evoracing Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 και ποιος σοβαρός θα βρεθεί να επενδύσει εδώ. βασικά θα βρεθεί όταν το κράτος του δώσει τζάμπα το χώρο και ένα σωρό παροχές. αλλά δε νομίζω να υπάρχει και τόσο μεγάλο κοινό εδώ για πίστες. εκτός αν λέτε τα 18χρονα καγκούρια που την εχουν δει σουμάχερ; δεν είμαι απόλυτος, μπορεί να κάνω και λάθος απλά έτσι μου φαίνεται Κανείς δεν ξεκίνησε με GT-R στην Nurburgring. Κι όμως μέσα σε αυτά τα καγκούρια θα βρεις τα καλύτερα τιμόνια! Μωρέ ενδιαφέρον υπάρχει, και από τα καγκούρια που θέλουν να δοκιμάσουν τα rallye και από άλλους που κρύβουν στα γκαράζ τους κάτι Evo, GT-R, M3 χωρίς πινακίδες και τα βγάζουν μόνο την νύχτα... Δεν φαντάζεσαι τι "όπλα" κρύβονται. Έστω μια πίστα Drag ρε παιδιά! μια άσφαλτος, φανάρια και κερκίδες ακόμα και σκαμπό. Ότι στο Drag Day είχαν πολυθρόνες με μασάζ.
kage Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) αποτυχημενο σεναριο 99%.http://www.insomnia.gr/topic/386137-πιστα-f1-κτλ-στην-πατραχαλανδρίτσα/καλα εκεινο της πατρας ηταν ακομη χειροτερο. Τεσπα μια πιστα δεν συντηρειτε με 4-5 αγωνες τον χρονο.Τις ιδιες μλκς καναν και οι τουρκοι και φαληρισαν την πιστα μεσα σε λιγα χρονια... πιστες silverstoke(UK)+Nurburgring(DE)-αυστριας-abu dhabi ειναι σε χωρες που παιζει χρημα και καλυτερη φορολογια γενκοτερα και ειδικοτερα για να εχουν supercars ή τουλ 300+αλογα... Τελος στους μηχανοκινητους αγωνες εχει προσβαση εστω μεσω tv η πλειονοτητα των κατοικων σε αντιθεση με εδω που παιζει στην συνδομητικη(οτε+νοβα)καμμια 500αρια χιλιαδες κοσμος. υ.γ. με βασικο μισθο 400ε τι διαολο ψαχνουν δεν μπορω να καταλαβω http://tickets.formula1.com/ Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2014 από kage
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Τις ιδιες μλκς καναν και οι τουρκοι και φαληρισαν την πιστα μεσα σε λιγα χρονια... πιστες silverstoke(UK)+Nurburgring(DE) ειναι σε χωρες που παιζει χρημα και καλυτερη φορολογια για να εχουν supercars ή τουλ 300+αλογα... Τι εννοείς φαλήρισαν την πίστα; Έκλεισε εννοείς και δεν γίνονται τώρα αγώνες; Ρωτάω γιατί δεν είμαι ενημερωμένος.
NT1G Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Ο τελευταίος αγώνας έγινε το 2011 και τα τελευταία χρόνια δεν πρέπει να έβγαζε τα λεφτλα του.
zio10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δε νομίζω ότι έχει σχέση το μέγεθος του κοινού που παρακολουθεί ποδόσφαιρο με αυτό που παρακολουθεί μηχανοκίνητα σπορ...άσε που για το ποδόσφαιρο ειδικά, με μια αυλή και μια μπάλα ξεκινάς να ασχολείσαι! Είναι απίστευτα προσιτό σε όλους, γι 'αυτό και έχει τόση επιτυχία νομίζω
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Ξεκινώντας με το αρχικό post, το ποδόσφαιρο παίζεται με συγκεκριμένους κανόνες.Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν γίνεται.Αντ' αυτού υπάρχουν διάφορα πρωταθλήματα π.χ f1, wtcc και διάφοροι ετήσιοι αγώνες π.χ 24h Le mans, 500 miles της Ιντιανάπολης. Δεν ξέρω αν έχεις δει τις 24h του Λε Μαν (καλά δε λέω να στηθείς μια ολόκληρη ημέρα), μα έχει 4-5 διαφορετικές κατηγορίες. Αναφορικά με την πίστα που να πληροί προδιαγραφές για να φιλοξενήσει αγώνα της f1.....ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.Μεγαλύτερες αποτυχίες από την Τουρκία και Νότια Κορέα δεν υπάρχουν και είναι παραδείγματα τα οποία θα πρέπει να μας κάνουν επιφυλακτικούς. Ειδικά για την Κορέα, έλεγαν οι σχολιαστές στον otetv πως χρειάζοταν να σκάνε κάθε χρόνο 30 εκ. ευρώ γιατί είχαν υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με την f1 (λέγε με Μπέρνι!), για τον απλό λόγο πως δεν φιλοξενούνταν άλλοι αγώνες. Μόλις διάβαζα για την πίστα της Δραπετσώνας διάφορα δημοσιεύματα, γέλαγα με την ψυχή μου:Το κόστος θα είναι περίπου 800 εκ. ευρώ και τα έσοδα 45 εκ. ευρώ τον χρόνο και πως σε 9 χρόνια θα αποσβεστεί το ποσό. Δεν μας λένε το κόστος συντήρησης και πως θα υπογράψουμε 9ετές!!!!!!! συμβόλαιο με τον Μπέρνι από την στιγμή που φέτος μειώθηκαν τα γκραν Πρι στα 19 (από 20-21 που ήταν τις προηγούμενες χρονιές) και πως η Αυστρία ήρθε για να μείνει (ελέω Red Bull) και τα Ρωσικά λεφτά είναι περισσότερα από τα δικά μας. Έχουμε και λέμε τα σίγουρα Γκραν πρι:Μόντσα, Μονακό, Καναδάς (υπέγραψε φέτος για άλλα 10 χρόνια), Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Καταλωνία, Σιλβερστόουν, Σουζούκα, Ένα Γερμανικό (Νιρμπρουγκρινγκ ή Χόκενχάϊμ), Ιντερλάγκος, Ένας στην Αμερική (Λογικά Όστιν), Άμπου Ντάμπι.Σύνολο 12, χωρίς να έχω υπολογίσει την πίστα του Μπαχρέιν και παραδοσιακά γκραν πρι (Σπα, Βουδαπέστη). Ανάλογο πρότζεκτ έχει το Άμπου Ντάμπι, Μονακό και η πίστα της Βαλένθια (στο λιμάνι) που κάποια στιγμή θα αντικαταστήσει λογικά αυτό της Καταλωνίας. Ότι πληρώνουμε για την Ολυμπιάδα θα το πληρώνουμε και για ευφυολογήματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα