Προς το περιεχόμενο

Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (139€ @you.gr) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρον ποστ γινεται απο το δικο μου, δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα, σε κανενα τομεα που εχει αναφερθει, 8 gb μου εμειναν μετα τα update. 

• Απαντ. 751
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

συμφωνω με τον φιλο.κ εγω δεν υπηρχε περιπτωση να δεχομουν αντικαταστασης οθονης η οτιδηποτε αλλο σε συσκευη ολοκαινουρια 2 ημερων.καλυτερα πισω και τα λεφτα στην τσεπη για κατι αλλο.+ οτι δεν παιζει ρολο το ποσο το πηραμε(ας εκανε και 20 ευρω)

Από την στιγμή που θα υπάρχει εγγύηση για 2 χρόνια ποιό το πρόβλημα να αλλαχτεί η οθόνη?  :huh:

Δημοσ.

Από την στιγμή που θα υπάρχει εγγύηση για 2 χρόνια ποιό το πρόβλημα να αλλαχτεί η οθόνη?  :huh:

ε ρε φιλε ξενερωνεις δυο ημερων ταμπλετ να σου αλλαζουν ταμπλετ και να μην σου δινουν καινουριο ειδικα αν υπαρχει doa.

Δημοσ.

ε ρε φιλε ξενερωνεις δυο ημερων ταμπλετ να σου αλλαζουν ταμπλετ και να μην σου δινουν καινουριο ειδικα αν υπαρχει doa.

Θα ξενέρωνα περισσότερο να προλάβαινα την προσφορά και τελικά να έδινα πίσω το τάμπλετ γιατί απλά δεν το πήγα στο σέρβις.

Δημοσ.

ερώτηση κρίσεως...

όλες αυτές οι θήκες με τα ενσωματωμένα πληκτρολόγια, έχουν m-usb otg για να δουλέψουν ή πρέπει να κοτσάρεις αντάπτορα???? (με ότι αυτό συνεπάγεται!!!)

Δημοσ.

Καλημέρα. Ξέρουμε κανένα media player που να παίζει ελληνικούς υπότιτλους;

Επίσης έχω και μία ερώτηση. Ενώ το Tablet έχει κανονικά ήχο όταν του βάζω να παίξει ταινία σε Desktop mode με Bs player αλλά και με VLC ενώ παίζει κανονικά και τους υπότιτλους όλα καλά δεν έχει ήχο.

Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...