Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα σιγουρα το ζητανε ειδικα αν εχει να διαλεξει για πανω απο 1 ατομο πχ τοτε δε θα τσεκαρει το απολυτηριο; αν αυτα τα ατομα τα θεωρει ισα πχ θα νικησει αυτος που θα εχει το καλυτερο απολυτηριο λογικα.... ετσι εχω μαθει και ετσι ακουγεται.. ισως να ειμαι λαθος

Εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο.

Δημοσ.

Eπειδη εχω και γω χαμηλο απολυτηριο ενα θα σου πω.

Δεν πιανει στην μετεπειτο πορεία σου αλλα χανεις σε προκυρηξεις για συμβασεις και κατι αλλα τετοια για δημοσιες υπηρεσιες ορσμενου-αορίστου χρονου. επισης για κατι ΣΟΧ και ιστοριες.

Που τωρα πια μονο σε τετοια δουλευουμε εμεις οι "νεοι" για κανα μαυρο ψωμι του 5μηνου.

Και εχω φαει πολλα ακυρα απο προκυρηξεις.

Αν το ηξερα θα γυρναγα πισω στον χρονο και θα κανα φασαρια και θα εδερνα τους συνταξιουχους καθηγητες μου!

Δημοσ.

μακαρι να ειναι οπως τα λες φιλε 

εννοεις οτι επειδη εχω κακο απολυτηριο θα εχω και κακο πτυχιο; δε νομιζω απαραιτητα...

μα σιγουρα το ζητανε ειδικα αν εχει να διαλεξει για πανω απο 1 ατομο πχ τοτε δε θα τσεκαρει το απολυτηριο; αν αυτα τα ατομα τα θεωρει ισα πχ θα νικησει αυτος που θα εχει το καλυτερο απολυτηριο λογικα.... ετσι εχω μαθει και ετσι ακουγεται.. ισως να ειμαι λαθος

το απολυτηριο με νοιαζει για δουλειες και μονο το τονιζω! θα ξαναδωσω πανελληνιες οποτε θα προσπαθησω να μπω σε μια σχολη... το απολυτηριο με νοιαζει αν θα εχει προβλημα οταν ψαχνω δουλεια ή αν θελω να κανω ενα μεταπτυχιακο εξω ή αν θελω να βρω δουλεια εξω (αφου τελειωσω τη σχολη) ή αν θελω να βρω δουλεια σε κανα καφε οσο ειμαι φοιτητητς! εκει με νοιαζει και εκει απορω αν θα εχω προβλημα... :)

φίλε μου..δεν είναι κάρτες  υπερατού (δε ξέρω αν τις πρόλαβες κιολας :-) ) η αγορά εργασίας....που μετράει ο άλλος απλά νούμερα και επιλέγει έτσι απλά...πόσο μάλλον όταν φτάνουμε στο επίπεδο του βαθμού απολυτηρίου ή αν μιλάμε για δουλειές τύπου καφέ κτλ που αναφέρεις...

το πως θα πεις την "καλημέρα" που λέει ο λόγος στον άλλο..θα μετρήσει πιο πολυ από το αν θα έχεις 13 ή 19 στο απολυτήριο σου..

ειδικά όταν μιλάς για σπουδές και μεταπτυχιακά και και...μη κάθεσαι για ασχολείσαι με αυτό το "προβλημα" που σου έχει κολλήσει στο μυαλό...υπάρχουν ουσιαστικότερα πράγματα που πρέπει να δεις γενικότερα για τη ζωή και το μέλλον σου..

Δημοσ.

οκ παιδια με εχετε βοηθησει και εχω ξεκολλησει λιγο ενταξει τωρα νιωθω απλα μια πικρα μικρη γιατι δε περιμενα βασικα τοσο λιγο :P οκ θα περασει... σας ευχαριστω ολους πραγματικα και οποιος θελει να προσθεσει κατι επι του θεματος για να βοηθησει κλπ να το κανει!!! αρα στην ουσια εκει που ''χανω'' ειναι στο δημοσιο που λετε σε προκυρηξεις κλπ;; δηλαδη αν θελω να γινω καθηγητης σε λυκειο ή παιδαγωγικα, θα'χω ενα μικρο προβλημα;

Δημοσ.

Στρώσε πισινό και διάβασε, αν μπορείς ξανακάνε την τάξη, αν όχι, προσπάθησε να διαβάσεις αρκετά ωστε να μάθεις 5 πράγματα και να μπορέσεις να συνεχίσεις. Αν προσπαθήσεις και πας πάλι εξετάσεις και βγάλεις 11.000 μορια ε χέσε το, παίρνεις απόφαση οτι δεν κάνεις για τα γράμματα και πας σε κανα μαγαζί να μάθεις τέχνη.

Θα το βάλω υπογραφή αυτές τις μέρες: Δε χρειάζεται να πάνε όλοι πανεπιστήμιο

Δημοσ.

Ένας φίλος μου το έβγαλε με μέσο όρο 11 και τώρα δε του επιτρέπεται η έξοδος απ'τη χώρα.

Ένας φίλος μου το έβγαλε με μέσο όρο 11 και τώρα δεν του κάθονται οι γκόμενες.

:P

• Like 7
Δημοσ.

Ένας φίλος μου το έβγαλε με μέσο όρο 11 και τώρα δεν του κάθονται οι γκόμενες.

:P

Έβγαλε μέσο όρο 11 ή την έχει 11 εκατοστά??? Εάν είναι το δεύτερο δεν θα του κάθονται ούτε οι πέτρες!

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

• Like 1
Δημοσ.

Ένας φίλος μου το έβγαλε με μέσο όρο 11 και τώρα δε του επιτρέπεται η έξοδος απ'τη χώρα.

Εάν το πάρεις με 10 περνάς κάθε 15 μέρες από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου.

Έβγαλε μέσο όρο 11 ή την έχει 11 εκατοστά??? Εάν είναι το δεύτερο δεν θα του κάθονται ούτε οι πέτρες!

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

Αν έβγαλε το λύκειο με 11, και την έχει 11 δείχνει όμως μια συνέπεια δεν νομίζεις;

• Like 4
Δημοσ.

Σημασια εχει οτι δε φυλακιστηκε.

Ειναι εξω με αναστολη ή κατ οικον περιορισμο?

..........αρα στην ουσια εκει που ''χανω'' ειναι στο δημοσιο που λετε σε προκυρηξεις κλπ;; δηλαδη αν θελω να γινω καθηγητης σε λυκειο ή παιδαγωγικα, θα'χω ενα μικρο προβλημα;

Θες να γινεις και καθηγητης με 13,4?.... :confused:

Δημοσ.

παραδειγμα εφερα.. αν πχ εμπαινα σε μια σχολη που μπορεις απο τις διαφορες δουλειες που εχει, να διδαξεις στην δευτεροβαθμια εκπαιδευση, δε θα μπορουσα λογω του απολυτηριου; αν ειχα καλο πτυχιο; επισης αν ισχυει αυτο τοτε ισχυει οτι και παιδαγωγικα τι; δε μπορεις να γινεις δασκαλος με τετοιο απολυτηριο; μα αν δωσω και περασω παιδαγωγικα γιατι να μη γινω; xD

• Like 1
Δημοσ.

Μερικοί καθηγητές είναι για τα μπάζα, δεν πάνε να έχουν 19 στο Απολυτήριο και δέκα Μεταπτυχιακά? Δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι για κλωτσοπατινάδες, τα καθηγητάκια μας.

Δημοσ.

Δυστυχώς η ζωη σου καταστραφηκε!

Μπορεί οι υπόλοιποι να προσπαθούν να σου φτιάξουν τη διάθεση αλλά η σκληρή όσο και πικρή αλήθεια σύντομα θα φανεί!

Κόσμος θα σε δείχνει και θα γελάει, θα γίνεις το παράδειγμα προς αποφυγήν για ολα τα πιτσιρίκια που ξεκινάνε τώρα το σχολείο!

Ενα ειδικό μέρος στην κόλαση έχει φτιαχτεί για οσόυς έχουν χαμηλό απολυτήριο.

Δουλειές και γκόμενες ανήκουν στο παρελθόν και τα λεφτά θα σε βλέπουν και θα αλλάζουν δρόμο!

Μόνη σωτηρία να κληρονομησεις πλούσιο συγγενή.

• Like 6
Δημοσ.

Δυστυχώς η ζωη σου καταστραφηκε!

Μπορεί οι υπόλοιποι να προσπαθούν να σου φτιάξουν τη διάθεση αλλά η σκληρή όσο και πικρή αλήθεια σύντομα θα φανεί!

Κόσμος θα σε δείχνει και θα γελάει, θα γίνεις το παράδειγμα προς αποφυγήν για ολα τα πιτσιρίκια που ξεκινάνε τώρα το σχολείο!

Ενα ειδικό μέρος στην κόλαση έχει φτιαχτεί για οσόυς έχουν χαμηλό απολυτήριο.

Δουλειές και γκόμενες ανήκουν στο παρελθόν και τα λεφτά θα σε βλέπουν και θα αλλάζουν δρόμο!

Μόνη σωτηρία να κληρονομησεις πλούσιο συγγενή.

seems legit

• Like 2
Δημοσ.

οκ παιδια με εχετε βοηθησει και εχω ξεκολλησει λιγο ενταξει τωρα νιωθω απλα μια πικρα μικρη γιατι δε περιμενα βασικα τοσο λιγο :P οκ θα περασει... σας ευχαριστω ολους πραγματικα και οποιος θελει να προσθεσει κατι επι του θεματος για να βοηθησει κλπ να το κανει!!! αρα στην ουσια εκει που ''χανω'' ειναι στο δημοσιο που λετε σε προκυρηξεις κλπ;; δηλαδη αν θελω να γινω καθηγητης σε λυκειο ή παιδαγωγικα, θα'χω ενα μικρο προβλημα;

Αν θες να γινεις καθηγητης σε λύκειο εχεις προβλημα σιγουρα, πηγαινε να σε δει κανενας ψυχιατρος. Επειδη κι εγω τελειωσα ΑΕΙ που σε βγαζει "καθηγητη", εχω να σου πω το εξης: θα περιμενεις να βγει προκυρηξη ΑΣΕΠ, θα γραψεις μερικες φορες μεχρι να περασεις, θα σε στειλουν στην Ανω Κωλοπετεινιτσα με μισθο 500-600 ευρω που μακαρι να σου φτανουν για να ζησεις και θα περιμενεις να περασουν τα χρονια για να γινει ο μισθος σου 700 ευρω οταν πας 40.

Εγω παντως κανω τελειως ασχετη δουλεια απο αυτο που σπουδασα γιατι δεν ειμαι ψυχοπαθης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...