Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ειμαι 19 ετων, πρωτοετης φοιτητης και τωρα που τελειωσα την εξεταστικη ψαχνω για δουλεια για το καλοκαιρι και θελω να ρωτησω.Σε περιπτωση που βρω δουλεια με κανονικη προσληψη, και οχι μαυρα, και με τα ενσημα και τελος παντων ολα τα παρελκομενα αυτα , υποχρεουμαι να υποβαλω φορολογικη δηλωση και φευγω ως προστατευομενο τεκνο απο την φορολογικη δηλωση των γονεων μου???Επισης αν ισχυει το παραπανω και καποια στιγμη σταματησω την δουλεια ή απολυθώ ή παραιτηθώ, επανερχομαι στην δηλωση των γονιων μου ή απο την στιγμη που θα φυγω μια φορα δεν εχω δικαίωμα να με ξανασυμπεριλάβουν στην δηλωση τους???Παρακαλω πρωτα οι σωστες απαντησεις και μετα το τρολαρισμα
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αν κάνεις μια δηλωση εισαι υποχρεωμένος να κανεις καθε χρονο.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αν κάνεις μια δηλωση εισαι υποχρεωμένος να κανεις καθε χρονο. Μαλιστα.Σ ευχαριστω Για το αλλο ερωτημα γνωριζει καποιος τι ισχυει??
beatshooter Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Φιλε η δήλωση του 2014 ειναι για τα εισοδήματα του 2013..αν βρεις δουλειά φετος θα κανεις του χρόνου δηλώση...
gokuthelegend Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Από όσο ξέρω, από πέρσι όλοι κάνουν φορολογική δήλωση, ακόμη και αν δεν είχαν καθόλου δουλειά το προηγούμενο έτος (απλώς δηλώνεις ότι είχες 0 εισόδημα).
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63916800 Λαθος Από όσο ξέρω, από πέρσι όλοι κάνουν φορολογική δήλωση, ακόμη και αν δεν είχαν καθόλου δουλειά το προηγούμενο έτος (απλώς δηλώνεις ότι είχες 0 εισόδημα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα