shine Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Α, και μη που πει κανείς πως δεν ειναι το ίδιο. Το ίδιο και απαράλλαχτο είναι. Η διαφορά τους έγκειται μόνο πως οι μεν ΕΙΧΑΝ -ΕΧΟΥΝ τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το "θεάρεστο" έργο τους. αφού είναι το ίδιο σε ποιον θα δοκίμαζες να πεις κάτι "προσβλητικό"; δοκίμασε στους Ισλαμοβαρεμένους και μέτρα σε πόσα ms το κεφάλι σου θα αποχωριστεί το υπόλοιπο σώμα. ασφαλώς και είναι το ίδιο. 2
silverado Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 @ANHLIKOS Καθολου περιεργος λογος,αυτες οι σοκαριστικες ειδησεις υπαρχουν και δυστυχως υπαρχουν σε απολυτα δυσαναλογο ποσοστο που θα δικαιολογουσαν οι πολιτισμενες κοινωνιες μας. Το να ανοιγεις την τηλεοραση και να πεφτεις πανω στον Σουλειμαν τον Μεγαλοπρεπη, την ωρα που ενα μορφωμα Νεοοθωμανικου τυπου σπερνει την καταστροφη σε ολο και περισσοτερες περιοχες με την ανοχη της Παγκοσμιας Κοινοτητας ,σου δειχνει πως καποτε εδραιωθηκε ο Μουσουλμανισμος χαρη στην ατολμια την διχονοια και την ελλειψη ετοιμοτητας πρωην ισχυρων χωρων.Ολα αυτα δεν ειναι ομως στην εποχη μας τυχαια,αλλα μια αιματηρη προσπαθεια καποιων για να ξεμπερδευουν μια για παντα με τους αιωνιους εχθρους τους,μετατοπιζοντας το προβλημα τους τεχνητα σε οσους περισσοτερους μπορουν,ωστε αυτο που θα ακολουθησει να μην εχει προηγουμενο αλλα και κανεναν αρνητη κατα την τελεση του.
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 αφού είναι το ίδιο σε ποιον θα δοκίμαζες να πεις κάτι "προσβλητικό"; δοκίμασε στους Ισλαμοβαρεμένους και μέτρα σε πόσα ms το κεφάλι σου θα αποχωριστεί το υπόλοιπο σώμα. ασφαλώς και είναι το ίδιο. Μισο για να καταλάβω. Ισλαμοβαρεμένος και Χριστιανοβαρεμένος κρατάνε και οι δύο χαντζάρες; Αν ναι, σε κανέναν δεν θα πω κάτι προσβλητικό. Μαλάκας είμαι; Αν όχι, αν χρειαστεί και στους δύο θα πω. Αυτό που τονίζω είναι πως αν κάποια δεδομένη στιγμη οι δύο πλευρές είχαν τις ίδιες συνθήκες τα αποτελέσματα θα ήταν ακριβώς τα ίδια. Γιατι ΔΕΝ ειναι θέμα θρησκείας, αλλα ηλιθιότητας των ανθρώπων. Πως να το κάνουμε, ο ηλίθιος είναι ηλίθιος είτε με τη μία θρησκεία - είτε με την άλλη- είτε ακόμα και χωρίς (βάζω και το τελευταίο γιατι ποτε και απο πουθενά δεν βγάζω την ουρά μου απ εξω).
silverado Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 @DrLo Σαχλαμαρες οι σφαγες αμαχου πληθυσμου. Δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο για να κατανοησω τον χαρακτηρα σου.
shine Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μισο για να καταλάβω. Ισλαμοβαρεμένος και Χριστιανοβαρεμένος κρατάνε και οι δύο χαντζάρες; αυτό είναι το θέμα, ότι κρατάει μόνο ο ένας. τα υπόλοιπα που λες είναι του στυλ αν είχε η γιαγιά μου ρουλεμάν. για τους ηλίθιους οκ καλά τα λες. μόνο που η μια πλευρά έχει κάνει και γαμώ τις μεταγραφές από ηλίθιους και σκοπεύει να παίξει μπάλα με το κεφάλι σου. αν εσύ βλέπεις ότι είναι το ίδιο τι να πω.
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 αφού είναι το ίδιο σε ποιον θα δοκίμαζες να πεις κάτι "προσβλητικό"; δοκίμασε στους Ισλαμοβαρεμένους και μέτρα σε πόσα ms το κεφάλι σου θα αποχωριστεί το υπόλοιπο σώμα. ασφαλώς και είναι το ίδιο. τα υπόλοιπα που λες είναι του στυλ αν είχε η γιαγιά μου ρουλεμάν. Είχα την εντύπωση πως απαντούσα σε ερώτηση του στιλ γιαγια ρουλεμαν. Μιας και σε πραγματικές συνθήκες δεν έχω δει και πολλους μωαμεθανούς να κρατάνε χαντζαρες για τη θρησκεία τους, στα μέρη μου. Όσο για τις μεταγραφές στους ηλίθιους, ρόδα ειναι και γυρίζει. Μια έχει ο ένας, μια ο άλλος. Είναι ανάλογα κιολας σε ποια μεριά του χάρτη κοιτάς. Αυτό πρέπει να απασχολήσει τους πωρωμένους και απο τις δύο πλευρες.
DrLo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 @DrLo Σαχλαμαρες οι σφαγες αμαχου πληθυσμου. Δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο για να κατανοησω τον χαρακτηρα σου. Σαχλαμάρες ΝΑΙ όλες οι ψευτοαναλύσεις που αναδημοσιευεις με τα λινκ ... όχι τα γεγονότα. Αν κρινω από την ικανότητα να καταννοείς τα όσα διαβαζεις από τη ποιότητα των λινκ που δινεις ... πραγματικά χεστηκα τι εχεις καταννοησεις για το χαρακτήρα μου Αν ειχες την στοιχειώδη ευφυια θα καταλάβενες ότι αυτο που εγραψα "ειναι με το μέρος σου" ... δηλαδή ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ αυτο που πήγε να παραλληλήσει ο ανηλικος ... για λόγους που θα μπορουσα να αναφερω αλλά αμφιβάλω αν αξίζει το κόπο 1
silverado Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Σαχλαμάρες ΝΑΙ όλες οι ψευτοαναλύσεις που αναδημοσιευεις με τα λινκ ... όχι τα γεγονότα. Αν κρινω από την ικανότητα να καταννοείς τα όσα διαβαζεις από τη ποιότητα των λινκ που δινεις ... πραγματικά χεστηκα τι εχεις καταννοησεις για το χαρακτήρα μου Αν ειχες την στοιχειώδη ευφυια θα καταλάβενες ότι αυτο που εγραψα "ειναι με το μέρος σου" ... δηλαδή ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ αυτο που πήγε να παραλληλήσει ο ανηλικος ... για λόγους που θα μπορουσα να αναφερω αλλά αμφιβάλω αν αξίζει το κόπο Μαθε πρωτα να εκφραζεσαι σωστα και μετα να πουλας πνευμα.
DrLo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μαθε πρωτα να εκφραζεσαι σωστα και μετα να πουλας πνευμα. Θα προσπαθήσω να μάθω να εκφράζομαι διαβάζοντας σαχλαμαρο-site τύπου defencenet και olympia.
Porg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Η μήπως η βάπτιση των χριστιανών...σε τι διαφέρει απτο κόψιμο της κλειτορίδας; Εν το μεταξύ φασιστο site προπαγανδίζουν εναντίων του ισλαμικού λαού που μάχεται για την ελευθερία του και το παρουσιάζουν ως "κίνδυνο για την ευρώπη" http://www.zougla.gr/kosmos/article/to-islamiko-kratos-sti-disi
DrLo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δεν αναφέρθηκα στον Silverado και ούτε άφησα υπόνοια πως, είναι ίδιος με τους ISIL. Αλλά στους λοβοτομημενους, ανεξάρτητα με το σε ποια θρησκεία είναι προσκολλημένοι. Το θέμα με τις δυο θρησκείες δεν είναι ποια είναι ποιοτικότερη της άλλης, απο γεννησιμιού της ή κατα τις γραφές. Αλλά στο κατα πόσο ηλίθια άτομα γίνονται θύματα, στα χέρια εκμεταλλευτων της άγνοιάς τους και χειραγωγούνται. Επίτρεψέ μου να πω - πιστεύω, πως και οι δύο πλευρές ειναι το ίδιο. Παραδείγματα η ιστορία έχει μπολικα να δώσει. Δεν είπα ότι ο Silverado δεν είναι το ίδιο με τους ISIL. είπα ότι δεν είναι το ίδιο να συγκρίνεις πχ τον αποκλεισμό ενός θάτρου με τα όσα γίνονται από το ISIL. Θα μπορούσες πχ να συγκρίνεις το θρησκευτικό "πουριτανισμό" ορισμένων στην Ελλάδα ή σε άλλα χριτιανικά κράτη με κάτι αντίστοιχο. πχ κάποιοι τραμπουκίζανε στο τάδε έργο, αντίστοιχα κάποιοι τραμπουκίζουν σε δυτικές παραγωγές σε μουσουλμανικές χώρες (όταν απλά δεν απαγορευεται η προβολή τους ή δεν πετσοκόβεται στη λογοκρισία). Αλλά το ISIL είναι άλλο ... είναι πολλά βήματα παραπέρα από εδώ που βρίσκεται σήμερα ο χριστιανικός κόσμος και αν θες τη γνώμη μου, είναι αυτή η έλλειψη "μέτρου" και "πολιτικής" που θα τον καταστρέψει. Κάτι σαν τον έμπολα (καλή ώρα) ... είναι πολύ φονικός και πολύ "βιαστικός" για να διαδωθεί επιτυχώς. Η μήπως η βάπτιση των χριστιανών...σε τι διαφέρει απτο κόψιμο της κλειτορίδας; Μια πρόχειρη διαφορά που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι κάποιος μπορεί να ξε/ξανα/από-βαπτιστεί αλλά αντίθετα με τα χταπόδια δε μπορεί να φυτρώσει 2ο μ@νί (κλειτοριδεκτομή) ή νέα π@υts@ (περιτομή σε βρέφη). btw δεν είμαι σίγουρος ότι η κλειτοριδεκτομή είναι "επιταγή" του κορανίου και όχι μια μ@λ@κία που σκέφτηκε κάποτε κάποιος ισλαμοπαπας.
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Η μήπως η βάπτιση των χριστιανών...σε τι διαφέρει απτο κόψιμο της κλειτορίδας; Θες να μας δείξεις σε ποιο σημείο του Κορανίου λέει για τις κλειτοριδεκτομές; Δεν είπα ότι ο Silverado δεν είναι το ίδιο με τους ISIL. είπα ότι δεν είναι το ίδιο να συγκρίνεις πχ τον αποκλεισμό ενός θάτρου με τα όσα γίνονται από το ISIL. Θα μπορούσες πχ να συγκρίνεις το θρησκευτικό "πουριτανισμό" ορισμένων στην Ελλάδα ή σε άλλα χριτιανικά κράτη με κάτι αντίστοιχο. πχ κάποιοι τραμπουκίζανε στο τάδε έργο, αντίστοιχα κάποιοι τραμπουκίζουν σε δυτικές παραγωγές σε μουσουλμανικές χώρες (όταν απλά δεν απαγορευεται η προβολή τους ή δεν πετσοκόβεται στη λογοκρισία). Αλλά το ISIL είναι άλλο ... είναι πολλά βήματα παραπέρα από εδώ που βρίσκεται σήμερα ο χριστιανικός κόσμος και αν θες τη γνώμη μου, είναι αυτή η έλλειψη "μέτρου" και "πολιτικής" που θα τον καταστρέψει. Κάτι σαν τον έμπολα (καλή ώρα) ... είναι πολύ φονικός και πολύ "βιαστικός" για να διαδωθεί επιτυχώς. Αυτό για τον Silverado είπα να το διευκρινίσω, γιατι είναι αρκετά βαρύ. Είναι άλλο το να κάνουμε τη πλάκα μας ή το πικάρισμα και άλλο αυτο. Στα παρακάτω, καταλαβαίνω που διαφωνείς και αυτο που λες. Απλά πιστεύω πως κάποιοι αν βρισκόντουσαν στις ίδιες συνθήκες ή είχαν τα ίδια όπλα ή την ίδια ευκαιρία να κάνουν αυτο το θεάρεστο έργο χωρίς να φοβούνται τις "επίγειες" συνέπειες, θα το έκαναν το βήμα παραπέρα. Τα παραδείγματα είναι πολλά ανα τον κόσμο. Θα μου πεις είναι θέμα ποσοτικό, να συμφωνήσω! Αυτη τη χρονική στιγμή η πλάστιγγα λοβοτομημένων γέρνει με ευκολία προς τα κει. Δεν είναι όμως (κατα τη γνώμη μου) ποιοτικό. Γι αυτό και έβγαλα στην άκρη τον σκεπτόμενο πιστό. Ο ηλίθιος είναι ηλίθιος. Δεν είναι θέμα θρησκείας.
Porg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Τα ψυχικά τραύματα απτη διαδικασία της βάπτισης μένουν για πάντα χαραγμένα στη ψυχή του ανθρώπου Γελάω που το 2014 συνεχίζουμε να μαζευόμαστε για να βασανίζουμε βρέφη βουτώντας τα στο νερό μέχρι να μελανιάσουν αλλά θεωρούμε "απάνθρωπο" τα έθιμα άλλων λαών Θες να μας δείξεις σε ποιο σημείο του Κορανίου λέει για τις κλειτοριδεκτομές; και να σου πω ξέρεις αραβικά;κεφάλαιο 7 περί γυναικών παράγραγος 45 σειρά 6: ها ها ها محاولة ترجمته؟إخوانه على محمل الجد؟
DrLo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Τα ψυχικά τραύματα απτη διαδικασία της βάπτισης μένουν για πάντα χαραγμένα στη ψυχή του ανθρώπου Γελάω που το 2014 συνεχίζουμε να μαζευόμαστε για να βασανίζουμε βρέφη βουτώντας τα στο νερό μέχρι να μελανιάσουν αλλά θεωρούμε "απάνθρωπο" τα έθιμα άλλων λαών Εντάξει φίλε, και μεις κάποτε θέλαμε να το παίξουμε cool αντι-χριστιανοί αλλά μη λέμε ότι μ@λ@κία μας κατέβει. Συγκρίνεις τα "τραυματα της βάφτισης" με τον ακρωτηριασμό ? Αν ναι το ίδιο - πάνω κάτω - θα πρέπει να κάνεις και για όσους πάνε τα παιδιά κολυμβητήριο και ρίχνουν στο νερό. και να σου πω ξέρεις αραβικά; Εγώ που ξέρω λίγα αραβικά μπορώ να βρω μόνο την παρακάτω αναφορά أبدا ستعمل تعطيك ما يصل، أبدا ستعمل نخذلكم أبدا ستعمل نلف وندور والصحراء أنت أبدا ستعمل تجعلك تبكي، أبدا ستعمل نقول وداعا أبدا ستعمل تكذب ويؤذيك
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 εντωμεταξύ έχω φάει σκάλωμα με το google translate που μιλάει κιόλας.. όλο μαλακίες του βάζω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις