zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εμπιστεύεστε καποιο Site για τον καιρο που εχει καπως πιο σωστες προβλεψεις απο το Meteo ? Και αν ναι, ποιο? Εγώ κοιτάω και το freemeteo Καλυτερα φωτοτυπικο λοιπον... Η αληθεια ειναι πως ειναι λογικοτερη αγορα και σαφως πιο χρησιμη. Θενξ μαν. Για φωτοτυπικό σκέφτηκα κι εγώ αλλά πως είχα την εντύπωση ότι ξεφεύγουν πολύ από το budget σου!
Muchacho Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καθαρισμος μυτης(μυξουλες) με αυτο εδω γινεται?
DhZou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καθαρισμος μυτης(μυξουλες) με αυτο εδω γινεται? Ειδικότητα μου, Παίρνεις μια σύριγγα μεγάλη (10 ml) χώνεις τη βελόνα μόνιμα μέσα, στο καπάκι έχει ειδικό σημείο, βάζεις στη σύριγγα 4-5 ml ορό και το σνιφάρεις σε κάθε ρουθούνι. Μετά φυσάς μύτη και καθάρισες. 1
kalogeros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εμπιστεύεστε καποιο Site για τον καιρο που εχει καπως πιο σωστες προβλεψεις απο το Meteo ? Και αν ναι, ποιο? http://www.poseidon.hcmr.gr/index_gr.php
thomasG4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.poseidon.hcmr.gr/index_gr.php Για τις βροχές είναι μακράν το πιο σωστό σε προβλέψεις. Τώρα για θερμοκρασίες δεν μπορείς να βγάλεις και πολύ άκρη. Για προβλέψεις θερμοκρασίας προσωπικά βλέπω το yr.no
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια για καρτα πολιτισμου τι χρειαζεται; εψαξα και λεει ενα καρο χαρτουρα και μεσα σε ολα λεει ανεργος για 1 συνεχομενο ετος...δηλαδη πας κεπ με την καρτα ανεργιας αν εισαι ανεργος 1 συνεχομενο ετος και την δειχνεις μαζι με ταυτοτητα κτλπ και κανεις την αιτηση και μετα απο 15 μερες στην στελνουν; Σημερα πηρα και στα κεπ και κλασικα δεν σηκωνε κανεις το τηλ..αν την εχει κανεις ας δωσει καμια πληροφορια.
Valerie_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κλείνω ραντεβού για τον πατέρα μου σε οφθαλμίατρο μέσω εοπυυ. μου λέει απλή συνταγογράφηση δεν χρεώνεται, η εξέταση έχει συμμετοχή 10 ευρώ. ψάχνω στο νετ και βλέπω όταν γίνονται ιατρικές πράξεις η χρέωση είναι 15% του ασφαλισμένου συμμετοχή. στέκει η χρέωση του γιατρού;
angmar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μπορεί να έχει ~65€ την επίσκεψη; Φυσικά, γιατί όχι; Αν είναι μεγάλο όνομα στην περιοχή ή έχει καμιά περίεργη εξειδίκευση και περισσότερα μπορεί να παίρνει.
Valerie_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μπορεί να έχει ~65€ την επίσκεψη; Φυσικά, γιατί όχι; Αν είναι μεγάλο όνομα στην περιοχή ή έχει καμιά περίεργη εξειδίκευση και περισσότερα μπορεί να παίρνει. δεν κόλλησα τόσο στο ποσό όσο στο αν η εξέταση θεωρείται ιατρική πράξη όπως το αναφέρει εδώ στο 1. http://www.protothema.gr/greece/article/343110/pote-plironoun-oi-asfalismenoi-tin-iatriki-episkepsi-ston-eopuu-/
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες μια βοηθεια λεω με το καινουργιο μηνα να παρω σβαρνα μερικα κτεο επιχειρησεις που πιστευω οτι μπορω να δουλεψω. Αλλα κολλαω καπως, οταν μπω μεσα ζηταω υπευθυνο, περιπου ποιο ειναι το μοτιβο της υποθεσης. Απο γνωστους ειδα τα χαιρια τους. Δεν θελω, θελω να βρω, ή φαω τα μουτραα μου μονος μου
InfernoN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ειμαι ο μονος που κατα το 80% των περιπτωσεων δεν καταλαβαινω τι γλωσσα μιλαει ο lucifer? οχι δλδ ειμαι περιεργος
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ειμαι ο μονος που κατα το 80% των περιπτωσεων δεν καταλαβαινω τι γλωσσα μιλαει ο lucifer? οχι δλδ ειμαι περιεργος Την ινσομνιακή ομιλεί. Κάποια στιγμή θα τον καταλάβεις για τα καλά, δώστου το χρόνο που του αξίζει.
angmar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 δεν κόλλησα τόσο στο ποσό όσο στο αν η εξέταση θεωρείται ιατρική πράξη όπως το αναφέρει εδώ στο 1. http://www.protothema.gr/greece/article/343110/pote-plironoun-oi-asfalismenoi-tin-iatriki-episkepsi-ston-eopuu-/ Έχουν βρει πατέντα γι αυτό. Πχ στον πατέρα σου θα του κάνει καμια μέτρηση οπτικής οξύτητας, που είναι σαφώς ιατρική πράξη και τσουπ, να η συμμετοχή. 1
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Που, πώς και γιατί χρησιμοποιείται το ad hoc;
Lucifer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Σημαίνει "επί τούτω" και χρησιμοποιείται όπως αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις