Προς το περιεχόμενο

H Samsung επεκτείνει τη σειρά Galaxy με τα Galaxy Core II και Galaxy Ace 4


zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα την επικείμενη επέκταση της δημοφιλέστατης σειράς smartphones η οποία θα ξεκινήσει καταρχάς με την προσθήκη των οικονομικών Galaxy Core II και Galaxy Ace 4, τα οποία θα έρχονται με μια ελαφρώς απλοποιημένη έκδοση του TouchWiz Essence interface καθώς και το λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat.

 

Galaxy Core II

Αρχικά τo Galaxy Core II θα έρθει εξοπλισμένο με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz, και θα έχει ως κύριο στόχο εκείνη τη μερίδα των χρηστών που επιθυμούν να συνδυάσουν φορητότητα και επεξεργαστική ισχύ.

Eφοδιασμένο με οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 480 x 800 pixels, το εν λόγω τηλέφωνο θα προσφέρει ακόμη μπαταρία χωρητικότητας 2.000mah, και φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 5ΜΡ με LED flash. Τέλος θα υποστηρίζει την ταυτόχρονη τοποθέτηση δύο καρτών SIM, και θα διαθέι 4 GB αποθηκευτικού χώρου που θα μπορούν να επεκταθούν μέσω κάρτας micro-SD.

Galaxy_Core_2_Black_1.jpg

Galaxy Ace 4

To Galaxy Ace 4 με τη σειρά του θα είναι εξοπλισμένο με έναν διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz, και η οθόνη του διαγωνίου 4 ιντσών θα έχει ανάλυση 480 x 800 pixels.

Με διαστάσεις 121.4 x 62.9 x 10.8 mm και βάρος 123. γραμμάρια το 4ο μέλος της οικογένειας Ace θα διαθέτει επίσης 512ΜΒ RAM, 4Gb αποθηκευτικού χώρου που θα μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD αλλά και μπαταρία χωρητικότητας 1.500mah.

Τέλος θα είναι εξοπλισμένο με φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 5ΜΡ με υποστήριξη LED flash και θα υποστηρίζει δίκτυα HSDPA.

Galaxy-Ace-4_Black_1.jpg

Οι τιμές των δύο νέων αυτών smartphones αναμένεται να ανακοινωθούν από την εταιρεία πολύ σύντομα. Μια πρώτη σύγκριση των τεχνικών χαρακτηριστικών των δύο μοντέλων μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω.
 


Link.png Site: Samsung Tomorrow

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καποιο λαθος εχει γινει.δεν ξερω απο ποιον ομως.δεν μπορει το ace 3 με 1gb ram 4g και διπυρηνο στο 1.2 να αντικαθηστατε εμπορικα απο το Αce 4 με αυτα τα specs.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...