Ahigh_forvalue Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Λοιπον τις τελευταιες βδομαδες εχω παραπολυ αγχος,και μου χαλαει τη διαθεση τελειως δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα,σκεφτομαι να παω σε γιατρο αλλα μεχρι να βρω γιατρο να κλεισω ραντεβου και τετοια θα μου παρει καποιες μερες,υπαρχει καποιο ηρεμιστικο που μπορω να παρω χωρις συνταγη απο το φαρμακειο? α και να διευκρινησω οτι το αγχος μου δεν οφειλεται σε καποιο συγκεκριμενο γεγονος
epipolaios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 μην πας σε γιατρο με την πρωτη αφορμη,θα καταστραφεις χωρις λογο ξεκινα γυμναστικη ειδιετερα cardio και θα δεις αμεσα αλλαγη 2
lifeowner771 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Οντως η γυμναστικη κανει φοβερη δουλεια.Οποτε εχω αγχος και ξεκινησω γυμναστηριο,γινομαι αλλος ανθρωπος.Δεν χρειαζεται να μπλεξεις με γιατρους
xifiassamsung Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ποδηλατο να συμπληρωσω. οι ασχημες ψυχολογικες καταστασεις που τυχαινει να νιωθουμε πιστευω οτι οφειλοντια στην ελλειψη ασκησης η οποια απλα στασιμοποιει το σωμα,κ το κανει "βαλτο" τοξινων. αν αναλογιστει κανεις οτι στην ουσια ειμαστε ενα βιοχημικο εργοστασιο δε θελει πολυ φαντασια να καταλαβουμε οτι ολα γυριζουν γυρω απο τη διατροφη κ την ασκηση. 1
Likos1988 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 εαν δν εχεις την οικονομικη ανεση για γυμναστηριο τι αλλο προτεινετε ? 1
evoracing Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 εαν δν εχεις την οικονομικη ανεση για γυμναστηριο τι αλλο προτεινετε ? Καλά πρώτο απ' όλα τώρα π έχει και καλό καιρό γυμναστική σε κάποιο πάρκο ή ακόμα και στον δρόμο (αν δεν σε νοιάζει για τους άλλους). Υπάρχουν βέβαια και τα δημόσια γυμναστήρια που είναι γύρο στα 10-15€/μήνα. Ξέρω για άνεργους και τα σχετικά δεν είναι εύκολο αλλά είναι η οικονομικότερη λύση σε θέμα οργανωμένης γυμναστικής.
headbanger Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 να τρέχεις στον δρόμο. η γυμναστική δεν χρειάζεται γυμναστήριο. ήμαρτον
Gannicus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το αγχος ερχεται οταν δινεις υπερβολικη σημασια σε κατι η καταπιανεσαι με πολλα πραγματα με αποτελεσμα να πιεζεσαι χρονικα Αν τα αιτια ειναι το πρωτο θα πρεπει να κοιταξεις λιγο περισσοτερο τον εαυτο σου Αν ειναι το δευτερο θα πρεπει να δεις ποιες δουλειες σου αποφερουν το μεγιστο κερδος και την λιγοτερη κουραση συναμα και να αφησεις τις υπολοιπες που απλα σου τρωνε χρονο χωρις ουσιαστικα οφελη Με πιο λιγα λογια γινε λιγο ζαμανφου κερδιζοντας ελευθερια χρονου για σενα ωστε να τον διαθεσεις σε κατι που σε γεμιζει ευχαριστα Μην μπλεξεις με γιατρους και ουσιες και αν εχεις χρονο καλο ειναι και το γυμναστηριο Επισης καλο ειναι να παρεις μια αδεια και να φυγεις διακοπες χωρις πισι ταμπλετ λαπτοπ κτλ Θα ξενοιαξεις ολοκληρωτικα και θα νιωσεις αλλος ανθρωπος
LiquidTroll Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το αγχος , αν δεν είναι συνεχόμενο και χρόνιο , ΔΕΝ χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή και Ψυχίατρο. Αν είναι απλά εποχικό , λόγω πίεσης κατάστάσεων , τότε προσπάθησε , με ότι σου είπανε οι παραπάνω να το αποβάλεις. Πάρε ένα σάκο στον σπιτι σου και βάρα μπουνιες , πάρε το αμάξι , πήγαινε σε ένα βουνο και άρχιζε να ουρλιάζεις (τρομερά θεραπευτικό). Εάν όμως δεις ότι γενικά έχεις προβλήματα άγχους , δεν είναι ντροπή , τότε να πας να πάρεις την σουμβουλή ενός καλού ψυχιάτρου, και αν χρειαστεί , να λάβεις μια φαρμακευτική αγωγή. Δεν είναι νροπή , χιλιάδες κόσμου λαμβάνει θεραπεία , ειδικά στις μέρες μας !
Ison_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Σου έιπαν αρκετά χρήσιμα πράματα πιο πάνω. Να ξαναπώ για τη σωστή διατροφή, σωστές ώρες ύπνου και άσκηση. Είναι χιλιοειπωμένα, αλλά κανείς δεν τα κάνει, δυστυχώς. Αν και θεωρώ ότι το άγχος σου μπορεί μεν να μην έχει συγκεκριμένο λόγο, αλλά να οφείλεται σε πολλά μικρά άλυτα προβληματάκια που δεν τους δίνεις σημασία. Αλλά αυτά υπάρχουν εκεί και μαζεμένα όλα μαζί σου δημιουργούν ένα αόριστο άγχος. Οπότε μπορείς να κάνεις με τη σειρά: 1. Να βρεις τι είναι αυτό που σε αγχώνει και να κάνεις κάτι για αυτό. 2. Αν όντως δεν υπάρχει κάτι, διώξε το γενικό στρες με άσκηση, ύπνο και διατροφή. 3. Αν το άγχος επιμένει ζήτα τη συμβουλή ενός ειδικού,
Likos1988 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εγω προσωπικα πολλες φορες ανχονωμαι χωρις λογο μαλλον εχω γινει θα ελεγα λιγο ποιο ευαισθητος αυτο το καιρο...
LiquidTroll Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εγω προσωπικα πολλες φορες ανχονωμαι χωρις λογο μαλλον εχω γινει θα ελεγα λιγο ποιο ευαισθητος αυτο το καιρο... Δεν είναι θέμα ευαισθησίας το άγχος φίλε , ούτε θεμα αδυναμίας. Δεν είναι ευαίσθητος ή αδύναμος όποιος αγχώνεται. Είναι αρρώστια...!
JohnConstantine Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αγχος ειναι πολλα προβληματα του μυαλου που συσορευονται στο κεφαλι με αποτελεσμα να μην ξερεις κατα που να κανεις. Φιλικες συμβουλες Ξεκινα σιγα σιγα να τα λυνεις ολα 1 προς 1 Γυμναστικη Βολτα εξω Και βρες καμια κοπελιτσα να της αλλαξεις τα φωτα. Καλη αρχη σου ευχομαι.!! 1
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Να βρεις τι το προκαλεί. Το να ασχολείσαι με γυμναστική κτλ εννοείται ότι θα σε βοηθήσει, αλλά απλά θα κουκουλώσεις το πρόβλημα για κάποιες ώρες. Ελπίζω να μη σε άγχωσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα