michael92 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μετά από τόσο καιρό και δε βρέθηκε κάποιο πορτοφόλι που να χωράει ταυτότητα; Πήρα ένα wenger πριν μερικούς μήνες και παραδόξως την παίρνει ακριβώς στην θήκη πίσω από τα χαρτονομίσματα.
mynam3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Κοιτα για μαρκα bosini. Εχω ενα εδω και χρονια και χωραει κυριολεκτικα τα παντα, μονο που μοιαζει με λιγο τουβλο. Θεμα συνηθειας, καρτες-ταυτοτητα-διπλωμα(το καινουργιο) τα χωραει πανευκολα.
nemesiskp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Εγω εχω ενα fossil στο οποιο εχω τα παντα.Μια χαρα χωραει και την ταυτοτητα και οχι μονο.Και ασφαλως μπαινει σε ολες τις τσεπες των παντελονιων μου.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Αντι να μας αλλαξουν την ταυτοτητα, εμεις ψαχνομαστε... αν την κανανε σαν του διπλωματος θα ταν το ιδανικοτερο 1
barman_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 εγω θελω κατι λεπτο να χωραει ταυτοτητα και δυο καρτες που θελω..υπαρχει κατι?ας μη διπλωνει και ας ειναι και με φερμουαρ η βελκρο..
Στεφανος123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Με έχουν σταματήσει αρκετές φορές για έλεγχο, οπότε η ταυτότητα είναι υποχρεωτική. Από το να μπλέξω, προτιμότερο να τη κουβαλάω. Επίσης το επιχείρημα "θα τα χάσεις όλα και θα τρέχεις" δε στέκει, δεν έχει νόημα κλπ κλπ. Όσοι λέτε για Μοναστηράκι και κέντρο γενικά, έχετε να προτείνετε κάτι πιο συγκεκριμένο; Δεν έχω μεγάλη ιδέα από τη αγορά πορτοφολιών! Φιλε μου δεν θελω να κανω διαφημιση,αμα σε ενδιαφερει τοσο πμ.
Silverage Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Με έχουν σταματήσει αρκετές φορές για έλεγχο, οπότε η ταυτότητα είναι υποχρεωτική. Από το να μπλέξω, προτιμότερο να τη κουβαλάω. Επίσης το επιχείρημα "θα τα χάσεις όλα και θα τρέχεις" δε στέκει, δεν έχει νόημα κλπ κλπ. Όσοι λέτε για Μοναστηράκι και κέντρο γενικά, έχετε να προτείνετε κάτι πιο συγκεκριμένο; Δεν έχω μεγάλη ιδέα από τη αγορά πορτοφολιών! Btw Adon1s περιμένω και εγώ να μας πεις που έχεις χρησιμοποιήσει τη φωτοτυπία ταυτότητας και αν περνάει γενικά. Και εγω το ίδιο κάνω. Έχω την φωτοτυπία μαζί απο ΚΕΠ. Την δέχονται σε τράπεζες, για αλλού δεν ξέρω.
Haldol Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Τα πορτοφόλια με ειδική θήκη για ταυτότητα σε μέγεθος ξεπερνάνε ένα διπλοκάμπινο Nissan Navara με full extra και μπαριέρες μπρος-πίσω. Τα τελευταία, χμ, 7 χρόνια, την ταυτότητά μου τη βάζω στη θήκη για τα χαρτονομίσματα. Το πορτοφόλι μου έχει 2 τέτοιες: πίσω, ταυτότητα + αποδείξεις. Μπροστά, λεφτά. Problem solved.
barman_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ιδου η λυση: (καλα πορτοφολι δε το λες αλλα για τη δουλεια που το θες ειναι οτι πρεπει!!) ζελατινα.jpeg σε υπηρεσιες μπορει σε τραπεζα ξεχνα το!! κατι τετοιο που βρισκουμε?ψαχνω ενα σε μεγεθος ταυτοτητας η αν δεν υπαρχει πασου.θεσσαλονικη
zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 κατι τετοιο που βρισκουμε?ψαχνω ενα σε μεγεθος ταυτοτητας η αν δεν υπαρχει πασου.θεσσαλονικη Στα jumbo έχει με μισό ή ένα ευρώ....και σε βιβλιοπωλεία, φωτοτυπάδικα μπορεί να βρεις
barman_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Απο τα τζαμπο επαιρνα μεχρι που απελυσαν την κοπελα μου.ασε που δiαλυονται σε χρονο dt. θα κοιταξω στα δευτερα,ευχαριστω. 1
thanasis00 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Και μοναστηράκι έχει πολλά τέτοια, αλλά χαλάνε απίστευτα γρήγορα αυτά...
d_gkal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Πηρα απο βιβλιοπωλειο τετοιο. Αν θυμαμαι καλα 1μιση ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα