stelios18120 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλα με μερικους μεγαλης ηλικιας που συνηθως αραζουν εξω και ξερουν τον κοσμο κτλπ αυτοι συνυθως ξερουν ποιανου ειναι το καθε αμαξι Αφου δεν ειναι παλιο το αμαξι κριμα ειναι να παει για σκραπ. Αν ομως τελικως δεν τον βρεις κανε οτι νομιζεις εσυ σωστο.
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ό δήμος απευθείας για παλιοσίδερα τα πάει; Είχα την εντύπωση ότι τα κρατούσαν κάποιο διάστημα κάπου
stelios18120 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα μια παρόμοια συζήτηση στο δημαρχείο πριν τρια τέσσερα χρόνια και μου είχαν πει ότι κολλάνε το χαρτί για 45 μέρες αν δεν ενδιαφερθεί κανείς το περνουμε με τον Δήμο αφου ειναι ετοιμα τα χαρτια του βεβαια και μετά το πάνε για παλιοσίδερα λογω οτι τα παρατημενα ειναι εστιες μολυνσης,πιανουν απο κατω σκουπιδια κ.α 1
Dipper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Η υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ είναι διαθέσιμη μόνο στα ΕΛΤΑ Courier; Θέλω να παραλάβω ένα δέμα 24 κιλά μέσω των απλών ελτα από Αθήνα. Πόσο θα μου κοστίσει να το πάρουν από ένα σπίτι στην Αθήνα και να το φέρουν στο γραφείο τους στο Αγρίνιο; Ξέρω πως η μεταφορά από το κατάστημα στην Αθήνα σε αυτό στο Αγρίνιο κοστίζει 12 ευρώ + 2,80 αντικαταβολή.
Adon1s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Επειδή φετος δεν εκανα ουσιαστικά μπάνιο στη θάλασσα,επειδή ακόμα είμαι με ανεμιστήρα και κλιματιστικό.</p><p> </p><p> Ξέρει κανείς αν τα μπητσόμπαρα προς Καλλικράτεια/Ηράκλεια έστω μέχρι Παλιούρι (Χαλκιδική) είναι ανοιχτά;<br /> Λέω Παρασκευή ή Σάββατο να πάω για καμια βουτιά.</p>
kalogeros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Επειδή φετος δεν εκανα ουσιαστικά μπάνιο στη θάλασσα,επειδή ακόμα είμαι με ανεμιστήρα και κλιματιστικό.</p><p> </p><p> Ξέρει κανείς αν τα μπητσόμπαρα προς Καλλικράτεια/Ηράκλεια έστω μέχρι Παλιούρι (Χαλκιδική) είναι ανοιχτά;<br /> Λέω Παρασκευή ή Σάββατο να πάω για καμια βουτιά.</p> Ναι, ακόμα είναι ανοιχτά. Ειδικά ΠΣΚ. 1
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Κανένα δοκιμασμένο site για ανταλλακτικά meizu ξέρει κανείς;
bluesattack Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια εδω και ενα χρονο εχουν παρατημενο και στην κυριολεξια ξεχασμενο ενα nissan 350z και δεν εχει πινακιδες.το αμαξι ειναι σε κακα χαλια τα λαστιχα του,πενταβρωμικο και μες την κουτσουλια αλλα παρ ολα αυτα ειναι ενα φοβερο αμαξι με απειρες δυνατοτητες και καλο μοτερ.στο αμαξι αυτο εδω και ενα χρονο δεν εχει ερθει κανεις ουτε να το δει ουτε να ενδιαφερθει και σκεφτομαι να ψαξω τον ιδιοκτήτη να δω αν το θελει ο ανθρωπος και το παρατησε εκει(που ειναι παρανομο γιατι επρεπε χωρις πινακιδες να ειναι σε ενα ιδιοκτητο παρκινκ) αν δεν το θελει να μου το πουλησει εστω μην πηγαινει χαραμι τετοιο εργαλειο. Επισεις εστω ο αριθμος πλαισιου του δεν φαινεται ωστε να ψαξω πιανου ειναι...τι να κανω; πως να βρω που ανηκει; (να το σηκωσω με γερανο Danny εσυ ? 2
Adon1s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Και τωρα λες γαμώτο,επρεπε να ειχαμε στην Ελλαδα εναν Χ-ζίμπιτ να κανει τα κουμάντα του</p> 1
giorgolavos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 καποιο site που να στελνει λουλουδια εντος αττικης αμεσα; δηλαδη παραγγελνω τωρα, πληρωνω με πιστωτικη και πανε 1
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 καποιο site που να στελνει λουλουδια εντος αττικης αμεσα; δηλαδη παραγγελνω τωρα, πληρωνω με πιστωτικη και πανε eflowers.gr αν και δεν το έχω δοκιμάσει
Iris_89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 καποιο site που να στελνει λουλουδια εντος αττικης αμεσα; δηλαδη παραγγελνω τωρα, πληρωνω με πιστωτικη και πανε Anthemionflowers.gr
Tempor Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εξεδωθη υπουργικη αποφαση για κατι που αφορα το ατομο μου. Εκανα αιτηση θεραπειας αλλα δεν αλλαξε κατι. Μπορω τωρα να καμω προσφυγη ή κατι αλλο για να αλλαξει;
ZELDA Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω δύο πραγματάκια σχετικά με το gmail επειδή προσπαθώ να φτιάξω φίλτρα και ετικέτες , θέλω να ρωτήσω αν μπορώ με κάποιο τρόπο να μου φτιάξει το gmail γράφημα και τί εννοώ; Έχω φτιάξει ένα φίλτρο και την αντίστοιχη ετικέτα ώστε να καταλήγει Η εβδομαδιαία ενημέρωση της σελίδας μου απο το face-book , έχω την δυνατότητα να δω τα επιλεγμένα μηνύματα σαν γράφημα και με ποιο τρόπο; Το δευτερο ερώτημα αν φτιάξω της ρυθμίσεις και τα φίλτρα στο gmail.com , μπορώ να τα κάνω save και να τα περάσω π.χ στον Thunderbird ή οχι ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις