tritonas00 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Απο σήμερα η απεργία της ΔΕΗ, έρχονται κυλιόμενες διακοπές ρεύματος. Σε κίνδυνο τίθεται η ευστάθεια του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας από σήμερα τα μεσάνυχτα, καθώς τα συνδικάτα της ΔΕΗ θα ξεκινήσουν τις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που έχουν εξαγγείλει, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο της Μικρής ΔΕΗ. Ο ΔΕΔΔΗΕ καταρτίζει σχέδιο για κυλιόμενες διακοπές ρεύματος. http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/33813/apo-simera-i-apergia-tis-dei-erxontai-kyliomenes-diakopes-reymatos http://www.econews.gr/2014/07/02/mikri-dei-apergia-115942/
The_Judas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Με αυτή την τακτική δεν επιβεβαιώνουν την ανάγκη για πλήρη ιδιωτικοποίηση και πώληση; Εφόσον θεωρούν εθνικό αγαθό την παροχή ρεύματος, σαφώς και δεν θα έπρεπε να κάνουν διακοπές σε αυτό. Αυτό δείχνει μηδενικό σεβασμό στον καταναλωτή-συμπολίτη και κάκιστη εκμετάλλευση του μονοπωλίου με την χρήση εκβιασμού. Υ.Γ: Να σημειώσω ότι δεν είμαι υπέρ της πώλησης της ΔΕΗ. Δεν συμφωνώ όμως με αυτές τις τακτικές. 6
John323 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Θελετε ο νταβας να`ναι η ΓΕΝΟΠ η ενας ιδιωτης επιχειρηματιας? Σε καθε περιπτωση ομως ξερουμε ποια θα ειναι η πουτανα...
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Προτιμώ ο νταβάς να είναι η Μπόκο Χαράμ από τον Φωτόπουλο. 6
chill Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Φορτίζω κινητό, laptop, tablet και στις μπάλες μου!!! Αν γινόταν μόνο να φορτίσω και το a/c....
johnbond Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Κάνα ups για να κρατήσω το router ανοιχτό 2-3 ώρες έχετε να μου προτείνετε; Στο άλλο topic των ups δε μου απάντησε κανείς..
chill Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 http://news247.gr/eidiseis/politiki/o_tamhlos_ksanaxtypa_h_deh_paragei_10_gigabyte_reuma_den_einai_koinwniko_agatho.2878787.html Gigabyte παράγει η ΔΕΗ οπως μαθαίνω....βγάζει κανέναν καλό SSD; 1
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Με αυτή την τακτική δεν επιβεβαιώνουν την ανάγκη για πλήρη ιδιωτικοποίηση και πώληση; Εφόσον θεωρούν εθνικό αγαθό την παροχή ρεύματος, σαφώς και δεν θα έπρεπε να κάνουν διακοπές σε αυτό. Αυτό δείχνει μηδενικό σεβασμό στον καταναλωτή-συμπολίτη και κάκιστη εκμετάλλευση του μονοπωλίου με την χρήση εκβιασμού. Υ.Γ: Να σημειώσω ότι δεν είμαι υπέρ της πώλησης της ΔΕΗ. Δεν συμφωνώ όμως με αυτές τις τακτικές. Ας σταματήσει η παραφιλολογία, τις διακοπές δεν της κάνουν οι απεργοί αλλά αυτός που ελέγξει το σύστημα και βλέπει αν υπάρχει ανάγκη. Τώρα για την ιδιωτικοποίηση είδαμε και τι έγινε με energa και hellas power... 1
leonidas_fs Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ιδιωτικοποίηση τώρα και κατάργηση του μονοπωλίου!! 2
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Προτιμώ ο νταβάς να είναι η Μπόκο Χαράμ από τον Φωτόπουλο. εγω δεν γουσταρω να αλλαξω παροχο χωρις να με ρωτησουν γιατι ετσι θα γινει το 30% θα παει στον ιδιωτη χωρις να ρωτηθει. Επισης ο νταβας που λες δεν κοιταει μονο το κερδος αλλα εχει και κοινωνικο προσωπο ο ιδιωτης θα σου κοβει το ρευμα αν γουσταρει για 10 ευρω και σκασιλα του! 1
DrLo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ας σταματήσει η παραφιλολογία, τις διακοπές δεν της κάνουν οι απεργοί αλλά αυτός που ελέγξει το σύστημα και βλέπει αν υπάρχει ανάγκη. Τώρα για την ιδιωτικοποίηση είδαμε και τι έγινε με energa και hellas power... Ρε ανώριμε, τα θες και τα λες αυτά ? Ο ιδαχειριστής αποκόπτει περιοχές ώστε η περιορισμένη παραγωγή να μη ρίξει όλο το δίκτυο. εγω δεν γουσταρω να αλλαξω παροχο χωρις να με ρωτησουν γιατι ετσι θα γινει το 30% θα παει στον ιδιωτη χωρις να ρωτηθει. Επισης ο νταβας που λες δεν κοιταει μονο το κερδος αλλα εχει και κοινωνικο προσωπο ο ιδιωτης θα σου κοβει το ρευμα αν γουσταρει για 10 ευρω και σκασιλα του! Δεν έχεις ιδέα για τη μιλάς. Εσύ δεν έχεις σε τίποτα να κάνεις με τις μονάδες παραγωγής της ΔΕΗ. 1
andreapaog328 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 εγω δεν γουσταρω να αλλαξω παροχο χωρις να με ρωτησουν γιατι ετσι θα γινει το 30% θα παει στον ιδιωτη χωρις να ρωτηθει. Επισης ο νταβας που λες δεν κοιταει μονο το κερδος αλλα εχει και κοινωνικο προσωπο ο ιδιωτης θα σου κοβει το ρευμα αν γουσταρει για 10 ευρω και σκασιλα του! λολ κοινωνικο προσωπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις