Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους

υπαρχει τροπος (ο οποιοσδηποτε) οι γονεις μου να μαθουν τις βαθμολογιες και τον ακριβη αριθμο μαθηματων που χρωσταω μεσω της γραμματειας της σχολης μου? 

ρωταω γιατι: 

α) προφανως αυτα που ξερουν ως προς τα μαθηματα δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα

β) σημερα ο πατερας μου, μου ειπε να του πω τον αριθμο μητροου που εχω στη σχολη για να τον βαλει στην φορολογικη δηλωση, γιατι οπως ειπε ετσι πλεον εξακριβωνουν στη φορολογικη δηλωση αν καποιος σπουδαζει πραγματικα η οχι

αρα μπορει να με καποιο τροπο να μαθει...? και το Β που εγραψα ισχυει η ειναι μπλοφα για να το πω?

Δημοσ.

Χρειάζεται βιβλιάριο για να ζητήσεις αναλυτική. Σε εμας δεν έδιναν αναλυτικές σε τρίτους με καμία παναγία. Μονο βεβαιώσεις σπουδών και πάλι χαριστικά. Βέβαια αυτοι οι ''τρίτοι'' ήταν πάντα συμφοιτητές που θελαν να κανουν μια εξυπηρέτηση και όχι οι γονείς. Ωστοσο δεν νομιζω οτι μπορει να παει απλά ο πατέρας σου και να του δωσουν μια αναλυτική έτσι.. 

Δημοσ.

Καλα δεν εγινε κανα εγκλημα.

Απλα πραγματικα χρωσταω 15-16 μαθηματα απο τα 59 που χει η σχολη μου και εχω πει χρωσταω 5-6

αρα αμα του πω τον αριθμο που ζηταει ειναι οντως για φορολογικη δηλωση δεν χρειαζεται να ανησυχω??

Δημοσ.

To B ισχύει. Βασικά πρέπει να του πας βεβαίωση από τη σχολή για να τη βάλει στη φορολογική, εκεί, τουλάχιστόν στη δική μου σχολή δεν έγραφε τα μαθήματα, μόνο το εξάμηνο.

Όσο για το Α κάνεις αίτηση να σου δώσουν αναλυτική. Φυσικά από γραμματεία σε γραμματεία αυτά μπορεί να διαφέρουν αλλά υποτίθεται πως είναι προσωπικά δεδομένα οπότε δεν μπορεί να ρωτάει όποιος κι όποιος.

Δημοσ.

Το Β το κόβω για μούφα ... δε μπορώ να πιστέψω ότι το μπάχαλο που λέγεται δημόσιο θα μπρεί να διασταυρώσει αριθμούς μητρώου από δεκάδες ΑΕΙ/ΤΕΙ

Εδώ πέρυσι βάζανε τον κόσμο να τρέχει στις τράπεζες να μαζευει βεβαιώσεις τόκων .... και επί 11 χρόνια περιμένω τη στιγμή που δδ θα μου ζητάνε να κάνω τον κλητήρα μεταξύ ΤΣΜΕΔΕ/ΔΟΥ αλλά θα γράφω τον αριθμό δυνάμεως ΤΣΜΕΔΕ στην δήλωση ....

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία, εμείς θα σχολιάσουμε.

ναι κουβεντα γινεται...

Αρα που καταληγουμε? ειναι οντως για αυτο που το ζηταει ο πατερας μου? γιατι αλλες τοσες φορες ζητουσε βεβαιωση σπουδων και πρωτη φορα μου ζητησε να του πω το νουμερο μονο.. και η μανα μου ειναι δημοσιο και εκανε βεβαιωση ζητησε οχι τον αριθμο μητρωου..

υπαρχει θεμα η οχι? γιατι οσο να ναι ειμαι ψιλοχεσμενος...

Δημοσ.

Γενικά εξαρτάται απ τη γραμματεία κι απ το πόσο πειστικός είναι αυτός που ζητάει την αναλυτική. Σε μας είχε πάει μια κοπέλα και ζήτησε αναλυτική κάποιας άλλης προσποιούμενη πως είναι εκείνη. Όχι δε ζήτησαν ταυτότητα/πάσο και δεν ξέρω τι δικαιολογία μπορεί να είπε.

Δημοσ.

χαλαρωσε!! και μενα μου ζητησε ο πατερας μου σημερα τον αριθμο μητρωου για τη φορολογικη ;)

τωρα για το αν μπορει να μαθει τους βαθμους σου το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μονο σε περιπτωση που τους εχει αναρτημενους η σχολη εξω απο τη γραμματεια (οπως η δικη μας σχολη πχ) ή σε περιπτωση που εχει τον κωδικο του e-class σου και σας τους στελνουν εκει.

αλλα αλλη δουλεια δεν ειχε ο ανθρωπος να καθεται να σε κατασκοπευει..!! 

παντως μονο με τον α.μ που σε καιει στη προκειμενη περιπτωση ουτε καν ξεχνα το.

Γενικά εξαρτάται απ τη γραμματεία κι απ το πόσο πειστικός είναι αυτός που ζητάει την αναλυτική. Σε μας είχε πάει μια κοπέλα και ζήτησε αναλυτική κάποιας άλλης προσποιούμενη πως είναι εκείνη. Όχι δε ζήτησαν ταυτότητα/πάσο και δεν ξέρω τι δικαιολογία μπορεί να είπε.

ρε παιδια εγω πηγα και της λεω θα ηθελα την αναλυτικη μου  και μετα της λεω αα δωστε μου και της ταδε φιλης μου. και μου την εδωσε χωρις δευτερη κουβεντα.τοσο τραγικο ειναι πια αυτη η αναλυτικη? χωρις καν να μπω στη διαδικασια να πω καποια δικαιολογια η το οτιδηποτε.

Δημοσ.
Καλα δεν εγινε κανα εγκλημα.

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...κάτσε να δουν το τοπικ οι ηθικολόγοι του φόρουμ...θα πέσει φωτιά και ατσάλι:P

Υ.Γ- Και μέσω ΚΕΠ μπορει να μάθει τη βαθμολογία σου.

Ελα μωρέ, πες του και εσυ οτι χρωστάς λιγα παραπάνω και να κάνει υπομονη :-)

Δημοσ.

Υ.Γ- Και μέσω ΚΕΠ μπορει να μάθει τη βαθμολογία σου.

Ελα μωρέ, πες του και εσυ οτι χρωστάς λιγα παραπάνω και να κάνει υπομονη :-)

μεσω ΚΕΠ? απο που και ως που?

και τελος παντων ενηλικος ειναι. με ποιο δικαιωμα θα πουν στον πατερα του τα προσωπικα δεδομενα του ανθρωπου χωρις την συγκαταθεση του? εστω οτι γινεται δε θα θελει καμια υπευθυνη δηλωση του παιδιου ξερω γω?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...