revolver1990 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ανάλογα την σχολή...στις περισσότερες δεν δινουν αναλυτική σε ΚΑΝΕΝΑΝ χωρίς εξουσιοδότηση από σένα.Μην φοβάσαι....το θέμα είναι οτι αν σου ζητήσει βαθμολογία ο πατέρας σου τότε θα έχεις πρόβλημα αφού θα αναγκαστείς ο ίδιος να ζητήσεις την βαθμολογία.Από τα κεπ μπορείς να πάρεις βαθμολογία αλλά πάλι ισχύει η εξουσιοδότηση...είχα στείλει τον πατέρα μου να πάρει κάτι βαθμολογίες πριν 2 χρόνια και δεν του δώσανε.
Anorymous Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πλεον εισαι ενηλικος οποτε ειναι προσωπικα δεδομενα συμφωνα με τον νομο απαγορευεται να δωθουν στοιχεια σου σε καποιον αλλο εκτος απο εσενα . 1
koszyg Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ανάλογα την σχολή...στις περισσότερες δεν δινουν αναλυτική σε ΚΑΝΕΝΑΝ χωρίς εξουσιοδότηση από σένα.Μην φοβάσαι....το θέμα είναι οτι αν σου ζητήσει βαθμολογία ο πατέρας σου τότε θα έχεις πρόβλημα αφού θα αναγκαστείς ο ίδιος να ζητήσεις την βαθμολογία.Από τα κεπ μπορείς να πάρεις βαθμολογία αλλά πάλι ισχύει η εξουσιοδότηση...είχα στείλει τον πατέρα μου να πάρει κάτι βαθμολογίες πριν 2 χρόνια και δεν του δώσανε. ειχε συμβει στο παρελθον.. ειχε και καλα ''απεργια'' η γραμματεια. Πλεον εισαι ενηλικος οποτε ειναι προσωπικα δεδομενα συμφωνα με τον νομο απαγορευεται να δωθουν στοιχεια σου σε καποιον αλλο εκτος απο εσενα . και γω αυτο πιστευω και μακαρι να γινει ετσι τελικα. απλα οταν εχεις λερωμενη την φωλια αναγκαστικα ζοριζεσαι και ψαχνεσαι... φοβαμαι μονο μην γινει τιποτα στο παρακαλητο και επειδη ειναι και πατερας υπαρξει κατανοηση απο πλευρας γραμματειας και τελικα του πουνε..
somebody:) Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 φοβαμαι μονο μην γινει τιποτα στο παρακαλητο και επειδη ειναι και πατερας υπαρξει κατανοηση απο πλευρας γραμματειας και τελικα του πουνε.. οτι εσυ το χεις σιγουρο δηλαδη οτι ο πατερας σου θα μπει σε ολη αυτη τη διαδικασια. +του οτι νομιζεις οτι δε σε πιστευει καν! σεναριο ολοκληρο!!! ΧΑΛΑΡΩΣΕ! που και να το μαθει τι? σιγα το εγκλημα!! τι θα κανει θα σε βαλει "τιμωρια" η θα σου κοψει το χαρτζιλικι? θα φας εκει κανα κραξιμο και μουτρα για κανα δυο μερες.. ε οκ.
epir21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Και εμένα προστατευόμενο μέλος με βάζουν στην δήλωση αλλα δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ ΑΜ (πέρυσι και φέτος). Πρώτη φορά εδω το ακούω. Αν δεν έλεγαν και οι υπόλοιποι οτι ισχύει (τότε γιατί εμενα δεν μου ζήτησε?), τότε θα πίστευα οτι ο πατέρας σου πάει να ψάξει Επίσης στην δικιά μου σχολή κάνεις αίτηση μέσω του λογαριασμού σου και βγάζουν την καρτέλα (αν καρτέλα ζήτησες) εξω απο την γραμματεία σε ένα πάκο απο (καρτέλες, πιστοποιητικά ανα έτος κτλπ). Άρα ο καθένας εχει πρόσβαση σε αυτά, οπότε αυτά περι προσωπικά δεδομένα μου φαίνονται αστεία (κανονικά ετσι θα έπρεπε να ήταν αλλα στην σχολή μου ουτε καν ), επίσης καρτέλα μπορείς να πάρεις μόνο αν κάνεις αίτηση (αν πας και ζητήσεις δεν σου δίνουν). Τώρα εσυ ξέρεις τι γίνεται στην σχολή σου ακριβώς.
koszyg Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 οτι εσυ το χεις σιγουρο δηλαδη οτι ο πατερας σου θα μπει σε ολη αυτη τη διαδικασια. +του οτι νομιζεις οτι δε σε πιστευει καν! σεναριο ολοκληρο!!! ΧΑΛΑΡΩΣΕ! που και να το μαθει τι? σιγα το εγκλημα!! τι θα κανει θα σε βαλει "τιμωρια" η θα σου κοψει το χαρτζιλικι? θα φας εκει κανα κραξιμο και μουτρα για κανα δυο μερες.. ε οκ. ουτε τιμωριες ουτε τιποτα. απλα ειμαι 5ο ετος και με χουν ζαλισει να τελειωσω για να κανω και το φανταρικο και να ξεμπερδευω και θελω να αποφυγω το κραξιμο και τις παναγιες γιατι εχει φαει κολλημα. Και εμένα προστατευόμενο μέλος με βάζουν στην δήλωση αλλα δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ ΑΜ (πέρυσι και φέτος). Πρώτη φορά εδω το ακούω. Αν δεν έλεγαν και οι υπόλοιποι οτι ισχύει (τότε γιατί εμενα δεν μου ζήτησε?), τότε θα πίστευα οτι ο πατέρας σου πάει να ψάξει Επίσης στην δικιά μου σχολή κάνεις αίτηση μέσω του λογαριασμού σου και βγάζουν την καρτέλα (αν καρτέλα ζήτησες) εξω απο την γραμματεία σε ένα πάκο απο (καρτέλες, πιστοποιητικά ανα έτος κτλπ). Άρα ο καθένας εχει πρόσβαση σε αυτά, οπότε αυτά περι προσωπικά δεδομένα μου φαίνονται αστεία (κανονικά ετσι θα έπρεπε να ήταν αλλα στην σχολή μου ουτε καν ), επίσης καρτέλα μπορείς να πάρεις μόνο αν κάνεις αίτηση (αν πας και ζητήσεις δεν σου δίνουν). Τώρα εσυ ξέρεις τι γίνεται στην σχολή σου ακριβώς. μου ειπε οτι ο λογιστης του του ειπε να του πω τον 9 ψηφιο αριθμο μητρωου μου για να το βαλει στην δηλωση. εγω στη σχολη μου εχω εναν αριθμο που τον λεμε ΑΕΜ και ειναι 5ψηφιος και αυτον γραφουμε στις εξεταστικες πανω στις κολλες. και αυτον χρησιμοποιουμε οταν παμε αυτοπροσωπος στην γραμματεια για να μην μας ψαχνουν και να μας δινουν βεβαιωσεις σπουδων, αναλυτικες κτλ.. τωρα τι να πω δεν ξερω.. ειμαι λιγακι προβληματισμενος..
somebody:) Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 . απλα ειμαι 5ο ετος και με χουν ζαλισει να τελειωσω για να κανω και το φανταρικο εμ πες το ετσι!! τωρα εξηγειται η πρεμουρα!! φιλε μου καλη επιτυχια σου ευχομαι στην εξεταστικη δεν εχω να πω κατι αλλο! υπομονη και καλο πτυχιο!
Anorymous Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ειχε συμβει στο παρελθον.. ειχε και καλα ''απεργια'' η γραμματεια. και γω αυτο πιστευω και μακαρι να γινει ετσι τελικα. απλα οταν εχεις λερωμενη την φωλια αναγκαστικα ζοριζεσαι και ψαχνεσαι... φοβαμαι μονο μην γινει τιποτα στο παρακαλητο και επειδη ειναι και πατερας υπαρξει κατανοηση απο πλευρας γραμματειας και τελικα του πουνε.. αν χτυπα ξυλο τελικα του πουν και εχεις φασαριες τραβα τους μια μήνυση αν και δεν νομιζω να εχεις προβλημα
gigisoni Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Να επικοινωνήσεις με την γραμματεία να τους πεις να βάλουν υποσημείωση ότι αναλυτική βαθμολογία μόνο σε εσένα να μπορούν να δώσουν. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πέσει μήνυση.
BritGreek Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Απλά απαγορεύεται να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία έχει σχέση με εσένα, χωρίς τη γραπτή σου συναίνεση (ούτε καν τη διεύθυνσή σου, ακόμα και στους γονείς σου). Σε όλες τις χώρες της ΕΕ και των ΗΠΑ ισχύει αυτό. Είναι προσωπικά δεδομένα και έχεις κλείσει τα 18. Πάντως το να τους κοροϊδεύεις δεν είναι σωστό.
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αν πληρώνουν οι γονείς θα έπρεπε να μπορούν να μάθουν! Αλλά αφού δε μπορεί να αποδειχτεί αυτό, απλά κουβέντα να γίνεται... 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ουτε τιμωριες ουτε τιποτα. απλα ειμαι 5ο ετος και με χουν ζαλισει να τελειωσω για να κανω και το φανταρικο και να ξεμπερδευω και θελω να αποφυγω το κραξιμο και τις παναγιες γιατι εχει φαει κολλημα. σου κατεβάζει παναγίες και σε πιεζει να πας φαντάρος; καλά, γραφτον εκει που δεν πιανει μελάνι και κάνε ό,τι ΕΣΥ γουστάρεις...
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 σου κατεβάζει παναγίες και σε πιεζει να πας φαντάρος; καλά, γραφτον εκει που δεν πιανει μελάνι και κάνε ό,τι ΕΣΥ γουστάρεις... μμμ ναι... αλλα ας παει να βρει και δουλεια μετα γιατι μεχρι ωρας αυτος τον ταιζει και τον ποτιζει οποτε θα τον ανεχεται κιολας... απλο... φιλος, ΓΕΝΙΚΑ δεν μπορουν να μάθουν τα προσωπικά σου δεδομένα άλλοι παρα απο εσενα. Ειδικα αν εχει κανενα γνωστό στη σχολή ή ειναι κωλαδικο η γραμματεια πολλα γινονται... για το β δε ξερω..
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 σου κατεβάζει παναγίες και σε πιεζει να πας φαντάρος; καλά, γραφτον εκει που δεν πιανει μελάνι και κάνε ό,τι ΕΣΥ γουστάρεις... Μάλλον αυτό κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα