gregdel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 λογαριασμο δεη πουχει ληξει εδω και 10 μερες μπορω να πληρωσω με ebanking? Κανονικά. Απλά στον επόμενο θα σου βάλουν τόκους υπερημερίας. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πως γινεται να μην με κανουν tag στο facebook?
mary Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πως γινεται να μην με κανουν tag στο facebook? Ε;
iCyd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πως γινεται να μην με κανουν tag στο facebook? Δεν γινεται να μην σε κανουν. Νομιζω εχει επιλογη ενω σε κανουν tag ή σε βαζουν σε καποιο check in να πρεπει να κανεις εσυ επιβεβαιωση ετσι ωστε να εμφανιζεται το ονομα σου
sephirothsw Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχουν site οπου μπορω να διαφιμισω το blog μου? Η σελιδες στο facebook? Οτι αναζητησει κανω στο google μου λεει πως να βγαλετε λεφτα απο το blog σας κτλ. Εγω θελω απλα να κανω μια μικρη προωθηση. Το θεμα του blog ειναι μικρες ιστοριες φαντασιας. http://mikresistorioules.blogspot.gr/
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ε; Εννοω να μην εχει καποιος την επιλογη να με ταγκαρει σε καποια φωτο πχ. Αλλα μαλλον μονο αυτο που λεει ο icyd ειναι εφικτο..
mary Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εννοω να μην εχει καποιος την επιλογη να με ταγκαρει σε καποια φωτο πχ. Αλλα μαλλον μονο αυτο που λεει ο icyd ειναι εφικτο.. Ναι και τοτε θα λαβεις ειδοποιηση. 1
iCyd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ναι και τοτε θα λαβεις ειδοποιηση. Απ οτι καταλαβα το προβλημα του ειναι οτι δεν θελει να εμφανιζεται το ονομα του παντου παρα μονο σε αυτα που ο ιδιος θελει. Nα ρωτησω και γω κατι τωρα. Αυτο που σε ενα ποστ βαζετε <spoiler> πως το κανετε? ολο θελω να ρωτησω και ολο το ξεχναω 1
scullyist Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 [spo...] το κείμενο σου [/spo...] με ολόκληρη την λέξη στις αγκύλες 1
toshd3000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 γιατι οι αμερικανοι δν τραβαν ποτε χειροφρενο αλλα βαζουν ταχυτητα??!!! το κανουν ολοι οι αμερικανοι ή μονο στις ταινιες?!
idomeneas7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν ειναι αυτοματο το αυτοκινητο, το βαζεις στο P και μετα τραβας. Αν ειναι manual και εισαι σε ισιωμα, δεν ειναι απαραιτητη η ταχυτητα (καποιοι βαζουν βεβαια, οκ). Σε ποια ταινια ειδες να μην βαζουν? Δεν παιζει αυτο, εχω νοικιασει 4 αμαξια στην Αμερικη και ολα ειχαν ανεβασμενο χειροφρενο οταν τα παρέλαβα.
therock Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αναψυκτικα με ανθρακικο το καταλαβαινω. Μια πορτοκαλα χωρις ανθρακικο τι διαφορα εχει απο ενα χυμο πορτοκαλι. Μια Αμιτα ας πουμε (οχι φυσικο)
iordanis77 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μια πορτοκαλα χωρις ανθρακικο τι διαφορα εχει απο ενα χυμο πορτοκαλι. Μια Αμιτα ας πουμε (οχι φυσικο) Εχει διαφορά πως ειναι τιγκα στα συντηρητικα, φιλε μου
zio10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει κάποιο πρακτικό πρόβλημα αν πάρω λάστιχα αυτοκινήτου που δεν είναι και πολύ "φρέσκα"; Συγκεκριμένα, λάστιχα με ημερομηνία κατασκευής σχεδόν δύο χρόνων τα παίρνω ή καλύτερα όχι;
gregdel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν τα πάρεις για καινούρια όχι... Να είναι οπωσδήποτε φρέσκα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις