nzeppos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εμένα απλώς θα μου αρκούσε να ξαναφτάσω τα 2Mbps στο χωριό μου. Bandwidth που είχα επί χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει πέσει στα 300-700 και οι ΟΤΕδες κάνουν την πάπια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkinpark4175 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δεν έχω δεί VSDL υποστήριξει ακόμα. Λογικά ή με αυτη την επέκταση θα έρθει ή το με αυτή του 2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kxs14 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 θα ζήσω να δω vdsl στην λήμνο άραγε>? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IsolatedParania Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Βέβαια, πρώτα σε Εκάλη, Χαλάνδρι, Κηφισιά και κατά το 2018 θα έρθει και στο Ίλιον. Άντε μωρέ (!) ΠΆΝΤΑ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΛΊΣΤΑΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΆ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdog Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 και στον γέρακα vdsl το 2080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leviathan2400 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 θα ζήσω να δω vdsl στην λήμνο άραγε>? Φίλε εγώ στην Παναγιά-Πλάκα είδα adsl το προηγούμενο καλοκαίρι (ενώ το Κοντοπούλι είχε πολλά χρόνια πριν)! Σε 50 χρόνια θα δω VDSL σίγουρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ενω στην forthnet μου λεει μπορείτε μα βάλετε 50mbps στην περιοχή σας στον ote λεει μονο μεχρι 30 το 50 δεν ειναι διαθέσιμο Ποιος σου λεει την αληθεια και ποιος το ψεμα, ποιος σε σεβεται σαν πελατη και ποιος σε βλεπει σαν ενα πορτοφολι με ευρω; Δοκιμασε και πες μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Βέβαια, πρώτα σε Εκάλη, Χαλάνδρι, Κηφισιά και κατά το 2018 θα έρθει και στο Ίλιον. Άντε μωρέ (!) ΠΆΝΤΑ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΛΊΣΤΑΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΆ!!! Λογικό δεν είναι μόνο και μόνο λόγο μικρότερης πληθυσμιακής πυκνότητας ανά οικοδομικό τετράγωνο + λόγο μεγαλύτερων οικονομικών δυνατοτήτων στα νοικοκυριά? Κάθε καινούργια τεχνολογική ανάπτυξη στην αρχή κοστίζει οπότε είναι αρκετά λογικό να πάρουν δείγμα από εκεί που υπάρχει καλύτερη οικονομική διάθεση έτσι ώστε να υπολογίσουν την ζήτηση για τις υπόλοιπες περιοχές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik1234 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Διακρίσεις και στο vdsl. Ωραία τα δελτία τύπου..έτσι ξεκίνησε και με εξαγορές και διάφορα άλλα..μόνο μούρη ξέρει να πουλάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Πάντως άμα ήταν σοβαροί όποιοι ήταν υπεύθηνοι,δεν θα ξεκινούσαν ενώ έχουν ήδη αρχίσει στο εξωτερικό να εφαρμόζουν οπτικές ίνες, να κάνουν τα πρώτα μπεμπεκιάστικα βήματα στο v-dsl στην Ελλάδα. Btw,πουλάν φύκια για μεταξωτές κορδέλες,κοίτα εδώ σύγκριση: Google Fiber @ 1000mbps, 1 tera cloud storage , 50e / μήνα ΟΤΕ Vdsl @50mbps. 47e / μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δεν έχω δεί VSDL υποστήριξει ακόμα. Λογικά ή με αυτη την επέκταση θα έρθει ή το με αυτή του 2024 Μαζί με το Μετρό; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ εγω για στριμ το θελω μονο.. γενικα το vdsl απλα σου δινει πιο γρηγορες ταχυτητες και μπορεις και να στριμαρεις; αυτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Όσοι μιλάτε για οπτικές στο σπίτι θέλω να δω πως θα αντιδρασετε όταν θα σας πουν να την πληρώσετε για να σας την φέρουν. Επίσης είναι ανούσιο να γκρινιάζετε στο φόρουμ του Insomnia. Να καταλάβω κάποιον που είναι 4 χλμ από το α/Κ, αλλά αυτόν που είναι στο 1 χλμ δεν μπορώ. Οι δημοτικές εκλογές ήρθαν και πέρασαν. Δυστυχώς οι πολίτες έχουμε μια ευκαιρία κάθε 4 χρόνια αλλά την χαραμίζουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Γατάκια... Σύνδεση dsl στην γιαγιά μου από κάτω και load balancing με την δικιά μου γραμμή και φτάνω τα 10mbits...α και λίγο connectify dispatch με κάνα 2 wifi της γειτονιάς και φτάνω τα 20..χαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
attanaze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 ωραία τα στατιστικά αλλά από την στιγμή που δεν έχω την δυνατότητα για VDSL στο σπίτι μου.... ας έχουν και 99,999% κάλυψη.... κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα