Vstromrider Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 6 ώρες πριν, phanispal είπε Κάποιος που θα πάει σε τέτοιο στρώμα λογικά θα φροντίσει να έχει και το ανάλογο κρεβάτι. Ποιο ειναι το αναλογο κρεββατι ? Το σημερινο τρεντ ειναι βαση κρεββατιου. Ολοι αυτο υποστηριζουν και προτινουν. Μια σταθερη βαση για το στρωμα για να μπορει να δουλεψει. εε δεν υπαρχει σεντονι που να καθεται, και δεν φτανουν τα ποδια σου να πατησεις κατω. Πηδας απο το κρεββατι, ακομα και με 36 ποντους στρωμα και να εισαι 1.84.
phanispal Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Καταρχάς δεν υπερασπίζομαι απαραίτητα τις νέες τάσεις, αν και δε θα αποκαλούσα 'trend' τις βάσεις κρεβατιού. Προφανώς προέκυψαν επειδή μεγάλωσε το ύψος των στρωμάτων, ακριβώς για να μη σκαρφαλώνεις για να ξαπλώσεις. Ακολούθως το αυξημένο ύψος των στρωμάτων δε θα το αποκαλούσα 'trend', φαντάζομαι είναι πρωτίστως θέμα σχεδιασμού και λιγότερο marketing. Το ίδιο και με τα σεντόνια. Η λογική λέει ότι όσο περισσότερο πουλάνε τα νέα στρώματα τόσο πιο εύκολα θα βρίσκεις ανάλογα σεντόνια. Αν ισχύει κάτι άλλο δεν το γνωρίζω.
Konstantinio Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 17 ώρες πριν, Vstromrider είπε θα παρεις 40 ποντους στρωμα ? Το ξεχειλωσαν το θεμα! το εκτροχιασαν! 40 ποντους! σχεδον μισο μετρο στρωμα!! Για ποιον λογο ολο αυτο? για να καθεσαι στο κρεββατι και να μην πατανε ουτε τα ποδια σου κατω? για να ειναι αθλιο στην εμφανιση ολο αυτο το μπαουλοντιβανο επανω στο κρεββατι? για να μην βρεις ΠΟΤΕ σεντονια που να καθονται και να πρεπει να πας σε ειδικη παραγγελια με οτι αυτο συνεπαγεται ? και "μαλακο" κιολας! Αν εισαι παραπανω απο 50 κιλα, θα ξυπνας σας τελικο σιγμα, αφου εχεις βρισει ολο το βραδυ γιατι το σεντονι με λαστιχο που ξεχειλωσες μπας και κατσει, το εχεις μαζεψει ολο αγκαλια και κοιμασαι επανω στο Μαλλι Νεας Ζηλανδιας! Τσαμπα να μου το δώσουν, δεν το παίρνω! εχω ηδη ενα στρωμα με 35 εκατοστα που τα κατοσεντονα απο το ικεα μπαινουν ανετα και ειναι και χαλαρα, οποτε χωρανε σιγουρα και στο 40αρι. Στην elite strom τα 2 καλυτερα που μου προτεινε για υπνο στο πλαι ειναι ενα tempur 2400ευρο και ενα 40 εκατοστα με 1800ευρο αντιστοιχο με αυτο του ecomat και για αυτο ρωτησα για την εμπειρια μηπως το εχει παρει καπως. Επισης στην elite strom ειχε και ενα Τempur Form με 1300 ευρο αλλα δεν το ειχε να το δοκιμασω (αν τυχον εχει κανεις εμπειρια με το tempur to συγκεκριμενο) ο πωλητης προσπαθουσε να με παει το ακριβο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για στρομα τα 2400.
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Στις 28/7/2025 στις 1:47 ΜΜ, Vstromrider είπε Ποιο ειναι το αναλογο κρεββατι ? Το σημερινο τρεντ ειναι βαση κρεββατιου. Ολοι αυτο υποστηριζουν και προτινουν. Μια σταθερη βαση για το στρωμα για να μπορει να δουλεψει. εε δεν υπαρχει σεντονι που να καθεται, και δεν φτανουν τα ποδια σου να πατησεις κατω. Πηδας απο το κρεββατι, ακομα και με 36 ποντους στρωμα και να εισαι 1.84. Λογικά το ανάλογο κρεβάτι είναι κάτι σαν αυτό που δείχνουν στις φωτογραφίες του στρώματος. (Υπερβολικό μου φαίνεται κι εμένα το ύψος αλλά δεν θα απέρριπτα μια δοκιμή).
Vstromrider Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 1 ώρα πριν, zio10 είπε Λογικά το ανάλογο κρεβάτι είναι κάτι σαν αυτό που δείχνουν στις φωτογραφίες του στρώματος. (Υπερβολικό μου φαίνεται κι εμένα το ύψος αλλά δεν θα απέρριπτα μια δοκιμή). αυτο που δειχνουν στις φωτογραφιες ειναι οι κλασσικες βασεις που πουλανε ολοι τωρα πια. Το εχω δοκιμασει. Για αυτο το λεω. 1
daskala Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Καλησπέρα παιδιά. Λόγω επιστροφής είδους στα εντός, θα έχω πιστωτικό 800ε. Επειδή δεν με ενδιαφερει να πάρω κάτι, αν κάποιος σκοπεύει να αγοράσει θέλει να το χρησιμοποιήσει να μην πάει και χαμένο? 1
mandragoraSCR Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου εχω στρώμα 50cm + 10cm ανωστρωμα και προσωπικά θα ηθελα να ειναι ακομα πιο ψηλο....ειμαι 1.92 λυπάμαι οσους δεν έχουν βρει την χρησιμότητα του ψηλού κρεβατιού
Vstromrider Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 5 ώρες πριν, daskala είπε Καλησπέρα παιδιά. Λόγω επιστροφής είδους στα εντός, θα έχω πιστωτικό 800ε. Επειδή δεν με ενδιαφερει να πάρω κάτι, αν κάποιος σκοπεύει να αγοράσει θέλει να το χρησιμοποιήσει να μην πάει και χαμένο? να ζητησεις επιστροφη χρηματων. 4 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε λυπάμαι οσους δεν έχουν βρει την χρησιμότητα του ψηλού κρεβατιού η οποια ειναι ποια ? 1
mandragoraSCR Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Vstromrider είπε οποια ειναι ποια ? Ας πούμε ότι σχετίζεται με το βόλεϊ δωματίου και βολεύει σε μια συγκεκριμένη στάση (όχι λεωφορείου). 1
geomrk Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 20 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε Ας πούμε ότι σχετίζεται με το βόλεϊ δωματίου και βολεύει σε μια συγκεκριμένη στάση (όχι λεωφορείου). ανάλογα,πάντα,και το ύψος των συναθλητών 1
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Τα jysk έχουν εκπτώσεις αυτό το διάστημα. Δεν ξέρω αν αξίζουν σε φουλ τιμή τα στρώματά τους αλλά έχουν μεγάλες εκπτώσεις. Έχω ένα μονό και μου φαίνεται αρκετά καλό οπότε πήρα άλλα δύο.
freelove Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Στις 7/8/2025 στις 10:19 ΠΜ, mandragoraSCR είπε εχω στρώμα 50cm + 10cm ανωστρωμα και προσωπικά θα ηθελα να ειναι ακομα πιο ψηλο....ειμαι 1.92 λυπάμαι οσους δεν έχουν βρει την χρησιμότητα του ψηλού κρεβατιού Μεγάλε υπάρχει στρώμα 50cm??? Πρώτη φορά το βλέπω 1
alejsalonica Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Ενα χρόνο μετά την αγορά του Sealy stellar παραμένω πολύ ικανοποιημένος αλλά αυτό που απογείωσε τον ύπνο είναι το μαξιλάρι Tempur!! Είχα μαξιλάρι Cocomat, καλό ήταν αλλά το Tempur είναι άλλη κατηγορία… Δεν το περίμενα, βολεύεσαι όπως και να ξαπλώσεις! Δοκιμάστε παιδιά ότι και σε όποια εταιρεία θέλετε, δοκιμάστε πρώτα. 1
-WISE- Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Ενα χρόνο μετά την αγορά του Sealy stellar παραμένω πολύ ικανοποιημένος αλλά αυτό που απογείωσε τον ύπνο είναι το μαξιλάρι Tempur!! Είχα μαξιλάρι Cocomat, καλό ήταν αλλά το Tempur είναι άλλη κατηγορία… Δεν το περίμενα, βολεύεσαι όπως και να ξαπλώσεις! Δοκιμάστε παιδιά ότι και σε όποια εταιρεία θέλετε, δοκιμάστε πρώτα. Ποιο πήρες; Είμαι χρόνια με το Comfort medium και το χω βολευτεί πολύ 1
alejsalonica Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, -WISE- είπε Ποιο πήρες; Είμαι χρόνια με το Comfort medium και το χω βολευτεί πολύ Αυτό!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα