Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμπιστεύεστε καποιο Site για τον καιρο που εχει καπως πιο σωστες προβλεψεις απο το Meteo ? Και αν ναι, ποιο? 

Εγώ κοιτάω και το freemeteo

Καλυτερα φωτοτυπικο λοιπον... Η αληθεια ειναι πως ειναι λογικοτερη αγορα και σαφως πιο χρησιμη. Θενξ μαν.

Για φωτοτυπικό σκέφτηκα κι εγώ αλλά πως είχα την εντύπωση ότι ξεφεύγουν πολύ από το budget σου!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καθαρισμος μυτης(μυξουλες) με αυτο εδω γινεται?

20130120_231356.jpg

Ειδικότητα μου,

Παίρνεις μια σύριγγα μεγάλη (10 ml) χώνεις τη βελόνα μόνιμα μέσα, στο καπάκι έχει ειδικό σημείο, βάζεις στη σύριγγα 4-5 ml ορό και το σνιφάρεις σε κάθε ρουθούνι. Μετά φυσάς μύτη και καθάρισες.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια για καρτα πολιτισμου τι χρειαζεται; εψαξα και λεει ενα καρο χαρτουρα και μεσα σε ολα λεει ανεργος για 1 συνεχομενο ετος...δηλαδη πας κεπ με την καρτα ανεργιας αν εισαι ανεργος 1 συνεχομενο ετος και την δειχνεις μαζι με ταυτοτητα κτλπ και κανεις την αιτηση και μετα απο 15 μερες στην στελνουν;

Σημερα πηρα και στα κεπ και κλασικα δεν σηκωνε κανεις το τηλ..αν την εχει κανεις ας δωσει καμια πληροφορια.

Δημοσ.

Κλείνω ραντεβού για τον πατέρα μου σε οφθαλμίατρο μέσω εοπυυ.

μου λέει απλή συνταγογράφηση δεν χρεώνεται, η εξέταση έχει συμμετοχή 10 ευρώ.

ψάχνω στο νετ και βλέπω όταν γίνονται ιατρικές πράξεις η χρέωση είναι 15% του ασφαλισμένου συμμετοχή.

στέκει η χρέωση του γιατρού;

Δημοσ.

Αν μπορεί να έχει ~65€ την επίσκεψη; Φυσικά, γιατί όχι; Αν είναι μεγάλο όνομα στην περιοχή ή έχει καμιά περίεργη εξειδίκευση και περισσότερα μπορεί να παίρνει.

Δημοσ.

Αν μπορεί να έχει ~65€ την επίσκεψη; Φυσικά, γιατί όχι; Αν είναι μεγάλο όνομα στην περιοχή ή έχει καμιά περίεργη εξειδίκευση και περισσότερα μπορεί να παίρνει.

δεν κόλλησα τόσο στο ποσό όσο στο αν η εξέταση θεωρείται ιατρική πράξη όπως το αναφέρει εδώ στο 1.

http://www.protothema.gr/greece/article/343110/pote-plironoun-oi-asfalismenoi-tin-iatriki-episkepsi-ston-eopuu-/

Δημοσ.

Παιδες μια βοηθεια λεω με το καινουργιο μηνα να παρω σβαρνα μερικα κτεο επιχειρησεις που πιστευω οτι μπορω να δουλεψω.

Αλλα κολλαω καπως, οταν μπω μεσα ζηταω υπευθυνο, περιπου ποιο ειναι το μοτιβο της υποθεσης.

Απο γνωστους ειδα τα χαιρια τους. Δεν θελω, θελω να βρω, ή φαω τα μουτραα μου μονος μου

Δημοσ.

ειμαι ο μονος που κατα το 80% των περιπτωσεων δεν καταλαβαινω τι γλωσσα μιλαει ο lucifer? οχι δλδ ειμαι περιεργος

Δημοσ.

ειμαι ο μονος που κατα το 80% των περιπτωσεων δεν καταλαβαινω τι γλωσσα μιλαει ο lucifer? οχι δλδ ειμαι περιεργος

Την ινσομνιακή ομιλεί. Κάποια στιγμή θα τον καταλάβεις για τα καλά, δώστου το χρόνο που του αξίζει.

Δημοσ.

δεν κόλλησα τόσο στο ποσό όσο στο αν η εξέταση θεωρείται ιατρική πράξη όπως το αναφέρει εδώ στο 1.

http://www.protothema.gr/greece/article/343110/pote-plironoun-oi-asfalismenoi-tin-iatriki-episkepsi-ston-eopuu-/

Έχουν βρει πατέντα γι αυτό. Πχ στον πατέρα σου θα του κάνει καμια μέτρηση οπτικής οξύτητας, που είναι σαφώς ιατρική πράξη και τσουπ, να η συμμετοχή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...