snik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εδω και 1μιση χρονο ειμαι σε μια εταιρα, στο τμημα των εξαγωγων και δυστυχως το μελλον δεν το βλεπω και τοσο αισιοδοξο. Λογω οτι η εταιρια δεν μπορει να διαθεσει αυτην την εποχη χρηματα και πορους για να υποστηριξει τις εξαγωγες και τις πωλησεις πολυ φοβαμαι οτι σε 2-3 μηνες ισως ειμαι και εγω στην αναζητηση εργασιας. Πριν αναλαβω αυτην την συγκεκριμενη δουλεια δουλευα σαν web designer οπου μπορουσα να αναλαβω να υλοποιησω μια ιστοσελιδα σε html & css καθως και μπορουσα να φτιαξω καποιο template για wordpress και για joomla. Φυσικα ομως μετα απο 1μιση χρονο απουσιας φανταζομαι οι τεχνολογιες θα εχουν αλλαξει και θα θελω μια περιοδο προσαρμογης. Επισης λογω εδω και 4 χρονια ασχολουμαι ερασιτεχνικα με την φωτογραφια, μαλιστα οσο κατασκευαζα σελιδες σε 2-3 πελατες μου ειχα αναλαβει και την φωτογραφιση των προϊοντων τους. Το ερωτημα μου ειναι το εξης, εστω οτι απο τον Σεπτεμβρη και μετα θα ειμαι στο ψαξιμο, προς ποια πλευρα να κινηθω; Πιστευω οτι με 3-5 μηνες διαβασματος θα επανελθω στο παλιο μου επιπεδο οσο αφορα το web design αλλα να στοχευσω εκει η μηπως να κυνηγησω κατι αλλο; (Πχ δεν ξερω καθολου τι γινεται με τις εφαρμογες για android/ios) Η αλλη μου σκεψη ειναι μηπως ασχοληθω πιο πολυ με την φωτογραφια αλλα και εκει απο οσο ξερω τα πραγματα ειναι δυσκολα μιας και θελει αρκετες γνωριμιες καθως ξερω αρκετα παιδια με ταλεντο που δυστυχως δεν τους δεχονται πουθενα. Τελος 3η επιλογη μου ειναι να συνεχισω να ασχολουμαι με τις πωλησεις και τις εξαγωγες αλλα εξακολουθει να ειναι ενας χωρος που τον εχω ‘’ζησει’’ μονο λογω δουλειας και δεν εχω καποια πραγματικη εκπαιδευση πανω σε αυτο.
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 μεγαλο θεμα ανοιγεις αλλα αφου ξερεις απο φωτογραφια και εξαγωγες, τοτε γιατι δεν ασχολεισαι περισσότερο με product photgraphy?
snik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 μεγαλο θεμα ανοιγεις αλλα αφου ξερεις απο φωτογραφια και εξαγωγες, τοτε γιατι δεν ασχολεισαι περισσότερο με product photgraphy? Το θεωρω πολυ εξειδικευμενο το συγκεκριμενο, δεν νομιζω οτι θα εχω αρκετους πελατες που τετοια εποχη θα τους ενδιαφερει να δωσουν το χ ποσο για να φωτογραφισουν τα ειδη τους αντι να καλυψουν μια αλλη ''τρυπα'' με αυτα τα χρηματα. Θα μπορουσα ομως να το προσφερω σαν υπηρεσια κατασκευη ιστοσελιδας-φωτογραφιση προϊοντος-καταχωρηση ειδων σε business portals τυπου alibaba κλπ.
DrLo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τελος 3η επιλογη μου ειναι να συνεχισω να ασχολουμαι με τις πωλησεις και τις εξαγωγες αλλα εξακολουθει να ειναι ενας χωρος που τον εχω ‘’ζησει’’ μονο λογω δουλειας και δεν εχω καποια πραγματικη εκπαιδευση πανω σε αυτο. Δε ξέρω τι ακριβώς και πόσο "στα βαθειά" έχεις μπει στη δουλειά σου, αλλά από όσο καταλαβαίνω, από τους 3 διαφορετικούς τομείς οι εξαγωγές/πωλήσεις είναι ίσως αυτός που έχεις πραγματική εκπαίδευση.
snik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δε ξέρω τι ακριβώς και πόσο "στα βαθειά" έχεις μπει στη δουλειά σου, αλλά από όσο καταλαβαίνω, από τους 3 διαφορετικούς τομείς οι εξαγωγές/πωλήσεις είναι ίσως αυτός που έχεις πραγματική εκπαίδευση. Πραγματικη εκπαιδευση θα ελεγα οτι εχω στο web design μιας και ηταν αυτο που ειχα σπουδασει και ειχα ριξει αρκετο διαβασμα μετα, το εκανα αλλωστε 2μιση περιπου χρονια πριν αναλαβω αυτην την δουλεια που ειμαι τωρα. Δουλευα ως freelancer τον εναμιση χρονο μονος μου και τον αλλο ενα συνεργαζομουν παλι ως freelancer σε μια εταιρια. Μου αρεσε αυτο που εκανα αλλα τοτε ας πουμε οτι δεν ειχα το θαρρος/θρασος που χρειαζεται για να κοψω καποια πραγματα και σε καποιους πελατες ειχα καταληξει να τους κανω διαφορες εξυπηρετησεις. Το καλο με την τωρα δουλεια μου ειναι οτι εμαθα λιγα πραγματα για τον χωρο των πωλησεων και πιστευω οτι εχω βελτιωθει πανω σε αυτο. Τωρα γιατι κατεληξα στην δουλεια που ειμαι τωρα; Γιατι ηθελα το σιγουρο και να ξερω οτι στις ταδε του μηνα θα εχω τοσα χρηματα, πραγμα μου με το freelancing δεν το ειχα. Επισης σε ενα σημειο με ειχε κουρασει λιγο το οτι δεν ειχα στανταρ ωραριο ενω εδω και ενα χρονο τωρα εχω μπει σε ενα προγραμμα και ξερω οτι στις 5 εχω ξεμπερδεψει με την δουλεια.
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Το θεωρω πολυ εξειδικευμενο το συγκεκριμενο, δεν νομιζω οτι θα εχω αρκετους πελατες που τετοια εποχη θα τους ενδιαφερει να δωσουν το χ ποσο για να φωτογραφισουν τα ειδη τους αντι να καλυψουν μια αλλη ''τρυπα'' με αυτα τα χρηματα. Θα μπορουσα ομως να το προσφερω σαν υπηρεσια κατασκευη ιστοσελιδας-φωτογραφιση προϊοντος-καταχωρηση ειδων σε business portals τυπου alibaba κλπ. αυτο επρεπε να το ειχες κανει ηδη και οχι σε ελληνες ή με ελληνες. Επισης χρειαζεσαι, σιγουρα, ενα δωματιο για αυτο το μονοπατι.
alex_000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Φαντάζομαι το "κυνήγα αυτό που θες να κάνεις περισσότερο" και το στυλ "if you do what you love you never work a day" δεν σε ενδιαφέρει..γιατί αν σε ενδιέφερε δεν θα είχε νόημα να ρωτήσεις κάτι εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα