Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανό τον Ιορδανό πιλότο!

http://www.protothema.gr/world/article/448348/friki-oi-tzihadistes-ekapsan-zodano-ton-iordano-piloto/

Αν αληθευει είμαι πλέον πεπεισμένος ότι η ISIS δεν είναι τίποτα άλλο από ένα από πάρτι σαδιστών που απλά βρήκαν την ευκαιρία της ανομίας και την κάλυψη της θρησκείας τους για να γουστάρουν.

Αναρωτιέμαι αν ήθελαν πραγματικά μια ανταλαγγή αιχμαλώτων όπως υποστήριζαν ή περίμεναν απλά το ελέυθερο να φτιαχθούν με τη φρίκη.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως αληθευει   http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-31121160

http://www.reuters.com/article/2015/02/03/us-mideast-crisis-killing-idUSKBN0L71XE20150203

Παντως στα videos με τα beheadings πολυ ηρεμοι καθονται ολοι.... και γαληνιοι.... :X

Τους ποτιζουν τιποτα πρωτα ?

Δημοσ.

Πιθανότατα αληθινό είναι και εγώ αυτό το βίντεο ψάχνω πιο πάνω αλλά δεν ξέρω πως να βάλω link απο twitter

Μην ήμαστε υπερβολικοί, και οι χριστιανοί δεν έχουν κάνει λιγότερα 6-7 αιώνες πριν

Δημοσ.

και οι homo sapiens χτυπουσαν τις γυναικες τους , για να πανε μαζι τους ( 200.000) χρονια πριν......

Τι παει να πει αυτο ?

Nα συνεχισουμε και μεις εν ετη 2015 να κανουμε το ιδιο ?

Btw και ο ιορδανος πιλοτος που εκαψαν κατα 99% ισλαμιστης ηταν....

Δημοσ.

Ρε Unabomber ... κάθεσαι και απαντάς στον Porg σοβαρά ?

ontopic:

Νομίζω ότι ο Φρόιντ θα είχε περισσότερα να πει από κάποιον ειδικό επί του Ισλάμ για την περίπτωση του ISIS.

αν ήταν στην Αφρική κάποιες δεκαετίες πίσω θα ήταν κανίβαλοι-πολέμαρχοι, αν ήταν στην Αμερικοί θα ήταν ψυχοπαθείς διαστροφικοί/ανίκανοι/σαδιστές serial killer με εμφανή σημάδια ... εεε βγήκαν ισλαμιστές τα παιδιά και αυτό μπορούν να κάνουν.

• Like 2
Δημοσ.

Κουβεντα/χαβαλες να γινεται βρε..... :-)

OK, αλλά το επιχείρημά σου παραήταν σοβαρό για να αξίζει σαν απάντηση στο τρολάρισμα του Porg.

Κάνε χαβαλέ ΄καλύτερα χαβαλέ γράφοντας κάτι εξίσου γελοίο με αυτά που γράφει κατά καιρούς.

• Like 2
Δημοσ.

Αναμενω ''δυναμικη'' απαντηση απο Porg στην απαντηση μου..... :ph34r:

Ον τοπικ.......

Κατι μου λεει οτι ολες αυτες οι εκτελεσεις εχουνε γινει εδω και αρκετο καιρο και δεν ειναι τωρινες.... Ισως και για αυτο ολες οι ''διαπραγματευσεις'' με τα χρηματα κλπ δεν αποδιδουν.....

Δημοσ.

Αναμενω ''δυναμικη'' απαντηση απο Porg στην απαντηση μου..... :ph34r:

Ον τοπικ.......

Κατι μου λεει οτι ολες αυτες οι εκτελεσεις εχουνε γινει εδω και αρκετο καιρο και δεν ειναι τωρινες.... Ισως και για αυτο ολες οι ''διαπραγματευσεις'' με τα χρηματα κλπ δεν αποδιδουν.....

Μπορεί, αλλά η ISIS φαίνεται αρκετά "οργανωμένη" οργάνωση για να κάνει κάτι τέτοιο. Ξέρει ότι ο πιλότος αξίζει περισσότερο ζωντανός παρά νεκρός. Δεν έχει κανένα λόγο να τον σκοτώσει πριν "την ώρα του".

2 λόγους βλέπω για το πως και πότε εκτελούνται οι όμηροι

1) Απλά εκφοβισμός ... όχι των ΗΠΑ κλπ κπ ... αλλά των τριγύρω αντιπάλων τους που σε μια πιθανή μάχη θα προτιμήσουν να οπισθοχωρήσουν (ή να μην επιτεθούν καν) παρα να πολεμήσουν φοβούμενοι την μοίρα του. μια στρατιωτική τακτική σαν αυτή.

2)  Καθαρή ψυθοπαθολογία. Θεωρώ αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο τουάχιστον μερικοί ισχυροί στην ISIS να είναι ψυχοπαθολογικά σαδιστές που στη πράξη δε θα ήθελαν να πετύχει μια ανταλλαγή, απλά φιάχνονται με το πράγμα αυτό ... και όταν λέω "φτιάχνονται" το εννωω με κάθε πιθανή έννοια. Δεν είναι η μοναδική περίπτωση που η ψυχοπαθολογία ηγετών είναι η εξήγηση πίσω από τις επιλογές τους.

• Like 1
Δημοσ.

Με έχετε ξενερώσει, χαλάτε όλη τη πλάκα

Δεν τους νοιάζουν τα λύτρα έχουν πολύ χρήμα ήδη

Για το χαβαλέ τους βασανίζουν και για να τα βλέπουν οι άπιστοι

Δημοσ.

Καλα απλά δεν υπάρχει αυτό που γίνεται εκεί πέρα. Το να κόβουν κεφάλια είτε αυτοί (οι τζιχατιστές) ή οι αντίπαλοί τους, το έχουν λες και πας στο περίπτερο για τσιγάρα.

Απίστευτα πράγματα.... ένας αποκεφάλισε την 11χρονη κόρη του επειδή έβαλε παπούτσια που δεν κάλυπταν ολόκληρο το πέλμα και θεώρησε οτι προσβλήθηκε η οικογένειά του....  :fear:

Δημοσ.

Καλα απλά δεν υπάρχει αυτό που γίνεται εκεί πέρα. Το να κόβουν κεφάλια είτε αυτοί (οι τζιχατιστές) ή οι αντίπαλοί τους, το έχουν λες και πας στο περίπτερο για τσιγάρα.

Απίστευτα πράγματα.... ένας αποκεφάλισε την 11χρονη κόρη του επειδή έβαλε παπούτσια που δεν κάλυπταν ολόκληρο το πέλμα και θεώρησε οτι προσβλήθηκε η οικογένειά του....  :fear:

:shock: Πηγη??????

Δημοσ.

:shock: Πηγη??????

Άστο φίλε, πραγματικά δεν θες να το δεις. Η πηγή ήταν ένα blog μιας ομάδας εκεί κάτω που είναι ενάντια στους Τζιχαντιστές και έχει κάργα χύμα υλικό.

Ανάθεμα την ώρα που έκατσα και το βρήκα....  :eek:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...