Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγινα 14 τον φεβρουαριο, ειμαι 1.86 περιπου και επειδη απο μικρος ημουν πολυ παχυς, αποφασισα επιτελους να χασω καποια κιλα. το θεμα ειναι οτι αφου εχασα 3, και πηγα 86,5-87 δυσκολευομαι και σκεφτομαι οτι πρεπει να αρχισω γυμναστικη. αλλα, δεν ξερω τι πρεπει να κανω και τι δεν πρεπει, τρωω λιγο, αθλουμαι οταν πηγαινω για ποδοσφαιρο/μπασκετ, δεν πινω καφεδες δεν καπνιζω. δεν ενδιαφερομαι να ψηλωσω αλλο και συμφωνουν και οι γονεις μου, ετσι και αλλιως εχω κοψει τον τελευταιο καιρο χωρις καποια γυμναστικη που να σταματαει την αναπτυξη. τι θα μου συστηνατε, εκτος του γυμναστηριου και των οργανων εκγυμνασης, καθως δεν υπαρχουν χρηματα?

Δημοσ.

εγινα 14 τον φεβρουαριο, ειμαι 1.86 περιπου ...

:shock: :confused: :whistle: :fear: :eek: :shifty:

Εχετε παρατηρησει πως τα νεα παιδια.. ο μεσος ορος δηλαδη.. ειναι στα 2 μετρα;(!)

Τι ορμονες μας ταιζουν ρε γαμωτο. Εγω στο γυμνασιο και το λυκειο ειχαμε στα 10 παιδια πχ, τα δυο ειναι ψηλα. Σημερα γινεται το αναποδο! Δεν μπορω να την καταλαβω αυτη την αναπτυξη.

Ειναι η εξελιξη του ανθρωπινου ειδους..; Το 2200 μΧ (πχ) οι ανθρωποι θα ειναι 3 μετρα σε υψος?? :unsure:

• Like 2
Δημοσ.

14 χρονών και 1.86? Πήγαινε πάλη , τα λέμε σε 3 χρονάκια που θα είσαι με μέση δαχτυλίδι, πλάτες, απίστευτη δύναμη και αντοχή και επικίνδυνος

• Like 1
Δημοσ.

:shock: :confused: :whistle: :fear: :eek: :shifty:

Εχετε παρατηρησει πως τα νεα παιδια.. ο μεσος ορος δηλαδη.. ειναι στα 2 μετρα;(!)

Τι ορμονες μας ταιζουν ρε γαμωτο. Εγω στο γυμνασιο και το λυκειο ειχαμε στα 10 παιδια πχ, τα δυο ειναι ψηλα. Σημερα γινεται το αναποδο! Δεν μπορω να την καταλαβω αυτη την αναπτυξη.

Ειναι η εξελιξη του ανθρωπινου ειδους..; Το 2200 μΧ (πχ) οι ανθρωποι θα ειναι 3 μετρα σε υψος?? :unsure:

Το ανθρώπινο είδος εξελίσσεται. Στην μινωϊκή και μυκηναϊκή εποχή αν ήσουν 1.80 ήσουν πανύψηλος και τυχερός. Μην ψάχνετε συνωμοσίες και σε αυτό. Λες ο άλλος να έγινε 1.86 στα 14 του επειδή έτρωγε happy meal; 

Δημοσ.

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά το 90% των ατόμων που βρίσκονται στο τοπικό Γυμνάσιο και Λύκειο εδώ πέρα, ζήτημα να φτάνουν το 1.70. Μάλιστα μας έχει κάνει σε όλους εντύπωση εδώ το πως σκατά βγαίνουν τόσο κοντά! Εσείς που είδατε τον μέσο όρο 2 μέτρα;;;;;;;

• Like 3
Δημοσ.

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά το 90% των ατόμων που βρίσκονται στο τοπικό Γυμνάσιο και Λύκειο εδώ πέρα, ζήτημα να φτάνουν το 1.70. Μάλιστα μας έχει κάνει σε όλους εντύπωση εδώ το πως σκατά βγαίνουν τόσο κοντά! Εσείς που είδα τον μέσο όρο 2 μέτρα;;;;;;;

Και γω δε βλέπω ιδιαίτερα ψηλά παιδιά...το καλό είναι ότι δεν βλέπω και πολλά υπέρβαρα έχω την εντύπωση

Δημοσ.

Το ανθρώπινο είδος εξελίσσεται. Στην μινωϊκή και μυκηναϊκή εποχή αν ήσουν 1.80 ήσουν πανύψηλος και τυχερός. Μην ψάχνετε συνωμοσίες και σε αυτό. Λες ο άλλος να έγινε 1.86 στα 14 του επειδή έτρωγε happy meal; 

εχεις δει αρχαια οπλα , πανοπλιες και ασπιδες απο την αρχαια ελλαδα σε κανα μουσειο?Εχεις παει στην βεργινα να δεις τα πραματα εκει περα?

Πανοπλια και ασπιδα που για να τα σηκωσεις θελεις ολοκληρη παρεα ..και αυτα τα φορουσε ενας μονο ανθρωπος.

Δεν νομιζω στην αρχαια ελλαδα να ηταν πιο ΜΠΑΣΜΕΝΟΙ απο εμας τωρα :)

Σκεψου επισης οτι ζουσανε πιο "φυσικη" ζωη , πολυ αθληση , πολεμοι ... 

Δημοσ.

εχεις δει αρχαια οπλα , πανοπλιες και ασπιδες απο την αρχαια ελλαδα σε κανα μουσειο?Εχεις παει στην βεργινα να δεις τα πραματα εκει περα?

Πανοπλια και ασπιδα που για να τα σηκωσεις θελεις ολοκληρη παρεα ..και αυτα τα φορουσε ενας μονο ανθρωπος.

Δεν νομιζω στην αρχαια ελλαδα να ηταν πιο ΜΠΑΣΜΕΝΟΙ απο εμας τωρα :)

Σκεψου επισης οτι ζουσανε πιο "φυσικη" ζωη , πολυ αθληση , πολεμοι ... 

άσε που έχουν βρει κάτι "μη φυσιολογικούς σκελετούς" απ'ό,τι λένε... :-)

Δημοσ.

άσε που έχουν βρει κάτι "μη φυσιολογικούς σκελετούς" απ'ό,τι λένε... :-)

καλα νταξ , αυτα δεν τα υπολογιζω ως νορμαλ κατοικους της τοτε αρχαιας ελλαδας :)

Αλλα γενικοτερα οι αρχαιοι ελληνες , λογω ζωης , ηταν πιο ΝΤΟΥΚΙΑ απο μας..οχι μονο πιο ψηλοι , αλλα και πιο "φαρδοι".

Σου λεω εχω δει ασπιδα στην βεργινα που ηταν τεραστια..με ενα χερι δεν την σηκωνες...με 2 χερια αν την στηριζες στην πλατη.

Πανοπλια που αν την φοραγες , θα επρεπε να πηγαινεις μπουσουλιστος απο το βαρος...

Οι αθηναιοι ηταν ολη μερα , γυμναστηριο , στην πλατεια για φιλοσοφιες , και αμα κατσει και κανας πολεμος , δεν λεγανε και οχι :)

Μην μιλησουμε καν για σπαρτιατες..αυτοι πρεπει να γεννιοντουσαν με το τρικιλο αγκαλια :)

• Like 1
Δημοσ.

εγινα 14 τον φεβρουαριο, ειμαι 1.86 περιπου και επειδη απο μικρος ημουν πολυ παχυς, αποφασισα επιτελους να χασω καποια κιλα. το θεμα ειναι οτι αφου εχασα 3, και πηγα 86,5-87 δυσκολευομαι και σκεφτομαι οτι πρεπει να αρχισω γυμναστικη.

Δεν θεωρεισαι παχυς με αυτο το υψος.

Ποδηλασια,κολυμπι,περπατημα,τρεξιμο,Σουηδικη γυμναστικη,μπασκετ και διαφορα αλλα. Και μην τρως λιγο,να τρως σωστα,χωρις πολλα γλυκα και λιπαρα,λιγοτερα λαδια στις σαλατες κ.τ.λ

Δημοσ.

Κοντούλης είσαι βρε!

Μονο πρόσεχε μην αρχίσουν και σου πλασαρουν πράγματα στο γυμναστήριο.

Μια αθώα πρωτεΐνη, όρος γαλακτακτος απαλλαγμένη απο τα λίπη κτλ.

Ενα αθώο συμπλήρωμα αμινοξέα, που τα παράγει ο ίδιος ο οργανισμός αλλα επειδή εσυ γυμνάζεσαι χρειάζεσαι παραπάνω.

Μερικές μπάρες "σοκολάτας" πρωτεΐνης κτλ.

Έτσι αρχίζει το παραμύθι μικρέ. Απο τα αθώα ξεκινάς κ φτάνεις στα φάρμακα. Αλλα τα αθώα αυτα συμπληρώματα δεν ειναι καθόλου αθώα, απλα οι παρενέργειες θα φανούν σε βάθος χρόνου.

Άλλος πχ απο ιδρώνει χωρις λόγο και για να παει κάπου κουβαλάει 2-3 φανέλες για να αλλάζει.

Σε άλλον διογκώνεται κάποιος άδενας ο οποίος θα πρεπει να ελέγχεται ή κ να βγαίνει.

Άλλος δυσκολεύεται να κανει παιδάκια

Άλλος πάλι παθαίνει ενα μικρο καρκινακι και μας αφήνει γειά στο άνθος της ηλικίας του.

Η γυμναστική χρειάζεται σωστή διατροφή οχι συμπληρώματα

Sent from my iPhone using Insomnia

Μην ακούς αυτα που λένε ΔΜΣ γιατι ειναι χαζομαρες.

Αν εισαι 1.90 κ 85 κιλά αγυμναστος πάλι ενα κομμάτι κρέας θα εισαι, γιατι δε θα έχεις μυϊκή μάζα. Ενω ο ΔΜΣ θα λέει οτι εισαι φυσιολογικός κι εσυ θα δείχνεις τις πατσες σου.

Αν όμως εισαι 1.90 και 100 κιλά δεμένο γυμνασμένο κορμί θα εισαι χοντρός σύμφωνα με το ΔΜΣ ενώ στη ουσία θα εισαι αδύνατος και γυμνασμένος, δηλαδή θα έχεις μυϊκή μάζα κ δε θα κρέμονται οι πατσες.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πάντως TS σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να ασχοληθείς σοβαρά με κάποιο άθλημα.

Αν στα 14 είσαι σε τέτοιο ύψος σε με 5 χρόνια καλής προπόνησης μπορείς να έχεις μεγάλες ελπίδες σαν ένας πολύ καλός small forward!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...