Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω να στειλω mb απο cu σε αλλον συνδρομιτη cu;

Μπορω να κανω ασφαλεια στο ονομα μου σε αυτοκινητο που δεν ειναι δικο μου

Πηγα να το κανω αλλα ο ασφαλιστης μου ειπε οτι αν δεν ειναι η αδεια στο ονομα μου δεν γινεται.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτό το θέμα το word μου έχει φάει την ψυχή.

Γράφω μια παράγραφο και πατάω enter, αλλά αφήνει κενή μια ολόκληρη γραμμή. Πως στο πέος το κάνω να μην αφήνει;;; Άμα πατήσω shift+enter γίνεται, αλλά χαλάει πάλι όταν του κάνω πλήρη στοίχηση

Δημοσ.

Μπορω να στειλω mb απο cu σε αλλον συνδρομιτη cu;

Πηγα να το κανω αλλα ο ασφαλιστης μου ειπε οτι αν δεν ειναι η αδεια στο ονομα μου δεν γινεται.

Τα αυτοκίνητά μας είναι πάντα στο όνομα της μαμάς μου που δεν έχει καν δίπλωμα. Κύριος οδηγός φαίνεται ο πατριός μου και πλέον φαίνομαι κι εγώ στην ασφάλεια ως δεύτερος οδηγός. 

Η άδεια είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη. Στην ασφάλεια χρειάζεται μόνο να ξέρουν σε ποιου το όνομα είναι το αυτοκίνητο. Πχ, εμένα γράφει "Ιδιοκτήτης: Φυσικό Πρόσωπο: Φωτεινή ___ , ημ.γέννησης: __ . Οδηγός αυτοκινήτου: Σπύρος μπλα μπλα ημ. γέννησης: ___. Δίπλωμα: >10 χρόνια. Δεύτερος Οδηγός: Ιωάννα ___ ημ. απόκτησης διπλώματος: ___ <1χρόνος."

Δημοσ.

Σε αυτό το θέμα το word μου έχει φάει την ψυχή.

Γράφω μια παράγραφο και πατάω enter, αλλά αφήνει κενή μια ολόκληρη γραμμή. Πως στο πέος το κάνω να μην αφήνει;;; Άμα πατήσω shift+enter γίνεται, αλλά χαλάει πάλι όταν του κάνω πλήρη στοίχηση

Σε ποιο word; Εκεί που έχει τις επιλογές για το διάστιχο έχει και επιλογή που λέει προσθήκη διαστήματος μετά την παράγραφο (ή κατάργηση αντίστοιχα αν δεν το θέλεις)

• Like 1
Δημοσ.

Πω ρε φίλε ναι. Αυτό ήταν τελικά. Θενξ

Πες μου και άλλο ένα. Πως γίνεται μπροστά από κάθε παράγραφο να πατάω το tab και να αφήνει ένα μικρό κενό 0,5cm ? Πατώντας το αφήνει ένα τεράστιο κενό, και παίζοντας με τους στηλοθέτες δεν το πετυχαίνω

• Like 1
Δημοσ.

Από ~10 (το νορμάλ τους) έως ~20 (τα αργοπορημένα τους).

Οκ σ' ευχαριστώ! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μου το στείλουν όμως, έτσι?

Δημοσ.

Πω ρε φίλε ναι. Αυτό ήταν τελικά. Θενξ

Πες μου και άλλο ένα. Πως γίνεται μπροστά από κάθε παράγραφο να πατάω το tab και να αφήνει ένα μικρό κενό 0,5cm ? Πατώντας το αφήνει ένα τεράστιο κενό, και παίζοντας με τους στηλοθέτες δεν το πετυχαίνω

Δεν το θυμάμαι αυτό φίλε μου, σόρυ! Κάποιος θα το έχει πρόχειρο όμως:)

Δημοσ.

Οκ σ' ευχαριστώ! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μου το στείλουν όμως, έτσι?

Kάτσε να δω...

ball.jpg

ΥΠΑΡΧΕΙ.

Πες από ποιο μαγαζί/πωλητή αγόρασες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...