sarantatessera Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πριν κάμια βδομάδα με δέκα μέρες, άλλαξα το όνομα στο σταθερό και από του πατέρα μου το έκανα στο δικό μου. Στον Γερμανό μου είπαν να μην πληρώσω τον τρέχοντα λογαριασμό και να περιμένω τον επόμενο που θα εκδοθεί στο όνομά μου να τον πληρώσω μαζεμένο για να μη γίνει κάποιο μπέρδεμα και να εκμεταλλευτώ μια μικρή μείωση της τιμής που θα γινόταν - αν πλήρωνα τώρα, μου είπαν, θα έπρεπε να πήγαινε ο πατέρας μου σε κατάστημα ΟΤΕ να πιστωθεί την διαφορά, οπότε το αφήσαμε για τον επόμενο λογαριασμό. Το θέμα είναι πως πήραν στο σταθερό -δεν το σήκωσα εγώ- και με ηχογραφημένο μήνυμα μας ενημέρωσαν πως πρέπει να εξοφλήσουμε το ποσό του τρέχοντος λογαριασμού. Τι κάνω τώρα εγώ; Παίζει περίπτωση να μας το κόψουν;
mphxths Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 την περιπτωση να πληρωσετε τον τρεχοντα την εχεις αποκλεισει τελειως να υποθεσω απο την ερωτηση σου 'παιζει περιπτωση να μας το κοψουν"?
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Παίρνεις τηλέφωνο στο support του OTE και ζητάς διευκρινήσεις. https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/customer-service/13888 1
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Και κρατας και ονομα αυτου που σε ενημερωσε ωστε αν γινει κατι διαφορετικο να μπορεις να πεις πως ο ταδε μου ειπε αυτο και αυτο.
sarantatessera Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 την περιπτωση να πληρωσετε τον τρεχοντα την εχεις αποκλεισει τελειως να υποθεσω απο την ερωτηση σου 'παιζει περιπτωση να μας το κοψουν"? Copy - Paste: Στον Γερμανό μου είπαν να μην πληρώσω τον τρέχοντα λογαριασμό και να περιμένω τον επόμενο που θα εκδοθεί στο όνομά μου να τον πληρώσω μαζεμένο για να μη γίνει κάποιο μπέρδεμα και να εκμεταλλευτώ μια μικρή μείωση της τιμής που θα γινόταν - αν πλήρωνα τώρα, μου είπαν, θα έπρεπε να πήγαινε ο πατέρας μου σε κατάστημα ΟΤΕ να πιστωθεί την διαφορά, οπότε το αφήσαμε για τον επόμενο λογαριασμό.
mphxths Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Copy - Paste: Στον Γερμανό μου είπαν να μην πληρώσω τον τρέχοντα λογαριασμό και να περιμένω τον επόμενο που θα εκδοθεί στο όνομά μου να τον πληρώσω μαζεμένο για να μη γίνει κάποιο μπέρδεμα και να εκμεταλλευτώ μια μικρή μείωση της τιμής που θα γινόταν - αν πλήρωνα τώρα, μου είπαν, θα έπρεπε να πήγαινε ο πατέρας μου σε κατάστημα ΟΤΕ να πιστωθεί την διαφορά, οπότε το αφήσαμε για τον επόμενο λογαριασμό. ο Γερμανος ειναι αντιπροσωπος του ΟΤΕ?κατεχει ολες τις τεχνικες και λογιστικες λεπτομερειες του?Αν πληρωνες δηλ σε ψιλικατζιδικο θα ειχες τον λογο του ψιλικατζη σαν ευαγγελιο? Οταν πληρωνεις κατι καπου..σε καποιον..ρωτας αυτον τον ΚΑΠΟΙΟΝ για το τι πρεπει να κανεις.οχι το φρανσαιζ που πληρωνεις.Για να χεις το κεφαλι σου ησυχο. Δηλαδη στηριχτηκες στα λογια του Γερμανου επειδη μιλησε για "μικρη εκπτωσουλα" και δεν ρωτησες τον ιδιον τον ΟΤΕ? Ποστ #3 και #4 και καλη τυχη.
sarantatessera Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 ο Γερμανος ειναι αντιπροσωπος του ΟΤΕ?κατεχει ολες τις τεχνικες και λογιστικες λεπτομερειες του?Αν πληρωνες δηλ σε ψιλικατζιδικο θα ειχες τον λογο του ψιλικατζη σαν ευαγγελιο? Οταν πληρωνεις κατι καπου..σε καποιον..ρωτας αυτον τον ΚΑΠΟΙΟΝ για το τι πρεπει να κανεις.οχι το φρανσαιζ που πληρωνεις.Για να χεις το κεφαλι σου ησυχο. Δηλαδη στηριχτηκες στα λογια του Γερμανου επειδη μιλησε για "μικρη εκπτωσουλα" και δεν ρωτησες τον ιδιον τον ΟΤΕ? Ποστ #3 και #4 και καλη τυχη. Αυτό έκανα. Τελικά εντάξει, ήταν όπως ακριβώς μου το είχαν πει απ' τον Γερμανό. Ευχαριστώ όλους, παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα