Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γίνεται τώρα, αλλά παλιά μπορούσες να κάνεις μεμονωμένο λογαριασμό στο youtube (που θα είναι μόνο για το youtube) με ότι email ήθελες, δες αν μπορείς να το κάνεις και τώρα. Φυσικά ότι είχες στον παλιό λογαριασμό δεν θα μεταφερθεί στον καινούριο (ιστορικό, likes, λίστες κλπ).

Δηλαδη οτι ειχα ατον παλιό λογαριασμλο του youtube δεν θα υπάρχει πια?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μικρο προβλημα σε sony vaio.

Οταν βαζω τα ακουστικα δεν αλλαζει αυτοματα η πηγη εξοδου και ο ηχος συνεχιζεται να ακουγεται απο τα ηχεια. Πως το αλλαζω αυτο?

Δημοσ.

Συνδέεις τα ακουστικά και πας Control Panel\Hardware and Sound\Sound

Αν εμφανίζονται εκεί, τα κάνεις default.

Αν δεν εμφανίζονται ενώ τα έχεις πλαγκάρει, drivers.

Δημοσ.

Τα εμφανίζει. Αν τα διαλέξω από εκεί, παίζουν. Το θέμα είναι ότι αν παίζουν τα έχει και βάλω τα ακουστικά, αυτά δεν παίζουν αυτόματα.

Δημοσ.

Εστειλε ο αδερφος μου ενα δέμα απο αγγλια εδω στην ελλαδα, αλλα εχασε το αριθμο αποστολης, κανονικα ερχεται με απλο ταχυδρομείο ή μπορει να παει σε καμια κούριερ;

Μεσα στην ατυχια ολα, ουτε αριθμο κινητου δεν εβαλε.

Γινεται καπως εγω απο δω να το αναζητησω, εφοσον ξερω στοιχεια αποστολεα και στοιχεια παραληπτη;

Δημοσ.

Εστειλε ο αδερφος μου ενα δέμα απο αγγλια εδω στην ελλαδα, αλλα εχασε το αριθμο αποστολης, κανονικα ερχεται με απλο ταχυδρομείο ή μπορει να παει σε καμια κούριερ;

Μεσα στην ατυχια ολα, ουτε αριθμο κινητου δεν εβαλε.

Γινεται καπως εγω απο δω να το αναζητησω, εφοσον ξερω στοιχεια αποστολεα και στοιχεια παραληπτη;

Θα σε βρουν αυτοί! Ή θα σου έρθει ειδοποίηση ή το δέμα απευθείας.

Δημοσ.

Όταν σε ένα μάθημα στον Ευδοξο φαίνεται να υπάρχουν 3-4 βιβλία σημαίνει ότι οποιοδήποτε από αυτά καλύπτει την ύλη?

Αν όχι πως ξέχωρίζεις ποιος συνδυασμός είναι αρκετός?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...