Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Δεν θα ήταν ποιο ενδιαφέρον αν όπως υπάρχει το mundial στο ποδόσφαιρο, να ήταν το ίδιο και σε μηχανές ή αμάξια? 

Δηλαδή? πως το φαντάζομαι εγώ.! να γινόντουσαν αγώνες στην κάθε χώρα επιλέγοντας κάποιους καλούς οδηγούς με αγώνα χρόνου και όποιος κάνει τον καλύτερο χρόνο αυτόν να έστελναν. Μετά σε κάποια χώρα να γινόταν η "τελική" μάχη για τον νικητή με αγώνες χρόνου ή και θέσης 1v1 ή όλοι μαζί.

Πιστεύω θα μάζευε περισσότερο κόσμο έτσι και θα υπήρχε και περισσότερη αγονία.

Εσείς τι λέτε?

Καιρός να ασχοληθούμε λίγο και με αυτό το άθλημα που αν και υπάρχουν τόσοι λάτρεις εκεί έξω, ειδικά στην Ελλάδα δεν το έχουν επεκτείνει καθόλου.

Δημοσ.

Formula 1 ονομάζεται, φόρμουλα 2 κτλ

Επίσης, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πίστες.

Επίσης είναι ακριβό σπορ, οπότε χρειάζονται σπόνσορες, που χωρίς τα λεφτά τους δεν πας μπροστά ακόμη και με όλη την τύχη του κόσμου στα πόδια σου.

Επίσης, οι εταιρίες δίνουν τα αυτοκίνητά τους, μηχανικούς, τεχνογνωσίες, νέες τεχνολογίες κτλ που χωρίς να είσαι πολύ καλός οδηγός δεν θα σε έχουν.

Βρες κανά πιο φθηνό σπορ να πλασάρεις στην Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.

όπως σου είπε και ο απο πάνω, είναι ακριβό σπορ.

κοινώς δεν είναι για τα μούτρα μας.

στην ελλάδα δεν έχουμε και πίστες και ελπίζω να μην εισαι απο τους γραφικούς που ενώ δεν έχουμε να φάμε ζητάνε να γίνουν πίστες στην ελλάδα

Δημοσ.

Νταξ τώρα η Formula είναι μια αεροδυναμική σφαίρα, που στην ουσία εκεί τρέχουν εταιρίες και όχι χώρες. 

Πίστες μπορούν να φτιαχτούν αν (-_^) βρεθεί κάποιος που έχει να φάει (_chris_) επενδύσει και σίγουρα θα έχει μεγάλο κέρδος από αυτό. Κάτι άκουγα για το Ελληνικό αλλά δεν έχω ασχοληθεί και πολύ, και από ότι είδα είναι ακόμα στα χαρτιά.

Αν πέσουν τα σχέδια θα έρθουν και οι σπόνσορες, καιρός να φαγωθούν λίγα περισεβόμενα λεφτά κάποιων τρελαμένων.

Δεν είπα η κάθε χώρα να φτιάξει δικό της όχημα ή μηχανή (αν και εδώ που τα λέμε η Ελλάδα ακόμα και αυτό μπορεί).

_chris_ εμείς δεν έχουμε, αλλά δεν χάνουμε και τίποτα άμα άλλοι που τα έχουν επενδύσουν σε αυτά. Έτσι τουλάχιστον θα σταματήσουν κάποιο να κατακρίνουν τους "λεφτάδες" αφού θα προσφέρουν και κάτι. Εκτός και αν και αυτό μας πειράζει.

Δημοσ.

Καποτε λεγαν οτι τον χωρο του Ελληνικου θα τον αξιοποιουσαν για πιστα για την Formula 1.Αυτη θα ηταν μια χρυση ευκαιρια για την αναπτυξη του συγκεκριμενου τομεα στην χωρα μας.

Δημοσ.

Καποτε λεγαν οτι τον χωρο του Ελληνικου θα το αξιοποιουσαν για πιστα για την Formula 1.Αυτη θα ηταν μια χρυση ευκαιρια για την αναπτυξη του συγκεκριμενου τομεα στην χωρα μας.

Και τώρα λένε να κάνουν πίστα F1 στον Πειραιά(?), ελπίζω και αυτό να μην μείνει μόνο στα χαρτιά.

Δημοσ.

εντάξει τώρα που έρχεται η ανάπτυξη μαζί με τους κινέζους, μπορεί να μας φτιάξουν καμία πίστα να παίζουμε.

είδα και τα έργα που γίνανε για τους ολυμπιακούς αγώνες. αράχνες πιάσανε.

κι εγώ γουστάρω τα αυτοκίνητα αλλά δε το βλέπω εφικτό 

Δημοσ.

Δηλαδή πρέπει να περιμένουμε τους Κινέζους για να μας κάνουν πίστα? Έλεος! Ένας επιχειρηματίας να βρεθεί, να επενδύσει για να φτιαχτεί μια καλή πίστα, μετά με 3 σοβαρούς αγώνες έχει κάνει απόσβεση και μετά έρχεται το κέρδος. Ψωμολυσσάνε εδώ για πίστες.

Νταξει και αυτά χαμένα δεν θα πάνε, αρκεί να τα εκμεταλλευτούμε. Αν και βλέπω σιγά σιγά περιορίζουν και την πρόσβαση. Το πάρκινγκ στο ΟΑΚΑ στην διασταύρωση Κύμης με Σπύρου Λούη το κλειδαμπαρώσανε και μπαίνουν μόνο μηχανάκια και 4x4....

Δημοσ.

Τα εργα για τους Ολυμπιακους ηταν μονο για μια φορα ουσιαστικα,ενω η πιστα για την Formula 1 θα εξασφαλιζε οτι η χωρα μας θα ηταν στο επικεντρο για καποιες μερες το χρονο καθε χρονο,δινοντας τεραστια ωθηση στην αναπτυξη της περιοχης αλλα και του μηχανοκινητου αθλητισμου.

Δημοσ.

Καλά και το ΟΑΚΑ μην το θεωρείτε άχρηστο. Είναι πολύ ωραίος χώρος γυμναστικής, εκδηλώσεων κάνουν πολλά στο ΟΑΚΑ αλλά λίγοι το ξέρουν. Ψαχτείτε λίγο ;)

Δημοσ.

Ένας επιχειρηματίας να βρεθεί, να επενδύσει για να φτιαχτεί μια καλή πίστα, μετά με 3 σοβαρούς αγώνες έχει κάνει απόσβεση και μετά έρχεται το κέρδος. Ψωμολυσσάνε εδώ για πίστες.

και ποιος σοβαρός θα βρεθεί να επενδύσει εδώ.

βασικά θα βρεθεί όταν το κράτος του δώσει τζάμπα το χώρο και ένα σωρό παροχές.

αλλά δε νομίζω να υπάρχει και τόσο μεγάλο κοινό εδώ για πίστες.

εκτός αν λέτε τα 18χρονα καγκούρια που την εχουν δει σουμάχερ;

δεν είμαι απόλυτος, μπορεί να κάνω και λάθος απλά έτσι μου φαίνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...