Προς το περιεχόμενο

Νέα οθόνη Designo MX27A από την ASUS στις 27 ίντσες με ανάλυση WQHD


zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα πλαίσιο της Computex 2014, η αυλαία της οποίας έπεσε πριν από μερικές ημέρες, η ASUS παρουίασε μια νέα οθόνη 27 ιντσών με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (Edge-To-Edge σχεδίαση), η οποία θα προστεθεί στην υπάρχουσα και αρκετά επιτυχημένη σειρά Designo.H νέα αυτή οθόνη, την οποία μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία, έχει την ονομασία ΜΧ27Α και με αναλογία πλευρών 16:9 προσφέρει ανάλυση 2560 x 1440 pixels.

 

H οθόνη επιδεικνύει φωτεινότητα 350cd/m2 και προσφέρει γωνίες θέασης 178/178 μοιρών ενώ διαθέτει δύο ηχεία ισχύος 3W το καθένα, στα οποία η ASUS έχει ενσωματώσει τη τεχνολογία SONIC master, που η εταιρεία έχει αναπτύξει από κοινού με την ICE Power Bang & Olufsen.

 

Tέλος, η εν λόγω οθόνη διαθέτει είσοδο εικόνας HDMI ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γινει γνωστή κάποια πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της ή την τιμή της.

 

Posted Image

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Περιμένω να αρχίσει η κλασική μουρμούρα IPS vs TN. Κατά τ' άλλα καιρός είναι να αρχίσουν να βγαίνουν και τέτοιες οθόνες στα PCια, γιατί το design τους όντως έχει μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με των τηλεοράσεων.

 

Εδώ βλέπεις TV της πλάκας, που έχουν inox και ελάχιστο πάχος/bezel, όταν στα monitors ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας (Dell U2713HM, 500+ ευρώ) εμφανισιακά δεν διαφέρει από κάποιο του... 2004.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απίστευτα όμορφη, κάτι τέτοιο περιμένω για να πάρω οθόνη. Μακάρι να μην είναι τέρμα ακριβές μόνο και μόνο λόγω του "πρωτοποριακού" design, και αν είναι, να είναι αξιόλογες και στο θέμα οθόνης.
Ωραίο βήμα πάντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ολα καλα αλλα δεν ειναι 4κ το μελλον ειναι οι 4κ

 

Μιλάμε για 27άρα οθόνη υπολογιστή και όχι για 65άρα τηλεόραση. Οπότε το 4k είναι μάλλον overkill, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Το μέλλον μπορεί να είναι το 4k, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καν τέτοιο υλικό.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..και μόνο το μικρο περιμετρικό πλαίσιο ειναι ερωτευσιμο πριν καν πάμε στα χαρακτηριστικά.

...όπως τη βρίσκει ο καθένας!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...