Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι να αποκτήσουμε μια σοβαρή ταυτότητα και όχι αυτήν την αστεία πλαστικοποίηση, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα καλό πορτοφόλι αλλά σε λογική τιμή που να χωράει ελληνική ταυτότητα;

• Like 2
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ήμουν έτοιμος να ανοίξω παρόμοιο θέμα! Πραγματικά, πρέπει να κουβαλάω μαζί μου κάθε μέρα ταυτότητα, και χρειάζομαι και εγώ ένα πορτοφόλι! Δε γίνεται να κουβαλάω πάντα τσάντα μαζί μου.

Δημοσ.

Κοιτάχτε να δείτε θα το πω ωμά. Τους ανθρώπους που βάζουν όλα τα σημαντικά έγγραφα μαζί με  όλες τους πιστωτικές σε ένα πορτοφόλι, τους κατατάσσω στην κατηγορία των επιπόλαιων(για να μη πω τίποτα πιο βαρύ). Γιατί πραγματικά έτσι κ σου κλέψουν το πορτοφόλι (πράγμα πανεύκολο), χάνεις όλα τα έγγραφά σου. Η διαδικασία επανέκδοσης άδειας οδήγησης, ταυτότητας κτλ, είναι επίπονη κ χρονοβόρα. Επίσης η κατάργηση των καρτών, η επανέκδοσή τους από κάθε τράπεζα συν τα καινούρια password κτλ, σπάει νεύρα. Στο πορτοφόλι να έχετε μόνο το δίπλωμα που χωράει στη θέση των καρτών και σε μια φόδρα φωτοτυπία της ταυτότητας + μια cash card. Στη περίπτωση κλοπής το χειρότερο είναι η κλοπή ταυτότητας φυσικού προσώπου κ η πλαστοπροσωπία. Πριν 4 χρόνια γινόταν χαμός κοντά στη Κουμουνδούρου με κλεμμένα διπλώματα κ ταυτότητες 10-20 ευρώ έκαστως. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω βολευτεί με πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ.

portemonnaie-rot-detail-large.jpg

Μου το είχαν φέρει δώρο και εάν δεν απατώμαι το πήραν από το μεγάλο mall έξω από την Θεσσαλονίκη(δεν ξέρω από πιο κατάστημα δυστυχώς).

Κοιτάχτε να δείτε θα το πω ωμά. Τους ανθρώπους που βάζουν όλα τα σημαντικά έγγραφα μαζί με  όλες τους πιστωτικές σε ένα πορτοφόλι, τους κατατάσσω στην κατηγορία των επιπόλαιων(για να μη πω τίποτα πιο βαρύ). Γιατί πραγματικά έτσι κ σου κλέψουν το πορτοφόλι (πράγμα πανεύκολο), χάνεις όλα τα έγγραφά σου. Η διαδικασία επανέκδοσης άδειας οδήγησης, ταυτότητας κτλ, είναι επίπονη κ χρονοβόρα. Επίσης η κατάργηση των καρτών, η επανέκδοσή τους από κάθε τράπεζα συν τα καινούρια password κτλ, σπάει νεύρα. Στο πορτοφόλι να έχετε μόνο το δίπλωμα που χωράει στη θέση των καρτών και σε μια φόδρα φωτοτυπία της ταυτότητας + μια cash card. Στη περίπτωση κλοπής το χειρότερο είναι η κλοπή ταυτότητας φυσικού προσώπου κ η πλαστοπροσωπία. Πριν 4 χρόνια γινόταν χαμός κοντά στη Κουμουνδούρου με κλεμμένα διπλώματα κ ταυτότητες 10-20 ευρώ έκαστως. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.

Φίλε κάποιες φορές δεν γίνεται και αλλιώς.Εάν δεν μπορείς να κουβαλήσεις τίποτα άλλο αναγκαστικά τα βάζεις εκεί.

Βέβαια στην Ελλάδα σε κάποιες περιοχές δεν θα το έκανα ούτε εγώ.

Δημοσ.

το ότι υπάρχουν άτομα που έχουν καθημερινη συναλλαγή με δημόσιο, τράπεζες κλπ που είναι αναγκαίο να έχεις ταυτότητα και άλλα έγγραφα δε σου περασε από το μυαλό?

Δημοσ.

Επειδή δεν είναι αυτό το θέμα μας, ας περιοριστούμε μόνο στο αρχικό ερώτημα.

tks

Όχι, τώρα αφού ρώτησες θα ακούσεις και τον πόνο του καθενός :P  :D

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ ψάχνω ρε φίλε και το μόνο που έχω βρει είναι αυτά τα γεροντίστικα με 10cm πάχος και δερμάτινα... Τέτοια θα βρεις παντού.

Τώρα άμα καταλήξεις σε φωτοτυπία της ταυτότητας, πολύ όμορφα έχει και στα pull&bear από 7-10€

Δημοσ.

Άκυρο: Όταν είχα χάσει την Αστυνομική μου Ταυτότητα, πήγα απλά σε ένα Αστυνομικό Τμήμα μαζί με εάν άτομο για να πει ουσιαστικά ότι όντως είμαι εγώ, και εκείνη τη στιγμή πάτησαν διάφορα στον υπολογιστή και μου τύπωσαν απευθείας μία άλλη, την οποία και πλαστικοποίησαν εκείνη τη στιγμή. Πού είναι όλη αυτή η επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία που λέτε;

Δημοσ.

Άκυρο: Όταν είχα χάσει την Αστυνομική μου Ταυτότητα, πήγα απλά σε ένα Αστυνομικό Τμήμα μαζί με εάν άτομο για να πει ουσιαστικά ότι όντως είμαι εγώ, και εκείνη τη στιγμή πάτησαν διάφορα στον υπολογιστή και μου τύπωσαν απευθείας μία άλλη, την οποία και πλαστικοποίησαν εκείνη τη στιγμή. Πού είναι όλη αυτή η επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία που λέτε;

και μετά πρέπει να περάσεις απο όλες τις τράπεζες και υπηρεσίες δημοσίου που συναλλάσεσαι για να κάνεις ενημέρωση στοιχείων

• Like 1
Δημοσ.

και μετά πρέπει να περάσεις απο όλες τις τράπεζες και υπηρεσίες δημοσίου που συναλλάσεσαι για να κάνεις ενημέρωση στοιχείων

Πάλι καλά δηλαδή που δεν έχω καμία σχέση με τράπεζες κτλ. :P

Δημοσ.

1. Παπάρια ενημέρωηση, στην άλφα μπανκ έχω 2 κάρτες, κάθε μία με άλλο ΑΤ και άλλο όνομα. Το ξέρουν, τους το 'πα, νοιάστηκαν πολύ.

2. Αντί για ΑΤ κουβάλα το νέο δίπλωμα. Μόνο σε βαριές τραπεζικές συναλλαγές δεν χρησιμοποιείται, εξακριβώσεις, αεροπλάνα, ΔΥ, όλα το δέχονται.

3. Κι εγώ όλα μαζί τα έχω αλλά σε καπνοθήκη. Αποκλείεται να την ξεχάσω πουθενά και ποιος κυνηγάει να κλέψει καπνοθήκες.

Δημοσ.

1. Παπάρια ενημέρωηση, στην άλφα μπανκ έχω 2 κάρτες, κάθε μία με άλλο ΑΤ και άλλο όνομα. Το ξέρουν, τους το 'πα, νοιάστηκαν πολύ.

2. Αντί για ΑΤ κουβάλα το νέο δίπλωμα. Μόνο σε βαριές τραπεζικές συναλλαγές δεν χρησιμοποιείται, εξακριβώσεις, αεροπλάνα, ΔΥ, όλα το δέχονται.

3. Κι εγώ όλα μαζί τα έχω αλλά σε καπνοθήκη. Αποκλείεται να την ξεχάσω πουθενά και ποιος κυνηγάει να κλέψει καπνοθήκες.

You are genius! αλλά δεν καπνίζω :P

Εγώ όπως πάει θα καταλήξω σε φωτοτυπία της ταυτότητας. Αν έχεις φωτοτυπία επικυρωμένη σε ΚΕΠ (ξέρω 'γω) δεν μετράει στις υπηρεσίες? 

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των απωλειών γίνεται όταν κάποιος αφήνει τα έγγραφά του στο σπίτι παρά από το πορτοφόλι. Κάθε πότε σου κλέβουν το πορτοφόλι από την μπροστινή τσέπη; Εκτός και αν στη γειτονιά σου κυκλοφορούν με καλάσνικοφ.

Προσωπικά τα έχω όλα στο πορτοφόλι εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχω χάσει τίποτα.

Ο πατέρας μου που συνεχώς μεταφέρει ταυτότητα-δίπλωμα από από το ένα σημείο στο άλλο, τα έχει χάσει αρκετές φορές.

Κουβαλάω όμως, μόνο όσα χρειάζομαι. Δεν έχω ούτε 10 χρεωστικές ούτε δίπλωμα οδήγησης (αυτό γιατί πηγαίνω με τα πόδια στη δουλειά). Η ταυτότητα όμως μου χρειάζεται αρκετά συχνά. Το παλιό δίπλωμα οδήγησης είναι πολύ μεγάλο και δεν χωράει.

Επί του θέματος , πράγματι θέλει αρκετό ψάξιμο για να βρεις πορτοφόλι που να χωράει την ελληνική ταυτότητα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...