tolisk99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Όταν εστιάζω σε κάτι πχ το χέρι μου, το background φαίνεται διπλό. Το ίδιο και όταν εστιάζω πίσω, το χέρι μου φαίνεται διπλό. Δεν με ενοχλεί, είναι σαν κάτι το φυσιολογικό για 'μένα. Το θεμα ειναι αν υπαρχει προβλημα με αυτο. Καπου διαβασα για καποιου ειδους ασκήσεις που το λύνουν... Να σημειώσω ότι εχω μυοποια και σκέφτομαι μηπως ειναι απο αυτο...
dollyyy19 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 φυσιολογικη λειτουργεια των οφθαλμων ειναι.βρες κανα κοριτσακι να παιξετε,για να μην ασχολησε με τετοιες....... δωσε και κανα λινκ με αυτους που ενω βλεπουν το δαχτυλο τους,καταφεραν να βλεπουν ενα background ή το αντιστροφο....να γελασει λιγακι ο στόμας μας.......... 1
DrLo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μόνο εγώ διάβασα διπλόπιτα? Πάλι καλά ... δε θες να ξέρεις τι διάβασα εγώ. 1
kirileman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εγώ διάβασα "Διπλό πια" και λέω "κάνας αγανακτισμένος παίχτης του στοιχήματος θα είναι".
Orpheas1992 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εγω διπλοπια αλλα απο το οπη νομιζα οτι μιλαει για 2 τρυπες καπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα