Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παραγγέλνω συχνά από Αγγλία αλλά στις 4 φορές που μπορώ αυτή τη στιγμή να θυμηθώ οι 2 ήταν σίγουρα στις 3-4 εργάσιμες. Το περισσότερο ήταν μια βδομάδα. 10 μέρες δε μου έχει τύχει! Πάει κάνας χρόνος που έχει να μου έρθει από εκεί κάτι βεβαια. Από Κίνα άστο περιμένω 30+ μέρες κάτι αυτές τις μέρες. Το τρακινγκ έχει μείνει ακίνητο από τις 2 Απριλίου.

Για την royal που λες δε νομιζω οτι φταινε εκεινοι... Τα ελτα πιστευω φταινε για ολα :P

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Παράγγειλα κάτι από ebay κι έχει εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 12/5. Επειδή δεν έχω παραγγείλει πολλές φορές, μπορεί κάποιος που το χρησιμοποιεί συχνά να μου πει αν θα έρθει στην ώρα του ή θα το περιμένω κανά μήνα?

Γιατί έχω παραγγείλει άλλες 2 φορές και τη μία ήρθε just, ενώ την άλλη άργησε 2 εβδομάδες σε σχέση με την εκτίμηση...

Δημοσ.

Οι εκτιμήσεις κατ' εμε μόνο ως γενικός μπούσουλας μπορούν να ληφθούν...

Από Ασία, μήνα (και βάλε, πολλές φορές)

Από Αμερική, συνήθως κάπου στις 2 βδομάδες.

Ευρώπη ας πούμε 10ήμερο, με εξαίρεση την Γερμανία που συχνά πιάνει και +++χρόνους.

Αυτά σε γενικό πλαίσιο, του στυλ ...7-8/10; δλδ συν-πλην παίζουν ενίοτε και στις 3 περιπτώσεις (το "just" πάντως που σου έτυχε, είναι από τα σπάνια).

+Εποχιακά επηρρεάζουν και οι τυχόν γιορτές/αργίες/απεργίες που μπορεί να πέτυχες σε εκείνο το διάστημα σε μία από τις 2 χώρες.

Δημοσ.

Δηλαδη αμα το παω σε φακελο παιζει να μου το παρουν ως δεμα; Δε το καταλαβαινω αυτο :P Αυτο με τα 11,2€ ξερουμε ποσες μερες κανει; Με express νομιζω που θελει η EMS ή SPM θελει πανω απο 20 ευρω οποτε το ξεχναω.

Με απλό ταχυδρομείο στείλτο, 6-7 κάνει και φτάνει σε καμιά βδομάδα

Το τράκινγκ της Κίνας από πιο σάιτ το τσεκάρεις;

εγώ τα τσεκάρω από 17track.net

Υπάρχουν κι άλλα αλλά δεν θυμάμαι τώρα

Δημοσ.

Θα ρωτησω αυριο και σε ACS (αληθεια ξερουμε ποιος το αναλαμβανει στην Αγγλια αν παει με ACS? Γιατι δε νομιζω πως εχει ACS εκει)

Αλλά μαλλον θα παμε για ΕΛΤΑ, σταθερη αξια στις χελωνοπαραδοσεις και στην αναξιοπιστια.

Καλά zio ασε με το tracking εμενα ολα παγωμενα φαινονται σε ολες τις σελιδες... :P 

Δημοσ.

Θα ρωτησω αυριο και σε ACS (αληθεια ξερουμε ποιος το αναλαμβανει στην Αγγλια αν παει με ACS? Γιατι δε νομιζω πως εχει ACS εκει)

Αλλά μαλλον θα παμε για ΕΛΤΑ, σταθερη αξια στις χελωνοπαραδοσεις και στην αναξιοπιστια.

Καλά zio ασε με το tracking εμενα ολα παγωμενα φαινονται σε ολες τις σελιδες... :P

Ναι ε; Έχω λίγο καιρό να το χρησιμοποιήσω. Δοκίμασε και το en.4px.com

Δημοσ.

Ναι ε; Έχω λίγο καιρό να το χρησιμοποιήσω. Δοκίμασε και το en.4px.com

Αυτο το 17track δεν εχω καταφερει ποτε να το χρησιμοποιησω... Δε ξερω καν τι να πατησω και που να παω. Στο αλλο που λες δεν φαινεται τιποτα.

Παντως και στα ΕΛΤΑ φαινεται σταματημενο στην ιδια κατασταση.

Δημοσ.

Αυτο το 17track δεν εχω καταφερει ποτε να το χρησιμοποιησω... Δε ξερω καν τι να πατησω και που να παω. Στο αλλο που λες δεν φαινεται τιποτα.

Παντως και στα ΕΛΤΑ φαινεται σταματημενο στην ιδια κατασταση.

Πατάς πάνω στο μεγάλο μπλε κουτί που είναι στο κέντρο στην κορυφή της σελίδας. Γράφεις ή κάνεις επικόλληση το tracking number και πατάς track :)

Δημοσ.

Πατάς πάνω στο μεγάλο μπλε κουτί που είναι στο κέντρο στην κορυφή της σελίδας. Γράφεις ή κάνεις επικόλληση το tracking number και πατάς track :)

πο πο στραβομαραα! Αλλα με τετοιο καρναβαλι σελιδα τι να κανω... 

2015-04-02 00:00

Greece, The item left Hong Kong for its destination on 2-Apr-2015

Τιποτα λοιπον! Περιμενω μπας και εμφανιστει οπως εμφανιστηκε ενα αλλο πακετο χτες στα καλα καθουμενα. Ευχαριστώ :)

• Like 1
Δημοσ.

πο πο στραβομαραα! Αλλα με τετοιο καρναβαλι σελιδα τι να κανω... 

2015-04-02 00:00

Greece, The item left Hong Kong for its destination on 2-Apr-2015

Τιποτα λοιπον! Περιμενω μπας και εμφανιστει οπως εμφανιστηκε ενα αλλο πακετο χτες στα καλα καθουμενα. Ευχαριστώ :)

Αφού έχει φύγει από 2 Απριλίου ίσως στο βγάζει στο tracking των ΕΛΤΑ τώρα. Βάλε το tracking number εδώ και τσέκαρε:

http://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx

Δημοσ.

Στο ιδιο σημειο ειναι κολλημενο :P Μαλιστα εχει καταχωρηθει απο τις πρωτες μερες της παραγγελιας στα ΕΛΤΑ και δειχνει και την πορεια απο ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ εως το επομενο βημα που εχει μεινει στο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Δημοσ.

Στο ιδιο σημειο ειναι κολλημενο :P Μαλιστα εχει καταχωρηθει απο τις πρωτες μερες της παραγγελιας στα ΕΛΤΑ και δειχνει και την πορεια απο ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ εως το επομενο βημα που εχει μεινει στο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Θα στο εμφανίσει Ελλάδα σύντομα. Τσέκαρέ το καθημερινά :)

Δημοσ.

Ψάξε και σε κανένα pet shop. Μπορεί να έχουν.

Ερώτηση: Τα μπουκάλια της μπίρας εζα επιστρέφονται; Διάβασα την ετικέτα, αλλά δεν γράφει τίποτα σχετικό.

z-900x900.jpg

Έψαξα σε online pet shop, δεν βρήκα κάτι....

Απ όσο ξέρω η συγκεκριμένη φιάλη ΔΕΝ επιστρέφετε.

Γενικότερα η φιάλη κοστίζει 0,14 ..αλλα αυτη κατα 99% δεν επιστρέφετε ..

Βέβαια εάν την  αγοράσεις απο SM στην απόδειξη στην τιμή της μπύρας, ακριβώς απο κάτω θα σου γράφει τιμή κενής φιάλης....Οπότε, μπορείς να το τσεκάρεις κι έτσι..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...