Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογαριασμο δεη πουχει ληξει εδω και 10 μερες μπορω να πληρωσω με ebanking?

Κανονικά.

Απλά στον επόμενο θα σου βάλουν τόκους υπερημερίας.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως γινεται να μην με κανουν tag στο facebook?

Δεν γινεται να μην σε κανουν. Νομιζω εχει επιλογη ενω σε κανουν tag ή σε βαζουν σε καποιο check in να πρεπει να κανεις εσυ επιβεβαιωση ετσι ωστε να εμφανιζεται το ονομα σου :D 

Δημοσ.

Υπαρχουν site οπου μπορω να διαφιμισω το blog μου? Η σελιδες στο facebook? Οτι αναζητησει κανω στο google μου λεει πως να βγαλετε λεφτα απο το blog σας κτλ. Εγω θελω απλα να κανω μια μικρη προωθηση. Το θεμα του blog ειναι μικρες ιστοριες φαντασιας.

http://mikresistorioules.blogspot.gr/

• Moderators
Δημοσ.

Ε; :huh:

Εννοω να μην εχει καποιος την επιλογη να με ταγκαρει σε καποια φωτο πχ. 

Αλλα μαλλον μονο αυτο που λεει ο icyd ειναι εφικτο..

Δημοσ.

Εννοω να μην εχει καποιος την επιλογη να με ταγκαρει σε καποια φωτο πχ. 

Αλλα μαλλον μονο αυτο που λεει ο icyd ειναι εφικτο..

Ναι και τοτε θα λαβεις ειδοποιηση.
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι και τοτε θα λαβεις ειδοποιηση.

Απ οτι καταλαβα το προβλημα του ειναι οτι δεν θελει να εμφανιζεται το ονομα του παντου παρα μονο σε αυτα που ο ιδιος θελει.

Nα ρωτησω και γω κατι τωρα.

Αυτο που σε ενα ποστ βαζετε <spoiler> πως το κανετε? ολο θελω να ρωτησω και ολο το ξεχναω :P

• Like 1
Δημοσ.

γιατι οι αμερικανοι δν τραβαν ποτε χειροφρενο αλλα βαζουν ταχυτητα??!!!

το κανουν ολοι οι αμερικανοι ή μονο στις ταινιες?!

Δημοσ.

Αν ειναι αυτοματο το αυτοκινητο, το βαζεις στο P και μετα τραβας. Αν ειναι manual και εισαι σε ισιωμα, δεν ειναι απαραιτητη η ταχυτητα (καποιοι βαζουν βεβαια, οκ). Σε ποια ταινια ειδες να μην βαζουν? Δεν παιζει αυτο, εχω νοικιασει 4 αμαξια στην Αμερικη και ολα ειχαν ανεβασμενο χειροφρενο οταν τα παρέλαβα.

Δημοσ.

Αναψυκτικα με ανθρακικο το καταλαβαινω. Μια πορτοκαλα χωρις ανθρακικο τι διαφορα εχει απο ενα χυμο πορτοκαλι. Μια Αμιτα ας πουμε (οχι φυσικο)

Δημοσ.

Μια πορτοκαλα χωρις ανθρακικο τι διαφορα εχει απο ενα χυμο πορτοκαλι. Μια Αμιτα ας πουμε (οχι φυσικο)

Εχει διαφορά πως ειναι τιγκα στα συντηρητικα, φιλε μου :)

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρακτικό πρόβλημα αν πάρω λάστιχα αυτοκινήτου που δεν είναι και πολύ "φρέσκα"; Συγκεκριμένα, λάστιχα με ημερομηνία κατασκευής σχεδόν δύο χρόνων τα παίρνω ή καλύτερα όχι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...