκι (σαν αυτα των ΕΛΤΑ αν εχετε πετυχει) στο πισω μερος , πλην της συρόμενης πόρτας,να κόψω τη λαμαρίνα και να βάλω ενα εξτρα παράθυρο;

Επειδη η λογική λέει πως απαγορεύεται,υπάρχει διαδικασία ωστε να μπορείς να το νομιμοποιήσεις καπως;ξερωγω στο Κτεο ;

να κλεισεις την καροτσα επιτρεπεται. Θυμαμαι οταν δουλευα στα ανταλλακτικα της NISSAN οτι υπηρχαν και επισημα εξαρτηματα και στα εβαζαν οι φαναρτζηδες της εκαστοτε αντιπροσωπιας, αλλά ηταν πλαστικα, οχι μεταλλικα. Για το αλλο δεν ξερω.

Δημοσ.

Αν έχει κάποιος εμπειρία από Μέγαρο Μουσικής:

Τα θεωρεία 3 και 13 στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης (αυτά που έχω κυκλώσει με κόκκινο) θα έχουν ικανοποιητική ακουστική και θέα για παρακολούθηση ορχήστρας; Έχει καθίσει κάποιος εκεί;

Capture.jpg

Δημοσ.

αν διακόψει κάποιος το συμβόλαιο με τη forthnet για να παει σε άλλη εταιρεία μετα από 3 χρόνια και περίπου 6 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση πληρώνει τέλη αποσύνδεσης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια να ρωτησω κατι. Εχω βρει ενα συγκεκριμενο ρολοι. 
Aπο amazon.com
μου ερχεται στα 42$+free  2 dayshipping (amazon prime)
http://www.amazon.com/gp/product/B003URP7CQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Aπο amazon.co.uk 
μου ερχεται στα 65pounds+30pounds shipping
http://www.amazon.co.uk/Casio-Sport-SGW300HB-3AV-Quartz-Digital/dp/B003URP7CQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1422318706&sr=8-1&keywords=Casio+Men%27s+SGW300HB-3AVCF

Καμια σχεση δηλαδη. Παιζει να περασει τελωνειο απο το amazon.com? Να πατησω μηπως την επιλογη gift wrap? Δεν εχω ιδεα πρωτη φορα θα παραγγειλω

apo amazon.com
10947610_1547815048831974_1802385541_n.jεχω επιλεξει gift wrap μηπως και το περασουν χωρις ΦΠΑ... το Import Fees Deposit aka ΦΠΑ..ειναι στανταρ? παιζει να μην το πληρωσω? Αν το πληρωσω σιγουρα βγαζω το gift wrap..

Επεξ/σία από UpToDate_
Δημοσ.

Ξέρουμε κάποιο κατάστημα που να κάνει παζλ σε φωτο που του πας εσύ; Αθήνα 

Στα πιο πολλά φωτογραφεία έχω δει να το κάνουν αυτό πλέον. Και κούπες, mousepad κλπ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...