Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά μη τους χαρίσω 5€ χωρίς λόγο... 

Αν το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο νομίζω δεν έχει διαφορά όπως και να πληρώσεις

(μιλάω για paypal ή τραπεζική μεταφορά με τη λογική να μη σου δεσμεύσουν τα λεφτά για καιρό περιμένοντας το προϊόν)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκεφτόμουν για κατάθεση για αυτό το λόγο που λες επειδη πρέπει να είναι ολίγον βλάκες οι τυπάδες εκεί μιας και την περασμένη Δευτέρα που τους ρώτησα μου είπαν ότι όπως λένε στη σελίδα στα διαθέσιμα προϊόντα αποστολή γίνεται σε 5-6 εργάσιμες, αλλά τώρα λέει θα ξαναστέλνανε στις 30 του μηνός άρα 7 εργάσιμες. (από την Δευτέρα που τους ρώτησα) Τέσπα θα μιλήσω με αυτούς αύριο και θα δω.

Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτόμουν για κατάθεση για αυτό το λόγο που λες επειδη πρέπει να είναι ολίγον βλάκες οι τυπάδες εκεί μιας και την περασμένη Δευτέρα που τους ρώτησα μου είπαν ότι όπως λένε στη σελίδα στα διαθέσιμα προϊόντα αποστολή γίνεται σε 5-6 εργάσιμες, αλλά τώρα λέει θα ξαναστέλνανε στις 30 του μηνός άρα 7 εργάσιμες. (από την Δευτέρα που τους ρώτησα) Τέσπα θα μιλήσω με αυτούς αύριο και θα δω.

Ευχαριστώ!

Την αντικαταβολή τη χρεώνουν 5€; Συνήθως γύρω στα 2€ είναι

Δημοσ.

Την αντικαταβολή τη χρεώνουν 5€; Συνήθως γύρω στα 2€ είναι

Yeap! Δωρεαν μεταφορικα ειτε με ACS ειτε με μεταφορικη εταιρια, αλλα αντικαταβολη 5€. Ασε που δε δινουν επιλογη για παραδοση σε καταστημα ACS αν και πιστευω αν τους το ζητησω δεν εχουν λογο να μη το κανουν. 

Δημοσ.

Yeap! Δωρεαν μεταφορικα ειτε με ACS ειτε με μεταφορικη εταιρια, αλλα αντικαταβολη 5€. Ασε που δε δινουν επιλογη για παραδοση σε καταστημα ACS αν και πιστευω αν τους το ζητησω δεν εχουν λογο να μη το κανουν. 

Τη χρέωση της αντικαταβολής δεν θα τη γλιτώσεις όμως έχω την εντύπωση

Δημοσ.

Σιγά μη τους χαρίσω 5€ χωρίς λόγο... 

Ο λόγος είναι ότι αν προ-πληρώσεις εσύ έχεις το ζόρι που περιμένεις να παραλάβεις.

Προπλήρωσα κάποτε "ετοιμοπαράδοτο" και περίμενα 2 βδομάδες.

Δημοσ.

Τη χρέωση της αντικαταβολής δεν θα τη γλιτώσεις όμως έχω την εντύπωση

Ναι λογικό είναι απλά δε με βολεύει να έρθει σπίτι! Και πάλι θα προπληρώσω αμα ειναι.

Ο λόγος είναι ότι αν προ-πληρώσεις εσύ έχεις το ζόρι που περιμένεις να παραλάβεις.

Προπλήρωσα κάποτε "ετοιμοπαράδοτο" και περίμενα 2 βδομάδες.

Ναι είναι κι αυτό μία άποψη. Αν ζητησω ακυρωση ομως αμα κανουν κατι τετοιο; 

Anyway υποτιθεται πως ηταν συντομη ερωτηση και τελικα πιασαμε συζητηση :P Μη φαμε παντοφλα φοβαμαι.

Δημοσ.

Ναι λογικό είναι απλά δε με βολεύει να έρθει σπίτι! Και πάλι θα προπληρώσω αμα ειναι.

Ναι είναι κι αυτό μία άποψη. Αν ζητησω ακυρωση ομως αμα κανουν κατι τετοιο; 

Anyway υποτιθεται πως ηταν συντομη ερωτηση και τελικα πιασαμε συζητηση :P Μη φαμε παντοφλα φοβαμαι.

Και ακύρωση να ζητήσεις για να επιστρέψουν τα λεφτά στην τράπεζα θέλει κάμποσες εργάσιμες...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι λογικό είναι απλά δε με βολεύει να έρθει σπίτι!  :P Μη φαμε παντοφλα φοβαμαι.

Ψωνίζεις κρυφά από τη γυναίκα;

Θα τη φας τη παντόφλα από αλλού.

• Like 2
Δημοσ.

χαχα όχι καμία σχέση. Απλά επειδή ειδικά με την ACS υπάρχει τρομερή ασυνενοησία μεταξύ των οδηγών και του πελάτη για τις παραδόσεις στο σπίτι, είναι προτιμότερο να πεταχτώ 2 λεπτά στο κατάστημα να τα παραλάβω μόνος μου. Ούτε καν λένε τι ώρα θα έρθουν ή αν πουν δε ρωτάνε αν σε βολεύει καν το 2ωρο-3ωρο περιθώριο που σου δίνουν. 

Δημοσ.

χαχα όχι καμία σχέση. Απλά επειδή ειδικά με την ACS υπάρχει τρομερή ασυνενοησία μεταξύ των οδηγών και του πελάτη για τις παραδόσεις στο σπίτι, είναι προτιμότερο να πεταχτώ 2 λεπτά στο κατάστημα να τα παραλάβω μόνος μου. Ούτε καν λένε τι ώρα θα έρθουν ή αν πουν δε ρωτάνε αν σε βολεύει καν το 2ωρο-3ωρο περιθώριο που σου δίνουν. 

Όντως,η ACS έχει κάποια θέματα.

Δημοσ.

Παίρνεις την ειδοποίηση και πας στο κατάστημα. Ή την μέρα που ξέρεις ότι θα έρθει παίρνεις τηλέφωνο το πρωί και λες μην το φέρετε, θα περάσω εγώ από 'κει :)

• Like 1
Δημοσ.

Παίρνεις την ειδοποίηση και πας στο κατάστημα. Ή την μέρα που ξέρεις ότι θα έρθει παίρνεις τηλέφωνο το πρωί και λες μην το φέρετε, θα περάσω εγώ από 'κει :)

Νομίζω πως αν είναι να το φέρουν σπίτι, έρχεται από το κέντρο διανομής τους και όχι απο κάποιο καταστημα τους. Οπότε δε γίνεται αυτό με το τηλέφωνο γιατί θα πρέπει να πηγαίνω στα κεντρικά. Αν επισης ερθει οδηγος σπιτι και δε με βρει μετα θα πρεπει να παω να το παρω προγανψς. Αλλα απο που;;; Και θα υπαρξει και καθυστερηση με ολο αυτο. Οποτε παλι σε καθε περιπτωση ειναι καλυτερο να παω 2 λεπτα απο το κοντινοτερο μου καταστημα να το παρω. Ανεξαρτητως τον τροπο πληρωμης φυσικα.

Δημοσ.

Νομίζω πως αν είναι να το φέρουν σπίτι, έρχεται από το κέντρο διανομής τους και όχι απο κάποιο καταστημα τους. Οπότε δε γίνεται αυτό με το τηλέφωνο γιατί θα πρέπει να πηγαίνω στα κεντρικά. Αν επισης ερθει οδηγος σπιτι και δε με βρει μετα θα πρεπει να παω να το παρω προγανψς. Αλλα απο που;;; Και θα υπαρξει και καθυστερηση με ολο αυτο. Οποτε παλι σε καθε περιπτωση ειναι καλυτερο να παω 2 λεπτα απο το κοντινοτερο μου καταστημα να το παρω. Ανεξαρτητως τον τροπο πληρωμης φυσικα.

Γίνεται και με οδηγίες που θα δώσεις στο κατάστημα και με τηλέφωνο στην ACS πριν γίνει η διανομή.

(στη π**τάνα π**τανιές; τα κάναμε NikoS πριν από εσένα)

Δημοσ.

Ωραία! :P Θα ζητήσω παράδοση σε κατάστημα και από το μαγαζί που θα τα παραγγείλω (θα αφήσω σημείωση) και θα ρωτήσω την ACS μόλις λάβω τον κωδικό αποστολής από το κατάστημα. 

Τώρα μένει να αποφασίσω αν θα δώσω τα 5€ ή όχι. 

Σας ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...