Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα απο official εναλλακτικά άμα δεν το καταφέρεις δοκίμασε αυτό.

Δες αυτόν τον οδηγό.

Απο οτι είδα έχει και επαναφορά αμα κακοφλασαριστεί άρα δεν έχεις κάποιο ιδιέταιρο πρόβλημα και κάτι να πάει στραβά.

Edit: Α, το φλάσαρες κιόλας... Οκ. Του πέρασε;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το ξανά έκανα με το official και βγάζει ακριβώς τα ίδια με την εικόνα που πόσταρα

Reading file.... done
Erasing flash... done
Writing flash... done
Verifying flash. done

Και μετά 

C:\>
C:\>

Τώρα θα πάω να δοκιμάσω και με τον οδηγό που μου έστειλες (το setarisma στο usb είναι το ίδιο)
Δημοσ.

Μα αυτό είναι το νέο bios, έτσι το περνάει, δεν σου δίχνει άλλη έκδοση τώρα μέσα στο λειτουργικό;

Δοκίμασες και έχει ακόμα κωδικό στο bios?

Δοκίμασε:

A.M.I.
AMI
AMI_SW
AMI?SW
BIOS
HEWLITT RAND
LKWPETER
PASSWORD
Oder

ALFAROME
BIOSTAR
biostar
biosstar
CMOS
cmos
LKWPETER
lkwpeter
setup
SETUP
Syxz
Wodj

Εναλλακτικά δοκίμασε και αυτό Link

Δημοσ.

Το δοκίμασα (ήταν το πρώτο πράγμα που κοίταξα για να πάρω μια γεύση εκδίκησης από το pass, αλλα τίποτα εκεί στέκεται και με κοιτάει :P

Το έκανα τώρα με τις εντολές 

Dir

flash  

και μου έβγαλε τα παρακάτω (κάνω rr και σας λέω)

Reading file......... done
Erasing flash........ done
Writing flash........ done
Verifying flash...... done
Erasing BootBlock.... done
Writing BootBlock.... done
Verifying BootBlock.. done
Erasing ECBlock...... done
Writing ECBlock...... done
Verifying ECBlock.... done

Το θέμα είναι ότι δεν κάνει rr από μονο του (όπως λένε σε όλα τα bios update) παραμένει και περιμένει εντολή
Δημοσ.

Τώρα είδα το θέμα αλλά μάλλον βρήκατε πιο μοντέλο είναι :P Επειδή έχω κι εγώ το Advent 4211 που είναι κλώνος του MSI U100, παίρνει κανονικά το Bios του MSI (και έχει και overclocking). Και το U100+ να ήταν πρέπει να φοράει το ίδιο bios νομίζω.

Δημοσ.

Στο περνάει απο οσο βλέπω το bios πάντως, τον κωδικό τον βλέπει απο σημείο που δεν κάνει erase... Τέλος πάντων, δοκίμασε το πρόγραμμα απο το forum της msi άμα κάνει κάτι αλλιώς το πρόγραμμα στο τέλος του πόστ 33.

Εναλλακτικά μόνο με βραχικύκλωμα των ποδαριών του τσιπακιού... Αλλά δες τα άλλα και άστο αυτό μην γίνει καμια ζημιά.

Δημοσ.
Παιδιά νενικήκαμεν !!!!!!

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και τις πληροφορίες που μου δώσατε επιτέλους μετά το τελευταίο update το pass έφυγε και το laptop άνοιξε κανονικά ! Τώρα επιτέλους μπορώ να του κάνω format και να ευχαριστηθεί η ψυχή μου !!!!

nikos903 ***

paylidis ***

dancer_69 ***

Ps: Εάν θέλετε βάλτε το με τα αλλα πάνω γιατί ήταν ένα καλο θέμα με πολλά χρήσιμα στοιχεια για τα bios.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...