Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλα με μερικους μεγαλης ηλικιας που συνηθως αραζουν εξω και ξερουν τον κοσμο κτλπ αυτοι συνυθως ξερουν ποιανου ειναι το καθε αμαξι :)

Αφου δεν ειναι παλιο το αμαξι κριμα ειναι να παει για σκραπ. Αν ομως τελικως δεν τον βρεις κανε οτι νομιζεις εσυ σωστο.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα μια παρόμοια συζήτηση στο δημαρχείο πριν τρια τέσσερα χρόνια και μου είχαν πει ότι κολλάνε το χαρτί για 45 μέρες αν δεν ενδιαφερθεί κανείς το περνουμε με τον Δήμο αφου ειναι ετοιμα τα χαρτια του βεβαια και μετά το πάνε για παλιοσίδερα λογω οτι τα παρατημενα ειναι εστιες μολυνσης,πιανουν απο κατω σκουπιδια κ.α

• Like 1
Δημοσ.

Η υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ είναι διαθέσιμη μόνο στα ΕΛΤΑ Courier; Θέλω να παραλάβω ένα δέμα 24 κιλά μέσω των απλών ελτα από Αθήνα. Πόσο θα μου κοστίσει να το πάρουν από ένα σπίτι στην Αθήνα και να το φέρουν στο γραφείο τους στο Αγρίνιο; Ξέρω πως η μεταφορά από το κατάστημα στην Αθήνα σε αυτό στο Αγρίνιο κοστίζει 12 ευρώ + 2,80 αντικαταβολή.

Δημοσ.

<p>Επειδή φετος δεν εκανα ουσιαστικά μπάνιο στη θάλασσα,επειδή ακόμα είμαι με ανεμιστήρα και κλιματιστικό.</p><p> </p><p>

Ξέρει κανείς αν τα μπητσόμπαρα προς Καλλικράτεια/Ηράκλεια έστω μέχρι Παλιούρι (Χαλκιδική) είναι ανοιχτά;<br />

Λέω Παρασκευή ή Σάββατο να πάω για καμια βουτιά.</p>

Δημοσ.

<p>Επειδή φετος δεν εκανα ουσιαστικά μπάνιο στη θάλασσα,επειδή ακόμα είμαι με ανεμιστήρα και κλιματιστικό.</p><p> </p><p>

Ξέρει κανείς αν τα μπητσόμπαρα προς Καλλικράτεια/Ηράκλεια έστω μέχρι Παλιούρι (Χαλκιδική) είναι ανοιχτά;<br />

Λέω Παρασκευή ή Σάββατο να πάω για καμια βουτιά.</p>

Ναι, ακόμα είναι ανοιχτά. Ειδικά ΠΣΚ.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια εδω και ενα χρονο εχουν παρατημενο και στην κυριολεξια ξεχασμενο ενα nissan 350z και δεν εχει πινακιδες.το αμαξι ειναι σε κακα χαλια τα λαστιχα του,πενταβρωμικο και μες την κουτσουλια αλλα παρ ολα αυτα ειναι ενα φοβερο αμαξι με απειρες δυνατοτητες και καλο μοτερ.στο αμαξι αυτο εδω και ενα χρονο δεν εχει ερθει κανεις ουτε να το δει ουτε να ενδιαφερθει και σκεφτομαι να ψαξω τον ιδιοκτήτη να δω αν το θελει ο ανθρωπος και το παρατησε εκει(που ειναι παρανομο γιατι επρεπε χωρις πινακιδες να ειναι σε ενα ιδιοκτητο παρκινκ) αν δεν το θελει να μου το πουλησει εστω μην πηγαινει χαραμι τετοιο εργαλειο.

Επισεις εστω ο αριθμος πλαισιου του δεν φαινεται ωστε να ψαξω πιανου ειναι...τι να κανω; πως να βρω που ανηκει; (να το σηκωσω με γερανο ;) :P

Danny εσυ ?  :-)

• Like 2
Δημοσ.

καποιο site που να στελνει λουλουδια εντος αττικης αμεσα;

δηλαδη παραγγελνω τωρα, πληρωνω με πιστωτικη και πανε

eflowers.gr αν και δεν το έχω δοκιμάσει

Δημοσ.

καποιο site που να στελνει λουλουδια εντος αττικης αμεσα;

δηλαδη παραγγελνω τωρα, πληρωνω με πιστωτικη και πανε

Anthemionflowers.gr

Δημοσ.

Εξεδωθη υπουργικη αποφαση για κατι που αφορα το ατομο μου. Εκανα αιτηση θεραπειας αλλα δεν αλλαξε κατι. Μπορω τωρα να καμω προσφυγη ή κατι αλλο για να αλλαξει;

Δημοσ.

Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω δύο πραγματάκια σχετικά με το gmail επειδή προσπαθώ να φτιάξω φίλτρα και ετικέτες , θέλω να ρωτήσω αν μπορώ με κάποιο τρόπο να μου φτιάξει το gmail γράφημα και τί εννοώ; Έχω φτιάξει ένα φίλτρο και την αντίστοιχη ετικέτα ώστε να καταλήγει Η εβδομαδιαία ενημέρωση της σελίδας μου απο το face-book , έχω την δυνατότητα να δω τα επιλεγμένα μηνύματα σαν γράφημα και με ποιο τρόπο;

Το δευτερο ερώτημα αν φτιάξω της ρυθμίσεις και τα φίλτρα στο gmail.com , μπορώ να τα κάνω save και να τα περάσω π.χ στον Thunderbird ή οχι ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...