Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά που μπορώ να μάθω αν έχουν μπει τα 100 ευρώ στον λογαριασμό; (εκτός από το να τσεκάρω το υπόλοιπο του λογαριασμού)

Τηλεφωνεις στο ΙΚΑ που κατεθεσες τα χαρτιά και σου λένε ποτε θα μπουν ή αν μπήκαν...

• Like 1
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ναι γυαλιά κάθε 4 χρόνια ή φακούς επαφής κάθε 2 χρόνια.

αν και αρχαίο post, κάθε 2 χρόνια για φακούς; wtf τι ποσό;

Δημοσ.

Η γυναίκα μου αυτόν τον καιρό ψάχνει για γυαλιά οράσεως (πέρασε η 4ετία που επρεπε από την προηγούμενη συνταγή)

Μπήκε στο παρακάτω site

http://www.eye-shop.gr/all/gyalia-oraseos/3

Στο οποίο λέει ότι σου κάνει δώρο τους φακούς και απότι μου έδειξε χτες έχει μέσα να καταχωρήσεις τον βαθμό μυωπίας για το κάθε μάτι έτσι όπως γράφει στην συνταγή και το ονοματεπώνυμο της συνταγής πριν προχωρήσεις σε παραγγελία. Δεν έχουμε προχωρήσει σε κάποια παραγγελία ακόμα γιατί έχει ραντεβού στις 13/3 αλλά νομίζω ότι είναι κάτι πρωτοπόρο αυτό το site. Δεν έχω αγοράσει οπότε δεν μπορώ να κρίνω ακόμα , απλά το ανέφερα

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,να ρωτήσω λίγο το πόσο μπορεί να καλύψει μόνο κρύσταλλα? Σε περίπτωση που δεν θες να αλλάξεις τον σκελετό ρε παιδί μου.. Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει διότι τα πράγματα είναι λίγο θολά πάνω σε αυτό το ζήτημα

Δημοσ.

Κοίταξε εγώ σε όσα μαγαζιά είχα πάει δεν τους απασχόλησε ποτέ αν πάρω σκελετό ή κρύσταλλα,απλά το ΙΚΑ σου καλύπτει μέχρι 100 ευρώ.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

λοιπόν επειδή τα έχω πρόσφατα...

πας στον οφθαλμιατρο...σου γραφει τη συνταγη..πας στον ελεγκτη ,παιρνεις μια υπογραφη,μετα στον οπτικο και μετα καταθετεις,

την συνταγη,ενα χαρτι που σου δινει ο οπτικος,την αποδειξη,λογαριασμο να εισαι ο πρωτος δικαιουχος και παιρνεις τα 100 ευρο..

αυριο θα τα καταθεσω,θα επανελθω οταν μου τα βαλουν,να πω σε ποσες μερες(τηλεφωνικως μου ειπαν σε 15 μερες θα εχουν μπει).

προσοχη στην αποδειξη ..για καθε φακο δινουν 30*2 και σκελετο 40=100.

οσο για το eye shop που αναφερθηκε παραπάνω ,πήγα και εγώ,επειδη δινει δωρεαν φακους και η εξυπηρετηση ήταν χάλια(οχι τοσο απο τα παιδια-πωλητες,όσο απο τον υπευθυνο..ο ανθρωπος στο ταμειο μηδεν συννενοηση....ειχα διαλεξει το σκελετο και τελικα εφυγα...

στη συνεχεια εψαξα στο ιντερνετ για το σκελετο και βρηκα κι αλλο καταστημα που δινει δωρεαν φακους...

συγκεκριμενα ήθελα αυτο

http://www.staroptical.gr/eyeglasses/raxevsky/raxevsky-opt-151504-c6-51-16.html

στο eye shop ειχε 94+20 μου ειπαν για καποια χαραξη...και στο άλλο 69 χωρις κανενα επιπλεον κοστος...

το μειονεκτημα ειναι οτι ειναι επαρχια και μπορεις μονο ιντερνετικα να παραγγειλεις,δε μπορεις να τα δοκιμασεις εννοω..

αλλα η εξυπηρετηση ηταν αψογη...εστειλα τη συνταγη..σε 1 μερα ειχαν παραγγειλει κ το χρωμα του σκελετου που ηθελα και την επομενη τα εστειλαν,μαζι με όλα τα χαρτια συμπληρωμενα...

Υ.Γ εαν δεν ειναι σωστο για το site που εγραψα κακη κριτικη για το καταστημα,ας αφαιρεθει το μηνυμα,απλά ηθελα να δωσω πληροφοριες για την καλη εξυπηρετηση που ειχα και εμεινα ευχαριστημενη και για τις τιμες φυσικα,,καλό ειναι τα λεφτάκια μας να πηγαινουν σε ανθρωπους που αξιζουν

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

λοιπόν επειδή τα έχω πρόσφατα...

πας στον οφθαλμιατρο...σου γραφει τη συνταγη..πας στον ελεγκτη ,παιρνεις μια υπογραφη,μετα στον οπτικο και μετα καταθετεις,

την συνταγη,ενα χαρτι που σου δινει ο οπτικος,την αποδειξη,λογαριασμο να εισαι ο πρωτος δικαιουχος και παιρνεις τα 100 ευρο..

αυριο θα τα καταθεσω,θα επανελθω οταν μου τα βαλουν,να πω σε ποσες μερες(τηλεφωνικως μου ειπαν σε 15 μερες θα εχουν μπει).

προσοχη στην αποδειξη ..για καθε φακο δινουν 30*2 και σκελετο 40=100.

οσο για το eye shop που αναφερθηκε παραπάνω ,πήγα και εγώ,επειδη δινει δωρεαν φακους και η εξυπηρετηση ήταν χάλια(οχι τοσο απο τα παιδια-πωλητες,όσο απο τον υπευθυνο..ο ανθρωπος στο ταμειο μηδεν συννενοηση....ειχα διαλεξει το σκελετο και τελικα εφυγα...

στη συνεχεια εψαξα στο ιντερνετ για το σκελετο και βρηκα κι αλλο καταστημα που δινει δωρεαν φακους...

συγκεκριμενα ήθελα αυτο

http://www.staroptical.gr/eyeglasses/raxevsky/raxevsky-opt-151504-c6-51-16.html

στο eye shop ειχε 94+20 μου ειπαν για καποια χαραξη...και στο άλλο 69 χωρις κανενα επιπλεον κοστος...

το μειονεκτημα ειναι οτι ειναι επαρχια και μπορεις μονο ιντερνετικα να παραγγειλεις,δε μπορεις να τα δοκιμασεις εννοω..

αλλα η εξυπηρετηση ηταν αψογη...εστειλα τη συνταγη..σε 1 μερα ειχαν παραγγειλει κ το χρωμα του σκελετου που ηθελα και την επομενη τα εστειλαν,μαζι με όλα τα χαρτια συμπληρωμενα...

Υ.Γ εαν δεν ειναι σωστο για το site που εγραψα κακη κριτικη για το καταστημα,ας αφαιρεθει το μηνυμα,απλά ηθελα να δωσω πληροφοριες για την καλη εξυπηρετηση που ειχα και εμεινα ευχαριστημενη και για τις τιμες φυσικα,,καλό ειναι τα λεφτάκια μας να πηγαινουν σε ανθρωπους που αξιζουν

Αυτό για 15 μέρες ισχύει? Στο ηράκλειο Κρήτης μου είπαν 4-8 μήνες!!!

Δημοσ.

Και εγώ είχα πάρει γυαλιά τον Αύγουστο, κατάθεσα τα χαρτιά μου και σταυρώνω τα χέρια μου για να πληρωθώ. Πάλι καλά που είχα κερδίσει τότε 100 ευρώ στο σκρατς και τσόνταρα στο ποσό, γιατί ούτε διακοπές δεν θα έκανα. Άντε να δούμε πότε θα μας τα βάλει ΙΚΑ. Όχι σε 9 μήνες ελπίζω. 

Δημοσ.

Διαφέρουν οι πληρωμές στους κατά τόπους ΕΟΠΥΥ... αναλόγως με την χρηματοδότηση που έχουν από το κράτος ή από τις συνολικές οφειλές.

Οπότε μπορεί σε 1 μήνα, μπορεί και σε μερικά χρόνια αναλόγως με το ταμείο.

Δημοσ.

Και εγώ είχα πάρει γυαλιά τον Αύγουστο, κατάθεσα τα χαρτιά μου και σταυρώνω τα χέρια μου για να πληρωθώ. Πάλι καλά που είχα κερδίσει τότε 100 ευρώ στο σκρατς και τσόνταρα στο ποσό, γιατί ούτε διακοπές δεν θα έκανα. Άντε να δούμε πότε θα μας τα βάλει ΙΚΑ. Όχι σε 9 μήνες ελπίζω. 

Αυτό ακριβώς πρέπει να ξέρει ο κόσμος πότε θα πάρει τα χρηματά του πίσω. Με 500 μισθό δεν γίνετε να δώσεις τα 100 και να μην ξέρεις πότε θα τα πάρεις πίσω για να καλύψεις την υποχρέωση που άφησες. Και σε 2 οπτικά που ρώτησα μου είπαν σε 10 μέρες. Επίσεις υπάρχει και αυτό. http://www.odigostoupoliti.eu/ika-imerominies-pliromon-parochon-asthenias/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...