ToxicJee Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αυτο που θελω ειναι να μου πειτε πως θα ενεργωποιησω την ανεξαρτητη καρτα γραφικων του PC η ακομα και την onboard . Βηματα 1Κατεβασα το Minecraft 2Οταν το ανοιξα μου ελεγε crash report 3Τοτε ειδα ενα οδηγο πως να το ανοιξω και ελεγε να ανβαθμισω την καρτα γραφικων μου 4 Το εκανα αλλα ελεγε οτι δεν υπαρχη καποια διαθεσιμη 5τοτε κατεβασα απο την Mojang την αναβαθμιση της καρτας (ATI) και την εγκατεστησα 6 οταν ανοιξα το game επαιζε κανοικοτατα 7 Μετα μπηκα στο ιντερνε για να δω ενα αρθρο 8 Οταν το ανοιξα ειχει καποιες κανονικες λεξεις (Μαυρες) και καποιες αλλες (χρωματιστες) 9 Μετα πηγα Υπολογιστης - Ιδιοτητες συστηματος - Διαχειρηση συσκευων - προσαρμογεας οθονης και απενεργοποιησα την καρτα γραφικων 10 σαν αρχαριος νομιζα οτι θα εκλεινε η αναβαθμιση της καρτας 11 ομος οχι απενεργοποιησα την καρτα γραφικων μου τοτε το Monitor μου εκανε κατι σαν Adjustment 12 Μετα μου εβγαλε ενα μηνυμα ''Out Of Range'' 13 Μετα εκλεισα το Pc 14 μετα το ανοιξα και ξανα ελεγε το ιδιο (Ομος ανοιγε περιμενα να γινει το φορτισμα (boot) . Μολις τελειωνε το μυνημα ''Eκεινηση των Windows'' τοτε μου εγβαζε το ''Out Of Range'' ) . 15 Μετα αλλαξα port την οθονη και απο την ανεξαρτητη την πηγα στην onBoard αφου εχωντας αλλαξη της ριθμισης μεσα απο το setup F10 (για το pc μου) . 16 Μετα δεν δουλευε ουτε εκει 17 Μετα εβγαλα την καρτα γραφικων την φυσηξα και την ξαναεβαλα αφου ειχα αλλαξε της ρυθμισης . και παλι το ειδιο τοτε αλλαξα θεσεις της ram αλλα παλυ το ειδιο 18 Μετα αφου δεν μπορεσα να βγαλω ακρη μπηκα εδω και εγραψα αυτο το αρθρο Παρεμπτηντοντος η οθονη ανοιγη μονο στο bootαρισμα (δηλαδη το αρχικο για να διαλεξω τι θελω μετα ανοιγη το μυνημα ''Εκινηση των Windows'' και τοτε μου βγαζει το μυνημα ''Out of Range'' Πως μπορώ να ενεργοποιήσω την ανεξάρτητη η ακόμα και την onboard γιατι καμια απο της δυο δεν δουλευουν λογο βλακειας μου ;;;; δεν μπορω να μπω στην επιφανεια εργασειας . Ευχαριστώ
soteras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Με safe mode δοκιμασε να μπεις θα σε αφησει σιγουρα και ενεργοποιησε τη παλι
ToxicJee Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Με safe mode δοκιμασε να μπεις θα σε αφησει σιγουρα και ενεργοποιησε τη παλι και πως θα το κανω αυτο ;; f8 κατα την επανεκινιση ;;;; (ειμαι αρχαριος)
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ναι,θα κανεις την αναποδη διαδικασια απο αυτη που εκανες για να την απενεργοποιησεις. drivers κατεβαζουμε ΜΟΝΟ απο την AMD,απορω που βρηκες το site και πηρες drivers. ποια καρτα εχεις;
ToxicJee Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εχω την RV635-C149 Αυτο λεει πανω στην καρτα και επισης ειναι ATI
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ναι γι αυτο δεν μπορουσες να βρεις drivers για την καρτα. 99% η καρτα σου ειναι η ati randeon 3650 το RV635 ειναι η κωδικη ονομασια του chip γραφικων.
ToxicJee Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 για την ασφαλη λειτουργια το Pc μου το εκλεισα το ανοιξα περιμενα μεχρι να φτασει στο μυνημα ''εκηνιση των windows'' και πριν να φτασει αναβοσβησε η μικρη γραμουλα μετα πατησα το F8 και εσβησε η κανονικη γραμμη για την εκκινηση και αρχισε η μικρη γραμη για την ασφαλη λειτουργεια και περιμενο σχεδον 20 λεπτα για να κανει κατι . το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει η μικρη γραμμη τι να κανω ;;;
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 για να μπεις safe mode με το που περασει το post χτυπας το f8,αν περιμενεις να φορτωσει windows και μετα δεν θα το καταφερεις ποτε :Ρ
ToxicJee Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 οταν περνω το χερι μου απο το κουμπι μου λεει ''Αποκατάσταση των Windows'' .......... ............ ............. ............... Αυτα ειναι πληροφοριες .............. .............. ................ ............... Ασφαλης Λειτουργεια Ασφαλης λειτουργια με υποστηριξη δικτυου Ασφαλης λειτουργια με γραμμη εντολων Κανονικη Εκκινησι τον windows Τι να πατησω για να το κανω ;
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 σοβαρα τωρα; το προφανες ειναι προφανες,ασφαλης λειτουργια. Θα σου ανοιξει ο υπολογιστης χωρις drivers και τιποτα πανω,θα πας στη διαχειριση συσκευων και θα ανεργοποιησεις την καρτα με την αντιστροφη διαδικασια της απενεργοποιησης που εκανες.
ToxicJee Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 οταν τελειωνει η διαδικασια για να μπει σε safe mode παλι το monitor μου λεει ''Out of Range'' Λετε να το πατησω μια αναβαθμιση απο DVD του format των windows ;;; ενοω αντι για να διαξραψω ολα τα αρχεια μου με το format να το κανω μια αναβαθμιση μηπως και μπορεσει να σωθει Παιδια οταν ξανα ανοιξα το pc μου πατησα το f8 αλλα για πολυ λιγο και μετα ανοιξε κανονικα χωρις να λεει στην οθονη ''ασφαλης λειτουργια'' οποτε ακυρο μια χαρα ειμαι
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς bold και κεφαλαία γράματα στα μήνυματα σου δεν θα βοηθήσει να πάρεις περισσότερες απαντήσεις. Edit : Στα διόρθωσα
ToxicJee Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 οχι μου βγενει αυθορμητα ........ Λογο του σχολειου μου επρεπε να γραφω με κεφαλια και με τονους στα PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα